2021/7/15 #21 علی. لنگر انداخته ⚓⚓⚓⚓⚓ ارسالها 216 امتیاز 771 نام مرکز سمپاد شهید اژه ای ۱ شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1401 به نقل از phoenix_s9 : به سمپادیابِت خوش اومدی کلیک کنید تا باز شود... @karen.m ایده جدید؟ =) رفع اسپم: نظر کارشناسی من اینه که اگه هیچ کدوم از دو تیم برنده نشن تساوی شده (جواد خیابانی هم خودتونین)
به نقل از phoenix_s9 : به سمپادیابِت خوش اومدی کلیک کنید تا باز شود... @karen.m ایده جدید؟ =) رفع اسپم: نظر کارشناسی من اینه که اگه هیچ کدوم از دو تیم برنده نشن تساوی شده (جواد خیابانی هم خودتونین)
2021/7/15 #22 صبایام:) کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 111 امتیاز 960 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر . سال فارغ التحصیلی 1400 رشته دانشگاه روان شناسی به نقل از phoenix_s9 : حرفتو قبول دارما ولی اون پیش بینیت نمیذاره واقع بینانه بهش فکر کنم کلیک کنید تا باز شود... پیش بینی به این خوبی! چشه؟! ولی جدی امیدوارم تو 120 دقیقه مساوی بشه و بره پنالتیا
به نقل از phoenix_s9 : حرفتو قبول دارما ولی اون پیش بینیت نمیذاره واقع بینانه بهش فکر کنم کلیک کنید تا باز شود... پیش بینی به این خوبی! چشه؟! ولی جدی امیدوارم تو 120 دقیقه مساوی بشه و بره پنالتیا