فراخوان پادکست ولنتاین :)))))

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ememlia
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دیالوگ پیشنهاد بدید.

ببینم... فقط منم که ولنتاین اصلا برام مهم نیست و بزرگترین عشق زندگیم هم رولد دال بوده؟:))
هر سال ولنتاین که میشه همه فکر اینن واسه دوست دختر/پسراشون کادو چی بگیرن یا دارن غصه میخورن که سینگلن اون وقت من به هیچ جام نیست و حتی نمیدونم کِیه دقیقا=))
آقاااا فقط خواهش میکنم آهنگ سخیف نذارین(مخصوصا از ساسی و تتلو):-<:-":-":-"

من متنشو دارما، ولی بعد اون شبه اومیکرونی که گرفتن صدام گرفته، به محض این که حوصله م بکشه لیمو عسل درست کنم، وویس میگیرم:))

ما چی کار کنیم که از ولنتاین نه خاطره خوبی داریم و نه با مسائل عشقی ارتباط میگیریم؟
خب بنده از نوع پستاتون به این نتیجه رسیدم میتونید خوب بنویسید
چرا برای یه محبوب خیالی نمینویسید؟ شخصی که هرگز نزیسته است و شاید هم نخواهد زیست!

خب بنده از نوع پستاتون به این نتیجه رسیدم میتونید خوب بنویسید
چرا برای یه محبوب خیالی نمینویسید؟ شخصی که هرگز نزیسته است و شاید هم نخواهد زیست!
مسئله اینه که توی نویسندگی اول باید با مفهوم ارتباط برقرار کنی تا بتونی یه متن یا مونولوگ خوب بنویسی. من از چیزایی می نویسم که از درون لمسشون کردم. ولی نوشتنم در این مورد زیاد جالب نیست. کلا رمنس نویسیم ضعیفه. نمی تونم درست باهاش ارتباط بگیرم متاسفانه.
ولی می تونم توی ادیت و ساخت پادکست کمک کنم.

پاشین
پاشین بیاین وویس بفرستین:-"
+ وی امروز دوباره پادکست یلدای1400 را گوش نموده است:-<

سری قبلی نخ نداده بودین که قرار نیس احساسی باشه رفتیم زیرسوال
اینسری ی ندا بدین قبلش ک بدونیم چی بگیم

سری قبلی نخ نداده بودین که قرار نیس احساسی باشه رفتیم زیرسوال
اینسری ی ندا بدین قبلش ک بدونیم چی بگیم
راستش نه سری قبلی و نه این سری خودمون هم هیچ ایده‌ای نداریم/نداشتیم که قراره چطور باشه:‌)))
یهو ویسا جمع میشه و یه چیزی میشه:)‌))
راحت باش هرچی میخوای بگو:)‌)))

آقا این حرفا چیه :walking: بیاین خیلی خلاصه و مفید از کراشتون رونمایی کنین :walking:

منی که هیچی ندارم برای گفتن چی بگم؟

Back
بالا