- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
Asal :)
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ناحیه 2
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
نظرتون چیه؟
قضیه شتر و ایناخب میخوام همه چیو پیشبینی کنم ایشالا که درست بگم همشو
1-نتیجه:3-0 به نفع استقلال
2-گلزنان:ارسلان مطهری-آرمان رمضانی-مهدی قایدی
3-دقایق گلزنی:دقایق : 12 و 45 و 71 {ترتیب خاصی نداره برا گلزنا این دقایقی که گفتم:)}
برادر این نظر من بود در صورت #دربی_عادلانهقضیه شتر و اینا
به نظرت زیادی رویایی نیست؟
آره اصلا همه میدونن فغانی چقدر پرسپولیسیه و از سوابق اشتباهات دربی هاش مشخصه:///برادر این نظر من بود در صورت #دربی_عادلانه
وگرنه آره اگه داوری مثل همیشه باشه که بازی اینجوری شروع میشه: پیروزی 0 استقلال -2
بنابراین نتیجه نهایی میشه پیروزی0 استقلال 1
بیخیال پسر بحث فوتبال جاش داخل سایت نیست ولی میتونیم شرط ببندیم؛ صد تومن رو برد پرسپولیس، میبندی؟برادر این نظر من بود در صورت #دربی_عادلانه
وگرنه آره اگه داوری مثل همیشه باشه که بازی اینجوری شروع میشه: پیروزی 0 استقلال -2
بنابراین نتیجه نهایی میشه پیروزی0 استقلال 1
خب دیس چیست؟آقا درکتون نمیکنم چرا کسی میگه تیم مقابلتون میبره بش دیس میدید؟آیا اینجا مهد کودکه؟
داش سایت بِته اینجا؟بیخیال پسر بحث فوتبال جاش داخل سایت نیست ولی میتونیم شرط ببندیم؛ صد تومن رو برد پرسپولیس، میبندی؟
چیزی نیست کهخب دیس چیست؟
دیسلایک به معنی دوست نداشتن نظر یک شخصه
وقتی ما از نظر یک شخص خوشمون نمیاد یا باهاش مخالفیم دیس میدیم.
همین.
باح باح(=چیزی نیست که
الان قشنگ معنی دیس رو درک کن پسرم.
حرفتو قبول دارما ولی اون پیش بینیت نمیذاره واقع بینانه بهش فکر کنممساوی
خوشم میاد این استقلالیای متوهم هنوز هیچی نشده شروع میکنن به کولی بازی که اگه عادلانه باشه و ال بشه و بل نشه! که اگه باختن یه حرفی داشته باشن برا گفتن...
بعدم ما هم بلدیم بگیم کیسه و دوچرخهسواران و ... . استفاده از این کلمات صرفا نشون دهندهی سوزش شماست! چیز دیگهای ندارین برا کری خوندن؟
به سمپادیابِت خوش اومدیداش سایت بِته اینجا؟