آیین دوست‌یابی

مجهولツ

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یه جای دور ...!
سال فارغ التحصیلی
1401
میشه اول اگه کسی رو مناسب دیدید باهاش تو جاهای شلوغ تر از یه دوستیِ دو نفره مثل گروه و ‌‌‌ ... قرار بگیرید و ازش شناخت پیدا کنید ؛ در نهایت اگه دیدید میتونید باهاش ارتباط بگیرید با استفاده از همون اندک شناختی که پیدا کردید ، باهاش سر بحث رو باز کنید ؛
مثلا در مورد شغلش ، رشته ش ، علاقش یا ‌.‌..
یواش یواش بعد از دو سه بار سر بحث باز کردن میتونید نقاط مشترک پیدا کنید ، و اول تبدیل به یه دوستی ساده ش کنید و اگه بعد یه مدت صلاح دیدید رفاقتش کنید :)
+ ولی احترام و کور نکردن ذوق طرف و نگه داشتن حد و مرزها یه رکنِ تو دوستی ها ؛ بخصوص اگه قراره کسی رو جذب کنید

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---
سلام
شما چجوری دوست پیدا می کنید؟ چجوری باید دوست پیدا کرد؟ رل زدن منظورم نیست ها.
اسم تاپیک رو از یه کتاب برداشتم راجع به همین موضوع.
اپلیکیشن همدم، ارتباط دوستانه و عاطفی شرعی. دارای امکانات بسیار زیاد و قابلیت مچ کردن افرادی با سلائق یکسان

Shervix

Agent Smith
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان
سال فارغ التحصیلی
1398
تجربه‌ی شخصی من و روش تکراریم که همچنین روی آرمین هم پیاده‌سازی شده این بوده که به سمت شخص رفته، اندکی مسخره‌فروشی باز می‌کنیم و دستش می‌اندازیم تا بخندد و یا بخندیم، موسیقی مورد علاقه‌اش را می‌پرسیم و بعد می‌گوییم آیا شیرموز و فرنی دوست دارد یا خیر، با دقت یادداشت می‌کنیم و سپس شماره‌اش را گرفته و ساعت ۳ شب با او تماس می‌گیریم تا راجع به این که "پشه‌ها روز ها کجا می‌روند" و "زانوی پنگوئن کجاست" سوال بپرسیم.

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
با من دوست میشی؟

Reyhaneh.h

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1399
نمیدونم واقعا. واقعا نمیدونم. ولی فقط و فقط یه نفر رو دارم الان از دوران مدرسه...

maleck :)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بابایی
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
دانشگاه گیلان
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
معمولا تو مجازی دوست میشم. از حرفاش خوشم بیاد سعی میکنم باهاش ارتباط بگیرم، ینی باهاش حرف بزنم. درمورد موضوعاتی که حرف میزنه و در نظرشه حرف میزنم. هرچی بیشتر حرف بزنم، بیشتر نزدیک میشم و بعد یه مدت میبینم باهاش دوست شدم.

تو دنیای واقعی سخت تره برام. همیشه یه گاردی هست که نمیتونم زیاد نزدیک بشم. خوبی مجازی اینه که میتونی بری حرفای یک سال اخیرش رو بخونی و یه چیزی دستت بیاد، اما غیر مجازی تو فقد حال طرف رو می‌بینی و نمیتونی درک کنی آیا باهاش اشتراکی داری یا نه.

*100RA*

از بچه های بیتوین تو واتر
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
بالا