- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
چطور بود؟ نسبت به بقیه کنکورها؟
نکته ای بود که بچه ها حواسشون باشه واسه فردا پس فردا؟
نکته ای بود که بچه ها حواسشون باشه واسه فردا پس فردا؟
مثل اینکه مهلتش تموم نشده *_____* -____-حین کنکور خیلی خوب بودم و خوشحال و راضی بودم. عمومیا رو خیلی دوست داشتم. فارسی فقط یه نزده گذاشتم و عربی سه تا :/ اختصاصیام اولی ضریب چهارم بود درصدم میل میکنه به صفر :) ریاضی خوب بود. بقیه اختصاصیام همون، مثل اولی. ولی ناراحت نبودم. بهرحال انتظاری هم نداشتم. یک ساعت زودتر اومدم بیرون چون هیچی در چنته نداشتم. تو اتوبوس هم خوشحال بودم. بعد دم دانشگاه فهمیدم اینقدر خرم اینقدر خرم اینقدر خرم که کنکور عملی ثبت نام نکردم و خب مهلتشم تموم شده و یک درصد امید واهی هم پوچ. پشت کنکور خواهم بود. ناراحت شدم. بعد هم ساعت خواهرم که دستم بود و خیلی دوسش داره رو خراب کردم. و الان خیلی ناراحتم. خیلی ناراحتم. خیلی ناراحتم. و خیلی ناراحتم. و دوست دارم بمیرم.
نیم ساعت فارسی طول کشید، بیست و پنج دقیقه عربی، ربع ساعت دینی که هیچی نخونده بودم ولی اونم یه درصد زیادی زدم زبان هم که هرچی بود تهش برا اون بود نمیدونم بهرحال زبانم ضعیفه، بد زدم دیگهفارسی فقط یه نزده گذاشتم و عربی سه تا :/
سر این ناراحت شدم خیلی و یه شکلات خوردم خوب شم و استراحت کنماختصاصیام اولی ضریب چهارم بود درصدم میل میکنه به صفر :)
ناراحت نبودم؟ حقیقتش من طی کل مدت کنکور یه موضوعی برا خندیدن داشتم ~___~ چون خیلی خندهدار بود، باور کنیدبقیه اختصاصیام همون، مثل اولی. ولی ناراحت نبودم. بهرحال انتظاری هم نداشتم.
ببین قلبم اومد تو دهنم اونجاش ک گفتی تموم شده ://////////مثل اینکه مهلتش تموم نشده *_____* -____-
بچه ها من نمیخام از درسام و اینا حرفی بزنم و فقط بگم این کنکور از ۹۸ـی که برای همه رشته ها اسون بود هم ساده تر بود، پس میشه تقریبا اینطور برداشت کرد امسال هم کنکور های نظری نسبت به پارسال ساده تره و نکته ی دیگه اینکه تعداد سوالات منبع ازاد هنر خیلی خیلی کم شده و بیشتر کتاب محور شده بود، کلا رو کتاب درسی فوکوس کرده بودن و شاید تجربی هم اینطور باشه
متاسفم ~____~ببین قلبم اومد تو دهنم اونجاش ک گفتی تموم شده ://////////
خب بذارید یکم بیشتر توضیح بدم ادبیاتش شاید هم سطح99 بود. عربی و دینی ساده بود. زبان هم نسبتا ساده. اما ریاضیاتش بینهایت سخت بود.فیزیکش متوسط و شیمیش هم یجوری بود درکل سخت بود که البته این چیز خوبیه. تقریبا بیشتریا وسطش رفتنخب من الان اومدم
سخت بود
خیلی سخت بود
عمومی هاش بد نبود
ولی حسابانش خیلیییی سخت بود