این جون سینا! فیلم هم زیاد بازی میکنه!به نقل از farshad71 :سلام من طرفدار پروپاقرص جان سینا هستم مسابقات رو هم هروز دنبال میکنم از کشتی گیرای FACEکلا خوشم میاد ولی جان سینا یه دونس!(به خاطر احترام به همه)من تمام ستاره هارو تقریبا میشناسم اگه سوالی هست در خدمتم
به نظرم اون مسابقه ای که گفتی مال CMPUNKوREY MySTERIOبود که آخرش موهای PUNKرو از ته تراشید.عجب مسابقه باحالی بود.اخه Punkچندتاهم نوچه با خودش آورده بود که مدام دخالت میکردن ولی خب آخرش PUNkکچل شد.آی کیف کردم!!!به نقل از میکا :فک کنم منظورت اون مسابقه ی معروف Undertaker و Shawn Michaels باشه... عجب مسابقه ای بود...
مشخص نیست هنوزبه نقل از farshad71 :راستی یه سوال آندر تیکر بازم قصد مسابقه دادن داره؟
و هست البتهبه نقل از farshad71 :عجب اسطوره ای بوده!
میگن میگیم میگیبه نقل از farshad71 :واقعا باید بهش بگن نابغه!
ولی حیفه که آندر تیکر بازنشسته بشه!راستی الان چند سالشه؟یه سوال دیگه این امریکایی ها مثل اینکه از کشتی گیرای ناجوانمرد بیشتر خوششون میاد نه؟آخه موقع مسابقه تریپل اچ و براک لسنار کی میاد از براک لسنار طرفداری کنه؟ بازم میگم به افتخار جان سینا که تو مقاومت و اخلاق نظیر نداره !تعداد آرای اون باید 90 درصد باشه!نه 39به نقل از The Phenom :مشخص نیست هنوز
کسی چیزی دراین باره نگفته
احتمال میره هال آف فِیمِش قبل رسل منیا باشهو هست البته میگن میگیم میگی
متولد1962هستش که الان میشه50سالشبه نقل از farshad71 :راستی الان چند سالشه؟
البته این خون و خونریزی ها بیشتر در گذشته انجام میشد اگه الان نگاه کنید خیلی به ندرت پیش میاد که تا حد خونریزی همدیگه رو بزنن.یعنی چون تو سالن بچه ها هم هستند خیلی وحشیانه نیست وتقریبا مثل یه سریال جذاب میمونه!تازه فقط که مسابقه نیست . در گیری های لفظی و رجز خوانی هاشون هم جذابه!به نقل از mДhtДb :من خودمم یه زمانی میدیدم!اصن ورزش نیست!فقط باید با هرچی میتونی از خودت دفاع کنی و با هرچی هم که میتونی طرفو تا حد مرگ بزنی
+یه مسابقه ای بود طرف اومد تو رینگ گیتارشم تو گردنش بود،یه میکروفونم داشت و عین خلا شروع کرد به خوندن و گیتار زدن،اون یارو حریفشم همینطور تعجب کرده بود وایساده بود فقط نگاه میکرد تا یه دفه گیتارو از تو گردنش دراود با تمام وجود کوبوند تو سر اون یارو بدبخت!رینگ پر خون شد ملت داشتن دس میزدن!
+یکی دیگه هم بود که یکیشون یه کیسه با خودش اورده بود رو رینگ که یه مار زنگی توش بود اون حریفش تا میخواس به این حمله کنه این کیسهرو مینداخ طرفش!آخرش ماررو دراورد از تو کیسه که بندازه روش.اون بدبخت از رینگ پرید بیرون از بین تماشاگرا فرار کرد این هنوز دنبالش بود تا بیرون سالن!
آخه اینا آدمن؟
ولی من تو رسل منیا که با تریپل اچ مسابقه میدادند شنیدم که گفت با تریپل اچ هم سنه. چند روز پیش هم که اچ با براک لسنار مسابقه می داد میگفت تریپل اچ 43 سالشه!یه سوال دیگه این باتیستا قرار نیست بیاد؟از وقتی جان سینا داغونش کرد دیگه پیداش نیست بااینکه ازش خیلی خوشم نمیاد ولی خب اگه بیادحالاین براک لسنار رو بگیره عالی میشه؟یا اگه بشه تو رسل منیا لسنار با آندرتیکر مسابقه بده و ببازه روش خیلی زیاد شده!به نقل از The Phenom :متولد1962هستش که الان میشه50سالش
world wrestling entertainmentبه نقل از ندا ثابتی اشرف ;D :آقا من نمیفهمم یعنی چی WWE ......؟
بله البته در اون مسابقه معروف استاد هایبرِت :-&(جوجه گزارشگره) فرمودند که هر2کشتی گیر سنشون از40گذشته که من موندم واقعا این چه حرفی بود که این ورداشت گفت؟!بچه هم میفهمید اینا40به بالانبه نقل از farshad71 :ولی من تو رسل منیا که با تریپل اچ مسابقه میدادند شنیدم که گفت با تریپل اچ هم سنه. چند روز پیش هم که اچ با براک لسنار مسابقه می داد میگفت تریپل اچ 43 سالشه!
به نقل از farshad71 :این باتیستا قرار نیست بیاد؟از وقتی جان سینا داغونش کرد دیگه پیداش نیست بااینکه ازش خیلی خوشم نمیاد ولی خب اگه بیادحالاین براک لسنار رو بگیره عالی میشه؟یا اگه بشه تو رسل منیا لسنار با آندرتیکر مسابقه بده و ببازه روش خیلی زیاد شده!