مسابقه عکاسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع s@rah
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به دلیلی گذاشتم یکم بگذره بعد موضوع بعدی:-"

تلاش: لایک
زمستان: خوشحال
امتحانات: ناراحت

تا سه شنبه هفته بعد وقت دارید عکس هاتون را با موضوع زمستان بفرستیدD: :-"

آقا مدیر اینجا کیه؟ قشنگ جدی و بی‌اسپم مسابقه برگزار کنید + یه جایزه هر چقد کوچیک هم در نظر بگیرید مردم انگیزه بگیرن شرکت کنن.
ددلاین بذارید، عکسا رو جمع کنید و بعد مدیر بدون اسم کاربری پست کنه، وگرنه در عرض دو سه روز که اونی که زودتر پست کرده ری‌اکشن بیشتری هم می‌گیره.

این از عکس زمستانی من

img_6141_26zr.png

وای خدا داشتم میگفتم چرا هیچکس عکس نمیفرسته (البته خودمم نفرستادم ولی بیرون نرفتم و تو عکسای قبلیم هم چیز به درد بخوری نیست) تازه اومدم دوتا پست آخر رو دیدم:facepalming:

آقا مدیر اینجا کیه؟ قشنگ جدی و بی‌اسپم مسابقه برگزار کنید + یه جایزه هر چقد کوچیک هم در نظر بگیرید مردم انگیزه بگیرن شرکت کنن.
ددلاین بذارید، عکسا رو جمع کنید و بعد مدیر بدون اسم کاربری پست کنه، وگرنه در عرض دو سه روز که اونی که زودتر پست کرده ری‌اکشن بیشتری هم می‌گیره.
من تاپیکو زدم(اگه منظورتون زننده تاپیکه:))) چشم اسپم هارو گزارش میدم پاک کنن:-" جایزه... آخه چی بدیم مثلا؟o-:#
عه بله راست میگید میکنم این کارو:-":-b

موضوع هفته چهارم: امتحانات
البته فکر کنم بیشتر بچه ها امتحاناشون تموم شده ولی یه جوری فضای امتحان رو تداعی کنید=)) دیگه واسه عکس از دفتر کتاب و درس خوندن و این چیزا که لازم نیست واقعا امتحان باشه=))
عکس هارو پ.خ من بفرستید

فردا صبح نتایج دوئل(همچین رقابت و کشت و کشتاری نیست ولی دو نفرس میشه دوئل:))) رو میذارم
ولی بدونید دلم شکست:-<
حلالتون نمیکنمO__O
پس فردا روز قیامت باید ثواب شرکت تو بقیه مسابقه هارو بدید به من چون تو مسابقه من شرکت نکردید[-|
واقعا زشته قباحت دارهP:<
دیدید که مسابقه مرا هیچ کسی یاد نکرد؟ جز فرستنده یکی از دو عکس که هزار آفرین و درود و قربون صدقه بر او باد!
#گدایی_عکس
#گدایی_شرکت_کننده
#ننربازی_برای_یه_مسابقه

غرغرها و ناله و نفرین هام جواب داد: ))))))))))
دوتا نکته:
1- به عکس خودتون امتیاز ندینا :"
2- چون خودم میفرستم نمیتونم امتیاز بدم، اگه تو نتایج دیدین یکی دو امتیاز بیشتر از لایک و دابل لایکای بقیس، امتیاز منه:-"

موضوع دور پنجم:
کودکان
کتاب
تلاش

تا سه شنبه برام بفرستید، تا چهارشنبه امتیاز بدید:-"

موضوع دور پنجم:
کودکان
کتاب
تلاش

تا سه شنبه برام بفرستید، تا چهارشنبه امتیاز بدید:-"
یه سوال یعنی سه تاش باید تو عکس باشه یا موضوع انتخابیه؟

• دابل‌لایک
امتیازات: Sety
Back
بالا