• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کتابخوانی گروهی بیست و پنجم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع reyna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ترجیح میدید کتابی که می‌خونید تو چه ژانری باشه؟

• 1- فلسفی

رای‌ها: 1 100.0%
  • 2- کمدی

رای‌ها: 0 0.0%

• رای‌دهندگان
    1
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
پردیس هاشمی‌ نژاد مشهد
رشته دانشگاه
آموزش ریاضی
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه.
گفتیم حالا که امتحانا تموم شده با همدیگه یه کتاب بخونیم ^^
فعلا بیایید کتاب‌های پیشنهادیتون رو بگید تا با هم به توافق برسیم.
بعد که کتاب رو انتخاب کردیم با هم شروع می‌کنیم و نظراتمون رو درباره‌ی کتاب توی این تاپیک میگیم.

من پیشنهاد می‌کنم کتاب افسانه سیزیف از آلبر کامو رو بخونیم؛ این کتاب درواقع یک مقاله فلسفیه و 4فصل داره.

سیزف کتاب خوبیه به لحاظ فلسفی. از یک اسطوره الهام گرفته شده. البته الان به نظرم توی این اوضاع کرونا با طاعون آلبر کامو بیشتر میشه همزاد پنداری کرد. همچنین با کتاب کوری اثر ژوزه ساراماگو. چون توی فضای پاندمی کرونا راحتتر میشه باهاشون ارتباط گرفت، پیشنهاد من اینه که توی اوضاع فعلی یکی از این کتب رو بخونیم که با زمانه الان سازگار ترن. البته اگر قصد خوندن رمان فلسفی ندارید کتب دیگه هم هست.
به نظرم چون این برنامه یه جورایی دسته جمعیه، بهتره کتابای “جذب کننده تر”ی باشه. کتابی مثل طاعون کامو کتاب سخت خوانیه و به راحتی میشه از نیمه رهاش کرد.
کتاب های جذاب تری هم میشه انتخاب کرد.

من تازه میخام کتاب جز از کل رو شروع کنم
پیشنهادم این کتابه ^^

خب تا اینجا اکثرا فلسفی پیشنهاد دادن. منم فکر می‌کنم چون قراره درباره کتاب صحبت کنیم فلسفی باشه بیشتر تبادل نظر صورت می‌گیره. از اون گذشته کتابی مثل جز از کل یه رمان کمدیه که درونمایه فلسفی داره. خب اینطور کتاب‌ها سلیقه‌های زیادی رو پوشش میده به نسبت یه مقاله. اما باید کتابی باشه که اکثریت نخونده باشن.
حالا باز هم پیشنهاداتتون رو بگید درآخر بین چندتا کتاب نظرسنجی می‌ذاریم.

جزء از کل یه کم زیادی طولانی نیست؟ پیشنهاد من اینه کتاب کوتاه‌تری انتخاب کنید که عده‌ی بیشتری تا آخر همراهی کنن و وسط کتاب ول نکنن.

بار هستی
یک اتفاق مسخره داستایفسکی
و جاناتان مرغ دریای رو پیشنهاد میکنم

این دوتا آخری حجمشون کمه و همه با هر حجمی از برنامه روزانه میتونن همراهیمون کنن

بار هستی کتاب آنچنان جالبی در موضوعات فلسفی نیست،اما اگر نسخه خوبش رو میخواید اونی که نشر گفتار سال شصت و پنج چاپ کرده بهترین چاپ موجودشه.

در کل به نظرم ژانر فلسفی نریم که کاربران بیشتری از سایت جذب بشن. می تونید یه نظر سنجی بذارید که کدوم ژانر محبوب تره تا از اون انتخاب کنیم.
ژانر پیشنهادی و کتابا رو بگید انتخاب کنیم خوب

ژانر پیشنهادی و کتابا رو بگید انتخاب کنیم خوب
یکبار بحث این شد یه نمایشنامه بخونیم و بررسی ش کنیم
البته من بنظرم اگه یه کتاب نه چندان پیچیده فلسفی و شیرین باشه باز ممکنه عده ی زیادی جذب شن
ولی خب نمایشنامه هم تجربه جدیدیه

در کل به نظرم ژانر فلسفی نریم که کاربران بیشتری از سایت جذب بشن. خانم @reyna می تونید یه نظر سنجی بذارید که کدوم ژانر محبوب تره تا از اون انتخاب کنیم.
راستش من توی این سایت خیلی دیدم که افراد بیشتر به ژانر فلسفه تمایل دارند. و اینکه اکثرا اهمیت میدن که کتابِ خوبی باشه تا اینکه ژانرش چی باشه. مثلا ممکنه یه نفر دوتا کتاب توی دوژانر مختلف پیشنهاد بده.
از این گذشته متاسفانه نمیشه توی سایت نظرسنجی ایجاد کنیم و باید با همون لایک و دیسلایک کارمونو راه بندازیم :D
من پیشنهاد می‌کنم فعلا فقط کتاب‌های موردنظرتونو فارغ از اینکه تو چه ژانریه پیشنهاد بدید. بعد با توجه به لایک‌هایی که پست پیشنهادیتون گرفته چندتا کتاب رو انتخاب می‌کنیم و نظرسنجی می‌ذاریم. لطفا تا آخر هفته کتاب‌های مدنظرتونو بگید تا انتخاب کنیم و هر چه زودتر استارت بزنیم :D

راستش من توی این سایت خیلی دیدم که افراد بیشتر به ژانر فلسفه تمایل دارند. و اینکه اکثرا اهمیت میدن که کتابِ خوبی باشه تا اینکه ژانرش چی باشه. مثلا ممکنه یه نفر دوتا کتاب توی دوژانر مختلف پیشنهاد بده.
از این گذشته متاسفانه نمیشه توی سایت نظرسنجی ایجاد کنیم و باید با همون لایک و دیسلایک کارمونو راه بندازیم :D
من پیشنهاد می‌کنم فعلا فقط کتاب‌های موردنظرتونو فارغ از اینکه تو چه ژانریه پیشنهاد بدید. بعد با توجه به لایک‌هایی که پست پیشنهادیتون گرفته چندتا کتاب رو انتخاب می‌کنیم و نظرسنجی می‌ذاریم. لطفا تا آخر هفته کتاب‌های مدنظرتونو بگید تا انتخاب کنیم و هر چه زودتر استارت بزنیم :D
هم نوایی ارکستر شبانه چوبها چطوره؟

کتاب های فلسفی ممکنه مورد علاقه همه نباشه.:-"
نظرتون راجب کتاب های کلاسیک چیه؟;;)

کتاب های فلسفی ممکنه مورد علاقه همه نباشه.:-"
نظرتون راجب کتاب های کلاسیک چیه؟;;)
فعلا ژانر خاصی مدنظر نیست کتاب‌های موردنظرتونو پیشنهاد بدید.

همنوایی ارکستر شبانه چوب‌ها
شماره صفحات: 200
رضا قاسمى در سال ١٩٩۶ این رمان را در آمریکا به چاپ رساند که با چند سال تاخیر در سال ٨٠ به ایران راه یافت و جوایز بزرگ و متعددى را از آن خود کرد.
رمان در عین بررسى روابط ایرانیان مهاجر در فرانسه به ویژه ایرانیان ساکن این طبقه، عوالم روحى و روانى آنها و همینطور مسائل شخصى و غیر شخصى را بررسى مى‌کند. رمان در گوشه‌هایى به روابط جنسى، سیاست و زندگى اجتماعى آنها اشاره مى‌کند. قاسمى راوى را از لحاظ روانى و روحى موشکافى مى‌کند. قاسمى رمان را به‌صورت پازلى آغاز می‌کند که با گذشت داستان پازل کامل و کاملتر مى‌شود.

بار هستی(سبکی تحمل‌ناپذیر هستی)
شماره صفحات: 300
این کتاب که در سال 1968 در پراگ در دورهٔ زمانی موسوم به بهار پراگ می‌گذرد، با مفاهیم فلسفی فراوانی سر و کار دارد. کتاب به شرحی از وضعیت زندگی هنرمندان و روشنفکران چکسلواکی پس از بهار پراگ، یعنی پس از حملهٔ اتحاد شوروی به چکسلواکی، می‌پردازد. شخصیت اصلی کتاب «توماس» نام دارد. توماس که جراحی معروف است انتقادات فراوانی به کمونیست‍های چک دارد و این موجب می‌شود که او شغل‌اش را از دست بدهد. دیگر شخصیت‌های مهم داستان «ترزا» (همسر توماس)، «سابینا» (نقاش، معشوقهٔ توماس)، و «فرانز» (استاد دانشگاه، معشوق سابینا) هستند.
بار هستی در خلاصه دربارهٔ درک این موضوع است که تشخیص راه درست از راه غلط برای انسان غیرممکن است. به‌همین دلیل راه غلطی وجود ندارد و انسان مبری از اشتباه است.

طاعون
شماره صفحات: 320
کتاب طاعون اثر برجسته نویسنده برنده جایزه نوبل، آلبر کامو است که در سال ۱۹۴۷ به چاپ رسید. در این رمان، شخصیت‌های داستان علیه بی‌عدالتی جهان دست به عصیان می‌زند. طاعون روایتگر جامعه‌ای است که طاعون‌زده می‌شود. شهر آرام و ساکتی که به ناگاه مورد هجوم موش‌های ناقل بیماری طاعون قرار می‌گیرد و رفته رفته این سیاهی روی تمام شهر سایه می‌افکند. ما در طاعون شاهدِ عینی بازخورد و واکنش‌های متفاوت هر یک از مردم شهر، نسبت به مصیبتی واحد و یکسان هستیم. کتاب رفته رفته تغییرات رفتار و احساسات و حرکت و عصیانی اجتماعی را در مقابل طاعون به تصویر می‌کشد.

کشتن مرغ مینا
شماره صفحات: 400
رمان کشتن مرغ مینا با عنوان انگلیسی to kill a mockingbird اثر برجسته و بسیار معروف از خانم هارپر لی است که در سراسر جهان و مخصوصا در آمریکا شهرت دارد. رمانی که با وجود سادگی، حرف‌های بسیار مهمی برای گفتن دارد. در این رمان ساده و خوش‌خوان که از زبان یک دختربچه روایت می‌شود می‌گوید: ما با موضوع نژادپرستی روبه‌رو هستیم.

موبی دیک
شماره صفحات: 400
از هرمان ملویل نویسنده آمریکایی است که در سال ۱۸۵۱، در دوران رنسانس آمریکایی، منتشر شد. ملوان اسماعیل داستان جستجوی دیوانه‌وار اهب، ناخدای کشتی پکوئود را می‌گوید که به دنبال انتقام از موبی‌دیک، وال سفیدی که پیش‌تر کشتی‌اش را نابود کرده‌است و پایش را از زانو قطع کرده‌است، می‌باشد. کتاب تا زمان مرگ نویسندهٔ آن در سال ۱۸۹۱ یک شکست تجاری بود امّا در قرن بیستم به عنوان یکی از بهترین رمان‌های آمریکایی شهرت یافت.

دایی جان ناپلئون
شماره صفحات: 450
دایی جان ناپلئون رمانی طنز در گونهٔ داستان بلوغ از ایرج پزشکزاد است که سالِ ۱۳۴۹ منتشر شد. این رمان که از پرفروش‌ترین کتاب‌های ایرانی‌ست با لحنی طنز تیپ‌های شخصیت‌های جامعهٔ ایرانی را نقد می‌کند. کتاب از منظر جامعه شناسی و سیاسی نیز دارای اهمیت است. دیالوگ‌ها و مونولوگ‌های داستان‌ به‌قدری شیرین، چندلایه و دارای زیرمتن است که بسیاری از آن‌ها را به سادگی نمی‌توان از یاد برد..

آوای فاخته
شماره صفحات: 450
آوای فاخته عنوان کتابی جنایی به قلم جی. کی. رولینک می‌باشد که در ابتدا تحت نام مستعار و گم‌نامِ رابرت گالبریت به چاپ رسید. این اولین رمان از مجموعه داستان‌های جناییکورمورن استاریک است که به گفتهٔ نویسنده بیش از هفت جلد خواهد داشت.
آشکار شدن هویت اصلی نویسنده پس از انتشار «آوای فاخته»، فروش این کتاب را به طرز چشم‌گیری افزایش داد تا جایی که اثر رولینگ در صدر جدول پرفروش‌ترین کتاب‌های ادبیات داستانی انگلیس قرار گرفت.
موضوع رمان دربارهٔ «کورمورن استرایک»، کهنه‌سرباز زخم‌خورده در جنگ افغانستان است که اینک به عنوان کارآگاه خصوصی درگیر پروندهٔ خودکشی یک مانکن است.

پ.ن1: اینجا چندتا کتاب رو در ژانرهای مختلف معرفی کردم؛ اگه کتابی براتون جذاب بود پیشنهاد بدید. البته تو یه پست دیگه هم سعی می‌کنم چندتا کتاب رو به صورت اجمالی معرفی کنم. البته این به این معنا نیست که فقط از بین این‌ها کتاب انتخاب کنیم. شما هم کتاب‌های پیشنهادیتون رو حتما بگید.
پ.ن2: تعداد صفحات مشخصا حدودی هستند :-"

ژانر جنایی-معمایی
من سکوت بره ها رو پیشنهاد میکنم

ژانر رمنس
من پیش از تو، پنج قدم فاصله و داستان کوتاه مات و پرستوها

ژانر علمی تخیلی
آرتمیس فاول

ژانر فانتزی
با توجه به رونق سریالش، چرخ زمان.
مجستریوم
سه گانه تمام ارواح: کشف جادوگران، سایه شب، کتاب زندگی

ژانر تاریخی - اساطیری
نمیدونم:)

ژانر ترسناک
دکتر جکیل و آقای هاید(درست نوشتم؟)
سری داستان های ار ال استاین(تا حدودی کودکانه ان)

ژانر کلاسیک
امم... گوژپشت نوتردام؟

ژانر کمدی و یا کمدی سیاه
مغازه خودکشی رو به تازگی خونده م و خوشم اومد، بخونید.

چطور با پدرت آشنا شدم؟(سر این کتاب از خنده پاره شدما ینی بلند بلند:)) )

عطر سنبل، عطر کاج(داستان زندگی یه خانواده ایرانی در امریکا که واقعی هم هست و سوتی های فرهنگیشون)

ژانر های رئالیسم و رئالیسم جادویی
اینو نمیدونم چیه:)

ژانر روانشناسی
مامان و معنای زندگی
سه شنبه ها با موری

Back
بالا