این جون سینا! فیلم هم زیاد بازی میکنه!به نقل از farshad71 :سلام من طرفدار پروپاقرص جان سینا هستم مسابقات رو هم هروز دنبال میکنم از کشتی گیرای FACEکلا خوشم میاد ولی جان سینا یه دونس!(به خاطر احترام به همه)من تمام ستاره هارو تقریبا میشناسم اگه سوالی هست در خدمتم
به نظرم اون مسابقه ای که گفتی مال CMPUNKوREY MySTERIOبود که آخرش موهای PUNKرو از ته تراشید.عجب مسابقه باحالی بود.اخه Punkچندتاهم نوچه با خودش آورده بود که مدام دخالت میکردن ولی خب آخرش PUNkکچل شد.آی کیف کردم!!!به نقل از میکا :فک کنم منظورت اون مسابقه ی معروف Undertaker و Shawn Michaels باشه...عجب مسابقه ای بود...
![]()

مشخص نیست هنوزبه نقل از farshad71 :راستی یه سوال آندر تیکر بازم قصد مسابقه دادن داره؟
و هست البتهبه نقل از farshad71 :عجب اسطوره ای بوده!

میگن میگیم میگیبه نقل از farshad71 :واقعا باید بهش بگن نابغه!

ولی حیفه که آندر تیکر بازنشسته بشه!راستی الان چند سالشه؟یه سوال دیگه این امریکایی ها مثل اینکه از کشتی گیرای ناجوانمرد بیشتر خوششون میاد نه؟آخه موقع مسابقه تریپل اچ و براک لسنار کی میاد از براک لسنار طرفداری کنه؟ بازم میگم به افتخار جان سینا که تو مقاومت و اخلاق نظیر نداره !تعداد آرای اون باید 90 درصد باشه!نه 39به نقل از The Phenom :مشخص نیست هنوز
کسی چیزی دراین باره نگفته
احتمال میره هال آف فِیمِش قبل رسل منیا باشهو هست البتهمیگن میگیم میگی
![]()