- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
ولی من تو همین چند ساعت ابتدایی ۳۵ درصد انگیزهام واسه انجام انواع فسق و فجور رو از دست دادم،
دلم میخواد لغت بخونم:/
وای یعنی فقط من نیستم که معدم از درس نخوندن تعجب کرده؟!ولی من تو همین چند ساعت ابتدایی ۳۵ درصد انگیزهام واسه انجام انواع فسق و فجور رو از دست دادم،
منم می خوام هندسه بخونم بیشتر شبیه دلداری دادن به ناخودآگاه پشیمان از تلاش نکردنهولی من تو همین چند ساعت ابتدایی ۳۵ درصد انگیزهام واسه انجام انواع فسق و فجور رو از دست دادم،
بزا این یکی بگذره تصمیم میگیریماز کی باید شروع کنیم برا سال بعد؟
بزار نتایج بیاداز کی باید شروع کنیم برا سال بعد؟
دیدیم ریدیم دیدیمدیرین دیرین دیرین
دیدین ریدیم دیدین
ریدین دیدیم ریدین
ریاضی رو اگه کسی بتونه 20 تا 30 بزنه شاهکار کردهکنکور علوم تجربی امسال نسبت به پارسال فقط توی درس ریاضی متفاوت و سوالات سخت تر بودن عمومی ها خوب بود و شیمی طبق پارسال طولانی بود سوال ها و زیست و فیزیک هم خوب بودن و شاهد چالش خاصی نبودیم اما ریاضی واقعا متفاوت بود.......همین طور درس ریاضی برای بچه های ریاضی فیزیک هم به مراتب از تجربی سخت تر بود.....
مشاورا میگن یه سختی که توی یه درس بیاد نمیره شاید یکم محاسبات و اینا سبک تر بشه ولی نکته ها همونهمن دهم و یازدهم نردبان کار میکردم.همه میگفتن یه چیز اضافیه ولی خب من دوس داشتم .اگه ریاضی دوازدهمم در حد کافی خوب بود بازم نردبان میگرفتم ولی خب خوب نبود.ولی سال پیش شیمی سخت بود امسال ریاضی سال بعد یا زیست خیلی سخته یا فیزیک .دیگه ریاضی و شیمی فک نکنم در این حد بیاد