زندگی تحصیلی حرفه ای

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
منظور از کلمه ی حرفه ای اینه که زندگی تحصیلی رو به صورت مهندسی شده طی کنیم.
شنیدین میگن یک دوچرخه، حرفه ای هست ؟ یعنی اینکه اون دوچرخه صرفا برای تفریح ساخته شده بلکه در مراحل ساختش مطالعه انجام شده و مهندسی شده ساخته شده.

به نظرم شما طول زندگی تحصیلی و لوازم و ابزار یک زندگی تحصیلی چه ویژگی هایی باید داشته باشه تا حرفه ای باشه؟

• مدرسه
  • کلاس
  • دانش آموز
  • معلم
  • غیره

مثلا برخی از مواردی که به نظر من برای یک کلاس به صورت مهندسی شده و حرفه در نظر گرفت این ها هستند : چینش صندلی ها ، شکل و اندازه تخته و ...

نظر شما چیه ؟

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
پاسخ : زندگی تحصیلی حرفه ای

برای بالا آوردن موضوع دوباره پست میزنم تا دوستان نظر بدن.

سومپاد

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی ابتدایی که اول شدم :دی اول مسابقات احکام شهرستان اول مسابقات نمایش در شهرستان
دانشگاه
علوم پزشکی اردبیل
رشته دانشگاه
رادیولوژی

خود عشق ادم به زندگی

khormaloooooo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
الزهرا
رشته دانشگاه
بيوتكنولوژي - معارف اسلامی

با عرض پوزش اپسيلوني از حرفاتونو درك نكردم! فكر كنم برا همينه كه كسي اين همه وقته هيچ نظري نداده!

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

واقعا نمی تونم توضیح بیشتری بدم!‌ هرکی فهمید چی منظورمه خودش نظر بده :D

robo94

عــلــــی (مهندس سابق)
نام مرکز سمپاد
دبيرستان شهيد اژه اى
شهر
اصفهان/تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
تـــهـــران (دانشکده فنـے )
رشته دانشگاه
مهندسی بــرق

اگه کسی فهمید برای من توضیح بده :D

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نظر شما طول زندگی تحصیلی و لوازم و ابزار یک زندگی تحصیلی چه ویژگی هایی باید داشته باشه تا حرفه ای باشه؟
* مدرسه
* کلاس
* دانش آموز
* معلم
* غیره
مشخصات و ویژگی هایی که موارد بالا باید داشته باشن تا درس خوندن نتیجه ی درست داشته باشه، یعنی بشه درس خوند، فرآیند یادگیری درست انجام بشه، تدریس معلم بیشترین تاثیر رو بزاره ...... :D

• لایک
امتیازات: M.H.R

nodet.girl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
تا دلتون بخواد شركت كردم!
دانشگاه
علي آباد كتول- کلیبر
رشته دانشگاه
آبياري گياهان دريايي با فرمولهاي متافيزيك! تودوزي تانك

منم نفهميدم يعني چي!
2 تا نتيجه ميشه گرفت:
1- يا آقاي مطهري و آقاي بذركار خيلي باهوشن :D
2- يا ماها خيلي خنگيم!!! :D
:))

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

من قبلا یک مطلب برای نشریه آماده کرده بودم و می خواستم توی این تاپیک با نظرات و پیشنهادات شما چیزهای جدید به اون مطلب اضافه کنم. اما مثل اینکه مجبورم مطلبم رو اینجا بزارم.

خیلی عادت خوبیه که کارها رو به صورت حرفه ای انجام بدیم. البته لزوما هرکاری رو نمیشه حرفه ای انجام داد اما خیلی کارهای ساده هم هستند که میشه مثل یک حرفه ای انجامشون داد. یکی از کارهایی که خیلی توی آموزش مدرسه ای تاثیر داره یاد گرفتن درس توی کلاس درسه. در این مطلب چند نکته در خصوص کلاس های درس متذکر می شویم که رعایتشون توسط معلم ها و دانش آموزان خیلی به آموزش کمک می کنه.

1. تخته سیاه یا سفید
توصیه میشه که تخته های کلاس ماکزیمم انداشته رو داشته باشه ؛ طوری که دیوار کلاس رو کامل بپوشونه. اگر اندازه بزرگترش پیدا نشد ، میشه چند تا تخته رو کنار هم نصب کرد. بزرگ بودن تخته باعث میشه که توی درس های تخته ای ، نیازی به پاک کردن تخته نباشه و بودن مطالب باعث میشه که توجه دانش آموزان کاملا به تخته باشه و تصویر درس ها به خوبی تو ذهن دانش آموزان ذخیره بشه.

2. الگوریتم چینش صندلی ها

الگوریتم چینش صندلی ها باید دارای دو ویژگی باشه:
1. حداکثر فاصله صندلی ها از یکدیگر : این باعث میشه که دانش آموزان کمتر حواسشون پرت بشه و باهم حرف بزنن.
2.حداکثر نزدیکی صندلی ها به تخته و معلم : حقیقت اینه که ته هر کلاس ویژه لژ نشینان است. کسانی که میرن ته کلاس هم صدای معلم به خوبی بهشون نمی رسه هم آزادی عمل بیشتری دارند. دیدن تخته هم براشون سخت تر میشه. هر قدر معلم و دانش آموز به هم نزدیک تر باشن ، معلم کنترل بهتری روی دانش آموزن خواهد داشت.

3. صندلی یا نیمکت
بسیاری از صندلی هایی که توی مدارس استفاده میشن ، مناسب نیستند. اندازه و شکلشون مناسب مناسب نیست. در واقع صرفا برای نشستن های 15 دقیقه ای به درد می خورن. در صورتی دانش آموز قراره بیش از 70 دقیقه روی این صندلی ها بشینه و بنویسه. دستی صندلی در حد امکان بزرگ باشه و صندلی جای کیف هم داشته باشه. جنسش هم طوری باشه که دانش آموزان احساس راحتی بکنند.
اگر مدیران گرامی علاقه داشته باشند میتوانند از طراحی های این سایت ایده بگیرن : http://www.ergoindemand.com/school-desks.html

در ضمن فراموش نکنید که هرقدر صندلی ها بهتر و تمیزتر باشند ، دانش آموزان کمتر دلشون میاد هنرهای تصویری و نوشتاریشون رو روی صندلی ها به یادگار بگذارند. این یک اصل اثبات شده ‌ست.

بیش از 70 دقیقه از وقت دانش آموزان در کلاس ها می گذرد و حداکثر 20 دقیقه در زنگ های تفریح. مدیران گرامی ، شما روی کدوم می خواهید سرمایه گذاری بکنید؟ روی 70 دقیقه یا 20 دقیقه؟ بهتر است به جای هزینه های فراوانی که برای حیاط و ساختمان مدرسه میشه ، مقدار خیلی کمتری از اون هزینه ها رو صرف کلاس های درس بکنید. در طول یک هفته دانش آموزان بیش از 18 بار سر کلاس میروند و فقط یکی از این زنگ ها ، زنگ ورزش است. سرمایه گذاری روی وسایل ورزشی منطقی تر است یا میز و صندلی های کلاس؟
همه چیز بستگی به خلاقیت شما دارد. شما می توانید کاری که تمام مدیران دیگر می کنند را بکنید و روند خیلی ساده و کم دردسری که سال هاست داره اجرا میشه رو پی بگیرید ؛ یا این که کمی خلاقیت به خرج بکنید و کاری بکنید که هم به نفع شماست ، هم به دانش آموزان.

nodet.girl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
تا دلتون بخواد شركت كردم!
دانشگاه
علي آباد كتول- کلیبر
رشته دانشگاه
آبياري گياهان دريايي با فرمولهاي متافيزيك! تودوزي تانك

آها...
ملتفت/ملطفت/ملتفط/ملطفط شدم. :D
. صندلی یا نیمکت
بسیاری از صندلی هایی که توی مدارس استفاده میشن ، مناسب نیستند. اندازه و شکلشون مناسب مناسب نیست. در واقع صرفا برای نشستن های 15 دقیقه ای به درد می خورن. در صورتی دانش آموز قراره بیش از 70 دقیقه روی این صندلی ها بشینه و بنویسه. دستی صندلی در حد امکان بزرگ باشه و صندلی جای کیف هم داشته باشه. جنسش هم طوری باشه که دانش آموزان احساس راحتی بکنند.
آخ كه ما چقد با اين موضوع مشكل داريم.از كتو كول ميفتيم.من كه چون نيمكت به هيكلم نميخوره،كلاً عين چاله ميدونيا ميشينم.فقط يه قليون كم دارم!! :D
واقعاً بايد چيكار كرد تا مديران عزيز از اين نيمكتاي عهد قاجاري دل بكنن؟؟؟!!! ^-^

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

حالا هم که فهمیدین که به حواشی پرداختین که :D

هرکی نظری داره بگه؛ هوم؟

robo94

عــلــــی (مهندس سابق)
نام مرکز سمپاد
دبيرستان شهيد اژه اى
شهر
اصفهان/تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
تـــهـــران (دانشکده فنـے )
رشته دانشگاه
مهندسی بــرق

تو مدرسه ما با یه حرکت انسان دوستانه کل نیمکت ها رو به صندلی های یکنفره تبدیل کردن :) خوبه تنها بدی ای که داره نمیفهمی صندلیت کدومه :( هر یکی یه امضا زده بازم فایده ای نداشته :(

amirfardanian

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد یک مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
تلگرام
اینستاگرام

توی صندلی ها باید کفش نرم باش ،پشتش قابل انعطاف باشه و نصف پشتش خالی نباشه تا کمر آدم داغون نشه
موقعیت تخته باید جوری باشه که تمام کلاس دید داشته باشن
موقعیت پنجره ها و سیستم سرمایش و گرمایش جوری باشه که تمام کلاس دمای مناسبی داشته باشه
چینش صندلی ها باید جوری باشه که فعالیت های گروهی خوب انجام بگیره مثلا هر دو تا نیمکت رو به هم باشن

توی مدرسه یه اتاق تعیین کنن واسه آرامش (که عایق صدا باشه و یه سری صندلی راحت بزارن که فقط دانش اموزان بیان فکرشونو آزاد کنن) به نظر من واقعا راندمان درسی با این اتاق 10 برابر میشه

یه مدتی من خیلی روی این مسائل فکر می کردم و تحقیق می کردم و خیلی هم به نتایج جالبی رسیدم ولی دیگه ول کردم
حالا اگه چیزی یادم اومد می گم.

@ays

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی واترلو کانادا و المپیاد ریاضی کانگرو
دانشگاه
فردوسی-امیر کبیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق یا الکترونیک

به نقل از امير :
توی صندلی ها باید کفش نرم باش ،پشتش قابل انعطاف باشه و نصف پشتش خالی نباشه تا کمر آدم داغون نشه
موقعیت تخته باید جوری باشه که تمام کلاس دید داشته باشن
موقعیت پنجره ها و سیستم سرمایش و گرمایش جوری باشه که تمام کلاس دمای مناسبی داشته باشه
چینش صندلی ها باید جوری باشه که فعالیت های گروهی خوب انجام بگیره مثلا هر دو تا نیمکت رو به هم باشن

توی مدرسه یه اتاق تعیین کنن واسه آرامش (که عایق صدا باشه و یه سری صندلی راحت بزارن که فقط دانش اموزان بیان فکرشونو آزاد کنن) به نظر من واقعا راندمان درسی با این اتاق 10 برابر میشه

یه مدتی من خیلی روی این مسائل فکر می کردم و تحقیق می کردم و خیلی هم به نتایج جالبی رسیدم ولی دیگه ول کردم
حالا اگه چیزی یادم اومد می گم.
گلم شما یه دفه بگی سر کلاسا مبل بذارن جلوشم میز عسلی!بعد از 45 دقیقه هم از ابدار خونه واسه همه کافه گلاسه و سان شاین و نسکافه و از این جور چیزا بیارن بهتر نیست؟؟؟؟؟

kaboos

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
راهیابی به المپیاد واتر لو کانادا و کسب مقام اول

مدرسه مورد علاقه من:
یه سالن بیلیارد داشته باشه تا بریم حال کنیم.
زمین فوتبالش چمن باشه.
تا دلت می خواد اون جا سوژه باشه.
معلماشم پایه باشه.
همچین مدرسه ای کسی سراغ داره ؟؟؟؟
مگر تو خواب تو ایرااااان همچین مدرسه ای باشه.

kaboos

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
راهیابی به المپیاد واتر لو کانادا و کسب مقام اول

چندتا دیگه بود مورد اخلاقی داشت نگفتم....
ولی مدرسه های اون ور آب همینجورین نسبتا...

Sampadik

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تــهران

به نقل از یک مدیر :
1. تخته سیاه یا سفید
توصیه میشه که تخته های کلاس ماکزیمم انداشته رو داشته باشه ؛ طوری که دیوار کلاس رو کامل بپوشونه. اگر اندازه بزرگترش پیدا نشد ، میشه چند تا تخته رو کنار هم نصب کرد. بزرگ بودن تخته باعث میشه که توی درس های تخته ای ، نیازی به پاک کردن تخته نباشه و بودن مطالب باعث میشه که توجه دانش آموزان کاملا به تخته باشه و تصویر درس ها به خوبی تو ذهن دانش آموزان ذخیره بشه.
این عالیه اگه بشه!
معلمای ما هنوز ننوشته پاک میکنن..

hidden

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطان شهیدان
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
دارو

تحصیل حرفه ای معلم حرفه ای میخواد ... 80 % همینه
البته ک نیمکت و تخته هم تاثیر دارن

b.95

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از یک مدیر :
1. تخته سیاه یا سفید

1. حداکثر فاصله صندلی ها از یکدیگر : این باعث میشه که دانش آموزان کمتر حواسشون پرت بشه و باهم حرف بزنن.
2.حداکثر نزدیکی صندلی ها به تخته و معلم : حقیقت اینه که ته هر کلاس ویژه لژ نشینان است. کسانی که میرن ته کلاس هم صدای معلم به خوبی بهشون نمی رسه هم آزادی عمل بیشتری دارند. دیدن تخته هم براشون سخت تر میشه. هر قدر معلم و دانش آموز به هم نزدیک تر باشن ، معلم کنترل بهتری روی دانش آموزن خواهد داشت.
چند تا از مدارس غیر انتفایی تخته هاشون این مدلیه.خیلی گندس!!! از این سر کلاس شروع میشه تا اون سر... :O
در مورد صندلی ها هم یه مورد نقض هست! ما 3 ماهه بعد عیدو، نیمکتامونو دور تا دور کلاس و کنار هم چیدیم. به کل بچه ها اشراف داشتیم و خلاصه خیلی
خوب بود. بازده بچه ها رفت بالا! همچین سرحال اومدیم اون چند ماهو... خیلی خوب بود. فقط یه نمه معلمامون قاطی کردن! :D

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

خب... بنده مورد به مورد نظر دارم :D :

به نقل از یک مدیر :
1. تخته سیاه یا سفید

مال ما همینطوره ، دیوار رو به رویی یه سره تخته اس ، دو تا تخته چسبیده به هم...

یه چیزی... به نظر من تخته گچی خیلی بهتره تا وایت برد ، خورده گچ میره تو حلق آدم و پاک کردنش لباس رو به گند میکشه درست ، ولی من 85% جاهایی که میرم وقتی وایت برد هست درصد "بد دیدن" افراد بیشتره ، اینکه نور توش میفته و ... این چیزا واسه تخته سیاه کمتره ، به نظر من تو مدرسه ها یا دوتاش باشه یا اگه قراره یکیش باشه همون گچیش باشه ، یا کلا خلاقیت به خرج بدن یه چیز دیگه درست کنن. :D

به نقل از یک مدیر :

مورد اول با این کلاس هایی که ما داریم و این جمعتی که توشن نمیشه ، ما ها صندلی تک نفره داشتیم امسال + 38 نفر بودیم + دراز ترین کلاس مدرسه از نظر ردیف جلو که صندلی ها طوری بود که نمیشد بین ردیف ها راه رفت ، اصلا جا نبود ، پای پشتی تو کمر جلویی بود. از نظر بقل همی هم ف اونقدر نزدیک بودیم که طرف وقتی جزوه مینوشت و دستشو کج میکرد نصف صندلی منو میگرفت.
واسه این مورد باید اول کلاس ها رو یکم گنده کنن || جمعیت هر کلاس رو بیارن پایین

مورد 2 : جاهایی که تخته ها گچیه اگه صندلی ها به تخته نزدیک باشه دانش آموز خفه میشه :D به نظرم نزدیک بودن به تخته مهم نیست ، این مهمه که صندلی ها / نیمکت ها جوری باشن که همه بتونن تخته رو ببینن نزدیکی به معلم هم... واقعا اعصاب خورد کنه :D کلاس های ما اونقدرا بزرگ نیست که معلم کنترلش رو روی ردیف آخر کامل از دست بده :D

به نقل از b.95 :
در مورد صندلی ها هم یه مورد نقض هست! ما 3 ماهه بعد عیدو، نیمکتامونو دور تا دور کلاس و کنار هم چیدیم. به کل بچه ها اشراف داشتیم و خلاصه خیلی
خوب بود. بازده بچه ها رفت بالا! همچین سرحال اومدیم اون چند ماهو... خیلی خوب بود. فقط یه نمه معلمامون قاطی کردن! :D

ما ها این کار رو با صندلی کردیم ، واسه درسایی مثل ادبیات و اینا خوبه ولی واسه ریاضی و فیزیک اصلا به درد نمیخوره . اول اینکه کسایی که رو به رو تخته نیستن باید گردنشونو حدود 90 درجه بچرخونن تا معلم و تخته رو ببینن، که پدر آدم در میاد. بعدشم چون همه رو میبینیم و اشراف داریم به همه آمار صحبت میره بالا ( ما ها از این طرف کلاس با یکی که اون ور بود با لب خوانی صحبت میکردیم

به نقل از یک مدیر :
3. صندلی یا نیمکت
اگر مدیران گرامی علاقه داشته باشند میتوانند از طراحی های این سایت ایده بگیرن : http://www.ergoindemand.com/school-desks.html

در ضمن فراموش نکنید که هرقدر صندلی ها بهتر و تمیزتر باشند ، دانش آموزان کمتر دلشون میاد هنرهای تصویری و نوشتاریشون رو روی صندلی ها به یادگار بگذارند. این یک اصل اثبات شده ‌ست.

صندلی ها وحشتناکن ، بعد 20 دقیقه بدن آدم به کل بی حس میشه ، حالا باز پلاستیکی ها راحت تره ، چوبی هاش که واقعا فجیعن واسه مدرسه
دسته بزرگ باشه بد نیست ولی دیگه نه اینکه بیاد تو دست و پا ، از اونور بزرگ باشه ، رو به بیرون :D

جای کیف... نمیدونم... کیف رو به صندلی جلویی معمولا آویزون میکنیم دیگه:D مشکلی نیست اونش ، البته اگه یه جا درست کنن بقل صندلی مثلا سمت راست ، که آدم صاف دست بکنه تو کیف کتاب رو دربیاره خب راحت تره

* یه چیز بهتر... ما میخواستیم خودمون واسه صندلی هامون بذاریم ، یه چیزی مثل لیوان پشت هر صندلی باشه واسه نفر پشتیش، که مداد و خودکار و اینا رو بذاره تو اون ، نخواد هی دستش بگیره ، روی خود دسته هم که میداریم یا دسته شیب داره میفته ، یا دست خودمون میخوره بش میفته ، یا دست بقلی میخوره بش. و وقتی هم یه خودکار میفته و قل میخوره میره زیر پای یکی دیگه باید از خیرش گذشت ، نمیشه وسط کلاس به زور اط تو صندلی پا شد ، بین این ردیف ها راه رفت بعد نشست رو زمین دنبال خودکار گشت!

این مسئله واقعا رو اعصابه!!

در مورد میزنویسی ،اگه تقلب باشه قدیمی یا نوبودنش فرقی نمیکنه، دانش آموز کار خودشو میکنه :-"

بالا