دوست پیدا کردن توی سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پرینازم
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بستگی به خودت داره. مسلما کسی که خیلی گوشه گیره هیچجا نمیتونه دوست پیدا کنه. یه ذره اجتماعی اگه باشی، مصداق بارز اون جمله سید در عصد یخبندان میشی که می فرماید:
"دوست پیدا کردن کار سه سوته! یه گله راه میندازم! ایول خودم!" =))

بستگی به خودت داره
خیلی از ادما رو مشتری هم میتونن با ادم فضاییا هم دوست شن
خیلی از ادما خودتو بهشون بچسبونی هم باهات دوست نمیشن
همه جا کسی(کسایی) پیدا میشن که فازتون یه جور باشه و بتونی باهاشون مچ بشی
سمپاد و غیر سمپاد هم نداره.
دوست شدن با یه سمپادی واسه غیرسمپادی سخته چون همه‌شون فکر میکنن ماها خیلی مغرور و خودشیفته و از این حرفاییم و اونا خودشونو دور میگیرن، ولی اگه خودت بری سمتشون و اونا متوجه بشن که تو هیچ فرقی با بقیه نداری فقط یه ازمون ورودیو قبول شدی و مجبوری بیشتر درس بخونی، باهات اوکی میشن.
سمپادی با سمپادی هم که فرقی نداره اصلا! مثل دوتا همکلاسی تو کلاس نقاشی!
سلام سلام زنگ تفریح میرین بیرون دوست میشین دیگه!

تو فرز یک زیادی راحت بود، انقد که به موندگاریش شک دارم...!

نه فکر نمی کنم که سخت باشه
اما من فعلا تو این دو هفته ای که مجازی بود هنوز دوست پیدا نکردم نمی گم دو هفته تمام هدفم دوست پیدا کردن بود و نتونستم ولی نشد
نمیدونم شاید منتظرم یکی بیاد با من دوست بشه ولی کلا وضعیت خیلی داغونیه حداقل من نمی تونم تو این فضا دوست پیدا کنم SS-:
~X(
خیلی خیلی بعدا نوشت : تو حضوری یکی اومد کل کلاسو باهم دوست کرد ، دمش گرم

متاسفانه خیلی از بچه ها به نمره و فعالیت آدم تو کلاس و این جور چیزا نگاه میکنن(البته خوب اینجوری برای من بد نیس خیخیخی:D) ولی چیزای خیلی خیلی مهمتری توی دوستی هست

اولین روزی که رفتم تو کلاس خب چندنفری رو از مدرسه قبلی که از پیش دبستانی بودیم باهم میشناختم ولی بقیه رو نه...ساعت عاخر یه دختری اومد بهم گفت من ازت خوشم میاد و اینا و پیشنهاد دوستی داد و من باهاش دوست شدم و اونا یه اکیپی بودن که با دوستاشم دوست شدم و همین طور دایره دوستی گسترش یافت دیگه .-. و الان همون دختر بهترین دوست زندگیمه : ))) اینجاهم که همه خیلییی زیاد تحویلم گرفتن(چرا ؟) و از سر توضیح مسائل ریاضی و فرستادن جوابای درست واسشون بهشون نزدیک تر شدم .-.

من اصولا از اول تلاش زیادی نمیکردم
اگه کسی از من خوشش میومد اون شروع میکرد اما من ادامه میدادم و به دوستی تبدیل میشد...

یه عده احمق خود بزرگ پندار..خودتو بزرگ تر نشون بده مثل مگس دورت جمع میشن
خودتو ضعیف نشون بدی تنها میشی
راه درستو برای بزرگ نشون دادن خودت انتخاب کن .کوبیدن بقیه یکی از راهای چندش اور این کاره
بع ادمایی که دوستی رو شروع میکنن کاتالیز گر میگن توی مدرسه ی ما البته
این افراد مستعد هوش بالا و بیش فعال بودن مغزی و ...ان و به اونایی که میشینن تا یکی بیاد پیشنهاد بده منفعل میگفتن
معمولا تو هسته هر اکیپی که تشکیل میشد یه کاتالیز گر یه منفعل رو فعال کرده بود:)

اتفاقا تو مدرسه های سمپاد انواع و اقسام ادما پیدا میشن و راحت میشه دوست پیدا کرد و اتفاقا با هر کدومشون که دوس میشی یه ویژگی جالب و باحالی دارن

Back
بالا