سلام:). اینا حرفای من نیست حرفای خواهر دوستمه که رتبش 353 تجربی شده، برا من مفید بود گفتم برای شما هم بفرستم استفاده کنین
راستش من با اینکه خودم دهم یازدهم از اول وقتمو روی کنکور گذاشتم اما معتقدم که توی یکسال میشه هرسه پایه خوب خوند. یکسال زمان زیادیه و اگه یک ساعت مطالعه مطلوب داشته باشی کلا دهم و یازدهم جبران میشه.
و راجب تابستون کنکور که آلان بازه که داخلش هستی من چند توصیه دارم
درسایی که ضعیفی در این روز ها هرروز براش وقت بذار مثلا اگه درس ضعیف تر زیست هست هر روز سی تست بزن .من خودم زبانم ضعیف بود که اگه توی تابستون جبران نمی شد کلا تا خود کنکور برام یک نقطه ضعف باقی میموند.
حتما ازمون بده چون مهارت ازمون طول میکشه تا بدست بیاد.
ساعت مطالعه رو کم کم ببر بالا چون پیوستگی و استمرار توی کنکور خیلی مهمه و نباید الان یک ساعت مطالعه سنگین داشته باشی چون ممکنه یک دوران خسته بشی و کم بخونی و این عدم حفظ پیوستگی خیلی مضره.
الان بازه خوبی برای قرابت ارایه و درک مطلب زبانه چون این ها مواردی مهارتی هستن و نمیشه توی زمان کم به تسلط خوبی رسید
من پارسال توی تابستون خیلی برای دینی وقت می ذاشتم درحالی که خیلی ها می گفتن دینی فراموش میشه و بهتره توی عید بخونیم ولی اگه دینی رو الان خوب بخونی و تست کافی بزنی در طول سال خیالت خیلی راحت تره و در عید و دو سه ماه مونده به کنکور فقط مرور میکنی و حتی دیگه لازم به تست زدن هم نیست.
و یک نکته اینکه الان اگه تونستی دینی خوب بخونی در بازه پاییز و زمستون اول تست بزن و بعد بخون چون اینجوری توی حافظه بلند مدت ثبت میشه
حتما کلاسای مدرسه ببین چون من دیدم پارسال بچه هایی که کلاسهارو شرکت نکردن چقدر عقب افتادن
و اینکه بعضی مواقع درسته که شاید توی کلاس ها وقت بگیرن یا مطالب زیاد تکرار کنن اما یک تنوع برای درس خوندنه چون اگه یادگیری تو فقط به خواندن مطالب از کتاب ها محدود کنی ذهنت خسته میشه و یک جورایی حوصلش سر می ره و کلاس تنوع خیلی خوبیه و شنیدن یک مطلب از یک معلم حتی در درسی مثل دینی باعث میشه که مطالب بهتر توی ذهن بمونه
چند توصیه روحی هم دارم که شاید مفید باشه
خیلی پیش میاد که در مورد کنکور یک چیزایی رو زیاد از حد گنده میکنند که این باعث میشه حتی اگه درحال انجام کار درست هستی دچار شک بشی که نکنه کار من کامل نیست
مثلا تحلیل آزمون. ساعت مطالعه بالا . منابع خوب . برنامه خوب. الزام مشاور و کلاس خوب. دوران جمع بندی و..... که واقعا بعضی مواقع خیلی گندش میکنن و بچه هارو سردرگم میکنن.
همین =) موفق باشی