• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شطرنج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع امین
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
One Ding To Rule Them All

screenshot_20230430-174854_youtube_qgr7.jpg

اثر پروانه‌ای، یعنی:
1- روسیه به اکراین حمله کنه
2- سرگئی کاریاکین، که برای مسابقات کاندیداتوری کوالیفای شده بود، بیاد و از پوتین حمایت کنه و فیده برکنارش کنه
3- واسه جایگزین کردن کاریاکین، بیان سراغ دینگ، اما چون دینگ به علت قرنطینه‌سازی‌های چین نتونست 2 سال کلاسیکال بازی کنه و در قوانین ذکر شده باید حتماً اون بازیکن در چند ماه اخیر فلان تعداد بازی کرده باشه و مجبور شد در عرض یک ماه 30 بازی کلاسیکال بازی کنه و به واسطۀ ریتینگ وارد کاندیداتوری بشه
4- مگنوس کارلسن هوا برش داره و بگه من از عنوان خودم دفاع نمی‌کنم و بدین ترتیب رتبۀ دوم کاندیداتوری شانس شرکت در مسابقات قهرمانی جهان رو داشته باشه
5- دینگ در راند آخر هیکارو رو شکست بده و حتی اگه مساوی می‌کرد هیکارو به جاش می‌رفت
6- از همون ابتدا underdog محسوب شد و یک امتیاز کامل از نپو عقب افتاد اما مرتباً جبران کرد و باخت و برد و باخت و برد، تا کار رو به تای‌بریک بکشونه
7- و در نهایت در چهارمین و آخرین بازی رپید، با مهرۀ سیاه (که تا به حال موفق نشد با سیاه نپو رو شکست بده) بازی رو ببره و بدین ترتیب 17 امین قهرمان جهان در دنیای شطرنج و نخستین چینی‌ای که موفق به این کار شده بشه.

کسی که اصلاً از ابتدا قرار نبود تو این مسابقات باشه. داستان قهرمانی کینگ دینگ واقعاً به نوبۀ خودش جالبه.
تنها صحنه‌ای که من رو ناراحت کرد لحظات پایانی بازی بود که نپو می‌لرزید و مهره‌ها از دستش می‌افتادن و قشنگ مشخص بود یه پِخ کنی گریه‌ش درمیاد. خیلی سخته یک ماه تمام 14 بازی کلاسیکال و همچنین 3 بازی رپید مبارزه کنی، مقاومت کنی، و واسه دومین دورۀ پیاپی ببازی. اول به مگنوس، و حالا به دینگ. هضمش خیلی سخته.

screenshot_20230430-175200_youtube_4wm.jpg

این تصویر و تفاوت مود دینگ و نپو گویای همه چیز هست​

و اما از مگنوس بگیم که به پایان دوران سلطنت خودش رسید و پس از 10 سال از تخت پایین اومد؛ یا بهتره بگیم خودش خودشو از تخت به زیر کشید! باید ببینیم آیا در دورۀ بعدی مگنوس میاد عنوانشو پس بگیره از دینگ؟

برای علاقه مندان به شطرنج،ویسواناتان آناند و گری کاسپاروف قرار است ساعت 23:30 به وقت ایران در یک دیدار نمادین به مصاف هم بروند.

لینک تماشای آنلاین

دوستان عمر همینقدر سریع میگذره و غیرمنتظره به پایان میرسه:

〰️ دنیل نارودیتسکی،استادبزرگ 29 ساله آمریکایی به ناگهان دارفانی را وداع گفت.
علت مرگ فعلا نامعلوم است.
img_20251020_220613_308_3jhh.jpg

Back
بالا