- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- داراب
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- دانشگاه
- بندرعباس
- رشته دانشگاه
- پزشکی
علاوه بر درمان دارویی و تراپی، یکی از چیزهایی که کمک میکنه شرایط استیبل تری داشته باشیم، درک خودمون از شرایط ذهنی و جسمیمون هست. مثلا من میدونم مشکل گردن دارم بنابراین سعی میکنم درست بشینم و درست بخوابم تا دردم بیشتر نشه.متاسفانه من ocd و adhd و رگه هایی از اضطراب رو دارم که واقعا سخته کنار اومدن باهاشون از اون طرف اوضاع هم جوریه که نمی تونم به روانشناس و روانپزشک خوب مراجعه کنم ( البته بگم قبلا رفتم جفتشون رو روانپزشک رو بابت افسردگی و روانشناس رو هم رفتم ولی انتهای این قضیه این جوری شد که دارو هامو می خوردم از یه جایی به بعد اثرشو از دست داد و از اون طرف عوارض جانبی زیادی هم باید متحمل می شدم روانشناس هم تو شهر ما جوریه که اگر بری پیش یه روانشناس و بگی من افسردگی دارم جوابش اینه: افسرده نباش) حتی یه سری بابت مشکلات خانوادگی اینا رفتم راه حلش خیلی سطحیییی بود در حدی که مامانمم بهم گفت این کارارو ... )حالا خودم با خوندن کتابا می خوام یکم رو خودم کار کنم تا قبل از این ازمون کنکورو بدم بهتر بشم ....
به همین شکل برای شرایط ذهنیمون هم میتونیم رفتارهامون رو اصلاح کنیم.
مثلا یکی از نزدیک ترین دوست های خودم adhd داره. میدونم یکی از شرایطش اینه که برای ادامه دادن تصمیم هاش بیشتر از بقیه نیاز به تشویق و همراهی داره. خاصیتش اینه که یه کاری رو سریع شروع میکنه اما به همون سرعت هم ولش میکنه. پس وسط کارها سعی میکنم بیشتر تشویقش کنم، هلش بدم، همراهیش کنم، فیدبک بدم تا کار رو به اتمام برسونه.
یا مثلا وقتی صحبت میکنیم سریع و راحت ذهنش پرت میشه یه سمت دیگه و از این شاخه به اون شاخه میپره. پس حواسم بیشتر هست که محور گفت و گو رو حفظ کنم.
همین ریزه کاری ها کنار هم میتونه تغییر بزرگی رو تو کیفیت زندگیمون ایجاد کنه. قدم اول اینه که شرایطت رو بشناسی، بهش آگاه بشی و بعد محیط اطرافت رو اصلاح کنی.
پادکست 'اجنبی' یه اپیزود خوب درباره ی adhd داره. حتما گوش بده.
لینک اپیزود تو کست باکس: https://castbox.fm/vb/363860444
(:

) حتی یه سری بابت مشکلات خانوادگی اینا رفتم راه حلش خیلی سطحیییی بود در حدی که مامانمم بهم گفت این کارارو ... )حالا خودم با خوندن کتابا می خوام یکم رو خودم کار کنم تا قبل از این ازمون کنکورو بدم بهتر بشم ....