نصیحت‌های تکان دهنده

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مجهولツ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

مجهولツ

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یه جای دور ...!
سال فارغ التحصیلی
1401
سلام
عنوان که مشخصه>:D<
اگه نصیحتی شنیدین ، خوندین ، دیدین که مسیر زندگیتون رو تغییر داده یا تلنگر بزرگی بهتون زده
یا
میخواید نصیحتی بکنید که به نظرتون تکون دهنده و اینا میاد
اینجا با بقیه به اشتراک بذارید;;)
^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^
دیگه بقیش هم که مثل همیشه : تکراری نباشه:D
^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^
اگه مشابه این تاپیک هست بگید که پاک بشه

نبرد را واگذار کنید ولی جنگ را ببرید.
(۳۳استرانژی جنگ، رابرت گرین)

نصحیت؟
فکر کنم کلمه مرگ به تنهایی بزرگ تر از هر تلنگریه
ولی همه ما لاشی تر ازونیم که درکش کنیم

نمیدونم نصحیته یا نه
ولی ی بار یکی خیلی سال پیش بهم گفت بهترین خودت باش .
و من هر موقع اینکارو کردم خیلی نایس بوده:)

زندگی آدما دو بخش داره:
بخش اول:بقیه تو رو نصیحت می کنن و گوش نمیدی
بخش دو:تو بقیه رو نصیحت می کنی و بقیه گوش نمیدن

هیچوقت برای خودت کم نخواه
همیشه به خودت بگو حیف من نیست
که کم تلاش کنم؟ که به کم راضی بشم؟ که بهترین نباشم؟
وقتی هدفی داری حیفه که انرژیت رو برای چیز دیگه یا کس دیگه ای بزاری،یکم خودخواه باش

کاری کن همه بفهمن محبتای بیش از حدت به آدما از روی مهربونیته نه سادگی و خریتت
+واقعا برا شرایطم لازم بود

نرید المپیاد :))
انقد تکون دهنده بود که زندگیم رفت رو ویبره(: :)):-"=))

^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^

سعی کنید همیشه زمان به هر چیزی و هر کسی بدید ، خیلی وقت ها حلال خیلی چیزها زمانه ، اگه تو هر نوع کار یا رابطه ای به مشکل بر خوردید با عجله دنبال راه حل و درست کردن نباشید ؛ فرصت بدین به خودتون و طرف ، ممکنه خیلی چیزها که اون لحظه به نظر تموم شده میاد با گذر زمان درست بشه !
تو راه موفقیت زمان بدین به خودتون همه چیز در لحظه خودشو نشون نمیده !
تو خوب کردن حال خودتون زمان بدین به خودتون ، حال خوب یه شبه بدست نمیاد!

خلاصه که زمان دادن و فرصت دادن چه به خودتون و چه به اطرافیان اکثرا بهترین راه حله!

فرهنگمون میگه همرنگ جماعت باش ولی اگه احساس میکنی کار درست همرنگ نبودنه حتمن انجامش بده و مسولیت نتیجه چه خوب و چه بد رو گردن بگیر

مسیر مواد مخدر تهش به قهقهراست : شادی رو در چیزهای دیگه باید جست‌.
من چند تا از بهترین دوستام رو به خاطر مواد مخدر به شکل‌های مختلف از دست دادم. مسیر نابودی ذهن و ذره ذره بیمار روانی شدن رو کامل میتونم تجسم کنم از دوستانی که دیدم ؛ تهش هم به خودکشی و یا بدترین مواد ختم میشه و ایدز و کرم‌زدن دست‌ها و بدن و فقر و فلاکت.
میدونم اکثریت دوستانی که این جا هستن کوچیک‌ترن از منِ ۲۰ ساله و میشه جلوی خراب شدن یه سری پل‌ها رو بگیرن. هرگز هرگز هرگز فکر نکنید کار اشتباهیه اگه موضوع مواد مخدر دوستاتون رو با ارگان‌های اجتماعی و در صورت امن و سالم بودن و تهدید نشدن خطری با "پدر و مادر" در میون بذارید..
من از شهری هستم که اگه بگردی همه چی توش پیدا میشه. باید انتخاب کرد که درگیر چنین چیزهایی نشه آدم. منم پام لغزیده خیلی خیلی زیاد و جز این از چیز دیگه‌ای تو زندگیم پشیمون نیستم.

امیدوارم بدون کمیکال‌جات و به زور دوا و قرص و مخدر شاد باشید. خندان بودن بدون نعشگی.

دنیا خیلی کوتاه تر از اونیه که اون وسیله ای که میخوای رو نخری، اون لباسی که میخوای رو نپوشی، اون غذایی که میخوای رو نخوری.. "زنده" نباش، "زندگی" کن..

یا عرضه جنگیدن داشته باش یا لاف جنگاوری نزن.

نسخه دیگه ی این بود:
چون نداری طاقت سوزن زدن/ باری از شیر ژیان هم دم مزن

دوست خیلی چیز خوبیه ... من خودم آدمیم که حتی واقن دوستامو از ته دل دوسشون دارم
اما بهشون اعتماد نکن ، تکیه نکن
جدی نکن
یه مسئله کوچیک در زندگی خودشون از یه مسئله بزرگ توی زندگی تو براشون مهمتره ... این جملمو بفهم خواهشا :))
...
هیچ وقت به هیچ کس ضعف هاتو نشون نده ... درد و دل عمیقا کار احمقانه ایه ... حتی عزیزتریناتم دیدشون بعد از فهمیدن ضعفات تغییر میکنه نسبت بهت

Back
بالا