اونقدر تجربه ندارما خبدوستان یه سوال،
من المپیاد شیمی رو استارت زدم، اگه ریاضی رو هم استارت بزنم، آیا بدبخت خواهم شد؟![]()

خب بذار من واقعیتو بگم-اونقدر تجربه ندارما خب
ولی بنظرم کار خیلی اشتباهیه
تو این وضعیت که نهایی ها هم هستن اینکه بخوای دوتا المپیاد مثل شیمی و ریاضی رو باهم بخونی...
نمیتونی برای دوتاشون قشنگ وقت بزاری

خب برا کنکور بخون چرا سختش می کنی🫡😬خب بذار من واقعیتو بگم-
راستش من هنوز نهمم، شیمی رو شروع کردم. و حقیقتا هیچیییی بلد نبودم، اما الان تا یه حد خوبی چیزارو بلدم.
تصمیمم این بود که ریاضی رو شروع کنم، بلکه تا شروع پایهی دهمم و همچنین تا یازدهم، یه سری چیزارو یاد بگیرم. چون شیمیای که میخونیم حتی تو مدرسه هم خیلی کمککارم بوده، هرچند شیمی راهنمایی کیکه ولی خب...
بهنظرتون تصمیمم کاملا اشتباهه؟ که اگه سنگین شد ولش کنم؟ چون من هدفم حقیقتاً کنکوره، فکر نکنم از این استانی که توشم بتونم امیدی داشته باشم. اما شیمی رو هم خیلیییی دوست دارم، تمام تلاشمو هم میکنم براش، ولی پلن کنکور هم دارم.
راجع به اینکه چطور وارد المپیاد شدم، اینی که از کل استان یه سری افراد قوی از لحاظ درسی وارد شدن که از قبل دبیرستان، برای المپیاد اماده بشن.
و پایان پایه هشتم، بود این قضیه. یعنی از تابستون نهم میریم کلاس
من گفتم اگه روند ریاضی هم اینطوری باشه که خیلی خوبه
اما نمیدونم...
بچه ها جواب دادن حال نداشتم بخونم گفتم شاید ی چیزی رو نگفته باشم دو تا جمله بگم از طرف ادمی ک وسط المپیاده!دوستان یه سوال،
من المپیاد شیمی رو استارت زدم، اگه ریاضی رو هم استارت بزنم، آیا بدبخت خواهم شد؟![]()
اجازه بدید که با این حرف یکم مخالفت کنم.اما ریاضی یک رشته ی کاملا دانشگاهی و سخته... و البته در مورد این رشته جز سختیش اطلاعات دیگه ای ندارم..

والا این دوست ما اینجا داره کتاب مریم میرزاخانی رو میخونهو در مورد المپیاد ریاضی میتونم بگم که چارچوب اصلیاش مطالب دبیرستانه، ولی رفته رفته سطح و تنوع مطالب گسترش پیدا میکنه.