Becoming کاربر خاکانجمنخورده عضو کادر مدیریت مدیر داخلی حامی مالی سایت فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 2,318 امتیاز 41,308 نام مرکز سمپاد Frz شهر Sari سال فارغ التحصیلی 1398 رشته دانشگاه دواسازی 2022/2/1 #41 خیلی باحالید من وقتی سایتتونو دیدم فکر کردم مسخرس اما عالیه باعث میشه احساس تنهایی نکنم:) کلیک کنید تا باز شود... :)
خیلی باحالید من وقتی سایتتونو دیدم فکر کردم مسخرس اما عالیه باعث میشه احساس تنهایی نکنم:) کلیک کنید تا باز شود... :)
Becoming کاربر خاکانجمنخورده عضو کادر مدیریت مدیر داخلی حامی مالی سایت فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 2,318 امتیاز 41,308 نام مرکز سمپاد Frz شهر Sari سال فارغ التحصیلی 1398 رشته دانشگاه دواسازی 2022/2/8 #42 عزیزانم اگر مشکلی وجود داره خودتون با "اکانت حقیقی" خودتون با "مدرک حقیقی" برام بفرستید تا پیگیری صورت بگیره. وقتی مطلبی رو بدون سند و مدرک و صرفا یه سری جمله توی ناشناس میگید قابل پیگیری نیست.
عزیزانم اگر مشکلی وجود داره خودتون با "اکانت حقیقی" خودتون با "مدرک حقیقی" برام بفرستید تا پیگیری صورت بگیره. وقتی مطلبی رو بدون سند و مدرک و صرفا یه سری جمله توی ناشناس میگید قابل پیگیری نیست.