- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
با آدمای درون گرا چجوری باید ارتباط برقرار کرد؟ اصلا میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد وقتی اونها تلاشی برای ارتباط گرفتن انجام نمیدن؟
در رابطه با خودم میگم بقیه رو نمیدونم :با آدمای درون گرا چجوری باید ارتباط برقرار کرد؟ اصلا میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد وقتی اونها تلاشی برای ارتباط گرفتن انجام نمیدن؟
++در رابطه با خودم میگم بقیه رو نمیدونم :
ویژگی درون گرایی یا برون گرایی یه ویژگی یا همه یا هیچ نیست یعنی اینجوری نیست اگه طرف برچسب درونگرایی بخوره پس کلا از روابط اجتماعی و مهمونی رفتن و ... متنفره ولی خب اکثر موقع ها از تنهایی لذت میبیره اما درون گراها خیلی ذهن فعالی دارن و همیشه تو تنهایی راجع به علایقشون تحقیق و تمرکز و تفکر میکنن به خاطر همین نظر من اینه که اگه میخوایی توجهشونو جلب کنی باید راجع به علایقشون صحبت کنی تا نظرشون جلب شه و سر صحبتم خودت باید باز کنی مطلقا انتظار نداشته باش اونا اول صحبت کنن .
معمولا یه حلقه خیلی کوچیک از دوستان نزدیک دارن که خیلی باهاشون صمیمین میتونی از طریق اونا وارد شی و ارتباط بگیری ولی خب ارتباطت اگه خوب پیش نری خیلی محدود میمونه و همه دردودل هاشونو پیش اون دوستاشون انجام میدن ولی خب خیلی طول میکشه شاید در حد چندسال که تو وارد اون حلقه کوچیک بشی حتی اگه هرروز هم ببینیشون اگه باهات حال نکنن خیلی سمتت نمیان
فکر کنم اصلا به خاطر من این تاپیک زدی: ))با آدمای درون گرا چجوری باید ارتباط برقرار کرد؟ اصلا میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد وقتی اونها تلاشی برای ارتباط گرفتن انجام نمیدن؟
آره. سر صحبت با تو ایده این تاپیک به ذهنم رسیدفکر کنم اصلا به خاطر من این تاپیک زدی: ))
دلیل نمیشه من نگم تو روحتاولین چیز اینه که به شخصه برام صحبت کردن واقعا سخته و همه تو تلگرام یا واتساپم میوتن: )) اصلا اینکه نوتیف بیاد منو مضطرب میکنه
درونگراها
به نظرم خیلی فرق داره هابرونگرا
درونگراها اتفاقاً اگه در یک جمعی قرار بگیرن که درش احساس راحتی و صمیمیت کنن ممکنه از یه برونگرا بیشتر حرف بزنن :)) خودم مثلاً اگه تعداد نفرات یک جمعی زیاد باشه (بیش از ۴ نفر) میزان حرف زدنم افت میکنه، ولی اگه ۳ نفر باشیم و همگی رفیق باشیم، شاید من تبدیل به کسی بشم که جمع رو در دست میگیره :)))به نظرم خیلی فرق داره ها
من تا اونجایی که میدونم انقدر حرف میزنم که دیگه گهگاه از دست خودم کلافه میشم
@مار ببخشید مگه این پرحرفی بین برون گرا ها برخلاف درون گراها رایج نیست و اینکه مگه از نقاط ضعفشون به حساب نمیاد؟
و اینکه ممکنه یه فرد در ظاهر یه چیزی نشون بده و در درون چیز دیگه ای باشه؟
و اینکه... بسه دیگه خیلی حرف زدم:/