- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- ضروری
- شهر
- ضروری
- سال فارغ التحصیلی
- 0
در ادامهی Cheating Scandal ای که رخ داد، تقریباً یکی دو هفته پس از سینکفیلد کاپ، تورنمنت Generation Cup برگزار شد و از قضا مگنوس و نیمن هم درش حضور پیدا کردن. همه منتظر بودن ببینن بازیِ این دو نفر چطور پیش میره، و در کمال ناباوری مگنوس در حرکتِ اول resign کرد! این ریزاین نوعی حرکت اعتراضی علیه هانس نیمن و حضورش در این مسابقات بود و میخواست بگه من نیمن رو بایکوت کردم. البته خیلیا هم به مگنوس بابت این رفتارش انتقاد کردن.آیا Hans Moke Niemann یک چیتر است؟
اما این ریزاین باعث نشد که مگنوس از غافله عقب بیفته و با اختلاف فاحشی صدر جدول تورنمنت قرار گرفت و در مراحل حذفی هم به فینال رسید و قهرمان شد (خوشبختانه به نیمن برخورد نکرد!).
پس از فینال، مگنوس این بیانیه رو منتشر کرد:
عملاً مگنوس چیز چندان جدید و غیر منتظرهای نگفت، مدرکی دال بر تقلب هانس OTB ارائه نداد فقط گفت حس کردم حین بازی متمرکز نبود و با مهرهی سیاه جوری منو اوتپلید کرد که فقط عدهی خیلی معدودی ممکنه از پسش بربیان.
فیده هم پس از این بیانیه اعلام کرد تیمی متشکل از متخصصان استخدام میکنه تا ویژه روی این قضیه کار کنن. یکی از اونا Ken Regan پروفسور آمار و متخصص کشف تقلب در شطرنج و بازیکن سابق حرفهای این بازی بود. ریگان تمامی بازیهای ۲ سال اخیر نیمن رو آنالیز کرد و گزارش داد به نظرش مورد مشکوکی نیومد. بیشتر از اینکه نیمن overperform کنه، حریفاش بودن که underperform میکردن! مثلاً مگنوس تو همون بازی سینکفیلدکاپ از یک اوپنینگ عجیب استفاده کرد و دقت بازیش ۴۶٪ گزارش شد، که برای استانداردِ خودش بسیار پایینه. نیمن معمولی بازی کرد و برد.
اما کار به همینجا ختم نشد؛ وال استریت ژورنال و چِس دات کام مقالهای فاکین ۷۲ صفحهای!!! منتشر کردن در خصوص تحلیل عملکرد نیمن :))))) فکر کنم بعداً دیگه کمکم باید شاهد حضور دانشمندان ناسا و علوم هستهای در خصوص این ماجرا باشیم.
این مقاله اذعان کرده که نیمن در حد فاصل ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ دست کم در ۱۰۰ بازیِ آنلاین تقلب کرده، و اعتراف نیمن که گفت من فقط ۲ بار این کار رو کردم دروغ بوده. یهسری مکالمات هم ضمیمه کرده که اگر خواستید میتونید برید مقالهش رو بخونید.