amirvictor
➖⃟•●━━─ ── ⇆
- نام مرکز سمپاد
- اژه ای ۲ دوره دوم
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
اولین ویسو دادن جایزه معنوی بش تعلق نمیگیره؟اصا سرعت عمل جای پاداش نداشته باشه چی میخاد داشته باشه؟؟؟
دارم بهش فکر میکنمهنوز نگفتی کی قراره شرکت کنه؟
یه شایعه که این حرفارو نداره کهدارم بهش فکر میکنم
میترسم اعصاب نداشته باشه و به عنوان اقدام علیه امنیت فروم بنمون کنه:))
https://www.sampadia.com/forum/threads/108501/۵.یسری هدایای معنوی در نظر گرفته شده، اگه تونستین از آدمای قدیمیتری که کمتر سایت میان ویس بگیرین، بهتون اهدا میشه^^ :fire
آقا بگید هدایای معنویتون چی ممکنه باشه شاید وسوسه شدیم۵.یسری هدایای معنوی در نظر گرفته شده، اگه تونستین از آدمای قدیمیتری که کمتر سایت میان ویس بگیرین، بهتون اهدا میشه^^ :fire
هرجوری فکر میکنم جور کردن هدیه مادی واقعا آسونتر از معنویه شماره کارتت رو پ.خ کنآقا بگید هدایای معنویتون چی ممکنه باشه شاید وسوسه شدیم
اوکی وسوسه شدمهرجوری فکر میکنم جور کردن هدیه مادی واقعا آسونتر از معنویه شماره کارتت رو پ.خ کن
تو بیا .... یجوری با هم کنار میایم:)))اوکی وسوسه شدم
ولی نقدی حساب نمیکنم هدیمو میخوام
تو تلگرام اینجام --> @K4Vmeفقط اینکه من آیدی تلگرامتونو ندارم کجا بفرستم؟؟
داداش اون من بودم که با تفنگ پدری و شمشیر آبا اجدادی ازشون ویس میگرفتماینطور که بوش میاد فک نکنم بیشتر دو سه نفر ویس داده باشند
ذوق ملت ته کشیده
پادکست فک نکنم مبناش روی خوبی یا بدی صدا باشه هرچند که از نظر همه صدای خودشون بدهخیلی دلم میخواد ویس بدم ولی میدونم اگه گوش بدین شب کابوس میبینین
آه... من برم پوستر رو آماده کنم لازم نکرده ویس بدم
تعداد کمه ولی اونقدر کم نیست که نشه کاریش کرد:)))کارتون راه افتاد یا هنوز تعداد کمه؟
لطفا تا نهایتا دوشنبه ویست رو بفرست:)هنوز میشه شرکت کرد؟