- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- مدال المپیاد
- زیست
میشه این سی و اندی چاقویی ک دارمو سمتش پرت کنم. صفحه دارت. دردم میکشه/ از چاقو هام استفاده هم میکنم. خیلیم عالی
من یه پسر با سادِ بالا و مظلومم ) =شما اسمت گویای قضیه ست .همون فیلمه که اسمش Nobody بود
رفع اسپم
اینقدر قلقلکش میدم که اول دشویی ش بریزه بعد بهش شوک الکتریکی میدم
بعد کلی چیز میز ترش میریزم توی حلقش که صورتش جمع شه کلا دیگه چشماش و دهنش و دماغش برن تو هم
بعد یه کیلو دنبه میریزم توی دهنش
بعد یه عاااالمه ژله و در نهایت خاک
خیلی چندش آور شد اییی
من حاضرم با تک تک ایده های خودم بمیرم ولی با این کارا ن. ایییی پسرا این ایده ها چیه میدین. ی نمه خشن باشین.شما اسمت گویای قضیه ست .همون فیلمه که اسمش Nobody بود
رفع اسپم
اینقدر قلقلکش میدم که اول دشویی ش بریزه بعد بهش شوک الکتریکی میدم
بعد کلی چیز میز ترش میریزم توی حلقش که صورتش جمع شه کلا دیگه چشماش و دهنش و دماغش برن تو هم
بعد یه کیلو دنبه میریزم توی دهنش
بعد یه عاااالمه ژله و در نهایت خاک
خیلی چندش آور شد اییی
خوبه تیر بارونش کنی. جسدشم از هم بپاشه. بعدم بزاریش تو اسید. بدونن هیچ ردی.و باز تکرار میکنم
یه کلت یه صدا خفه کن یه تیر
زیر گلو یا وسط پیشونی یا روی قلب (:
شیک مجلسی تمیز
نه من به یه تیر از جایی که باید میزنم و کارش تموم میشهخوبه تیر بارونش کنی. جسدشم از هم بپاشه. بعدم بزاریش تو اسید. بدونن هیچ ردی.
واقعا؟؟؟ من شدیدا جدی گرفتم.تاپیک جنبه فان داشت ها حس میکنم داریم بوفالوبیل پرورش میدیم (همین بود دیگه؟ سکوت بره ها.)
قبلش باید جفت کلیههاتو بفروشی تا بتونی یه رگبار بخریاگه یه روز به مرگم مونده باشه و بدونم قرار نیست مجازاتی شم، یه رگبار میخرم میرم سراغ آدم بدا^^
اخ اخ امبر هرد واسه روز قبل مرگ من کمربند انتحاری میبندم میرم بغلش میکنماگه یه روز به مرگم مونده باشه و بدونم قرار نیست مجازاتی شم، یه رگبار میخرم میرم سراغ آدم بدا^^
چه سوال چالش برانگیزیاحتمالا تو اینده هم با کشتنشون اروم تر تر میشی درسته؟
چه سوال چالش برانگیزیاحتمالا تو اینده هم با کشتنشون اروم تر تر میشی درسته؟