نصیحت‌های تکان دهنده

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مجهولツ
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اینکه تو ذهنت یه نفرو تحسین کنی به هیچ دردی نمیخوره.
به زبونش بیار، همون چند تا کلمه ی قشنگم میتونه هایلایت روز اون آدم باشه و باعث لبخندش بعد از یه روز طولانی بشه، حتی مهم نیست که چقد همو میشناسین، هیچکس از حرفای قشنگ ناراحت نمیشه!

اگه قرار باشه منفی فکر کنی درباره موضوعی مطمئنا به هدفت نمیرسی درونت رو آروم کن و با اطمینان و نگرش مثبت برای رسیدن به موفقیت قدم بردار.

میلیون ها نفر توی دنیا حاضرند از خیلی چیز ها بگذرند تا جای تو زندگی کنن میلیون ها نفر آرزو هایی مثل تو دارند ولی فرصتش براشون مثل تو به وجود نیومده
قطعا میخوای یه روزی بگی باید تلاش کنم ولی اون موقع دیره...
پس تلاش کن اونجوری که چند سال بعد پشیمون نباشی:)

تسلیم شدن نداریم

• لایک
امتیازات: ROSEE
ازدواج کن

+تکان که چه عرض کنم انداختن تو لباسشویی هست

فکر نکن راهت درسته یا نه راهت رو با جدیت ادامه بده
چیزی که در موردش یک سال فکر کردی قطعا درسته شک نکن فقط آدما همیشه فکر میکنن اونیکی راه بهتر و آسون تر بود

یکی از دوستام : حاضرم شرط ببندم که آخرسر برنز کامپیوتر میشی و مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی میخونی . حالا ببین

میشه گفت از اصلی ترین دلایلیه که دارم المپیاد رو خیلی جدی تر از قبل میخونم و میخوام ثابت کنم که خیلی فراتر از اونی هستم که میبینن

یکی از دوستام : حاضرم شرط ببندم که آخرسر برنز کامپیوتر میشی و مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی میخونی . حالا ببین

میشه گفت از اصلی ترین دلایلیه که دارم المپیاد رو خیلی جدی تر از قبل میخونم و میخوام ثابت کنم که خیلی فراتر از اونی هستم که میبینن
دبیر زیست پایه های دیگه بهشون گفته بود بابا مدالا ک مال پسراس..
اونی ک روزی 2 ساعتم ب زور میخوند 6 ساعت داره میخونه🤣😂

تصور مردم از انگیزه های المپیادیا vs حقیقت

برای آدم حسابی بودن
شما به لحاظ اخلاقی مسئول ، به انجام کاری هستید که در اون بهترینید.
این وظیفه حرفه ای شما نسبت به دنیای اطرافتونه؛
باور بفرمایید هر ساعتی که به کار دیگه ای مشغول باشید و زمان تون رو از دست بدید ،
هم نسبت به خودتون و هم جهان پیرامون تون ، جفا کردید .

یادداشتی هست که در دفترم نوشتم ولی متاسفانه یادم نیست از کی بود به هر حال لا انظر من قال انظر ما قال ...

آخ آخ اینو یادم رفت . اینو طلا9 جهانی المپیاد شیمی بهم گفت

انگیزه المپیادتونو بزارین روی ساندیس هایی که توی آزمونا میدن😂

ادامه دادن حلال مشکلاته .
_دوستم آتنا _

زمان باعث نمیشه هیچ چیزی رو فراموش کنی فقط باید اونقدر کارهای جدید و تجربه های جدید کسب کنی که چیزی که میخوایی به اصطلاح فراموش کنی کمرنگ بشه تو ذهنت و چیزای جدید وقت برای فکر به چیزهایی که گذشت نکنی (:

"همیشه نباید کاری که میکنی رو دوست داشته باشی لزوما."
"بالاخره انسان ها متفاوتن."
"تو بارزشی."
"به حرفای دیگران اهمیت نده."

پسرم سیگار نکش ضرر داره
"پیرمردی در کنار پیاده رو"

Back
بالا