مرگ در راهِ...

• شروع کننده موضوع s@rah
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

s@rah

:-"
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۴
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
الهام بخش(!) این تاپیک، تاپیک عقیده بود ولی اینجا نمیخوایم بگیم که واسه چه چیزی حاضریم جونمونو فدا کنیم. قراره بگیم که اصلا حاضریم جونمونو واسه چیزی فدا کنیم؟:-"
حاضرید واسه چیزی بمیرید؟
(اون "چیز" شامل عقیده، نجات انسان ها، و غیره)
چرا؟
به نظرتون این که آدم عمر طولانی ای داشته باشه و آخرش عادی بمیره بهتره یا این که عمر نسبتا کوتاهی بکنه، ولی مرگش به خاطر دیگران بوده باشه؟
و این جمله ی "هر کسی که حاضره واسه چیزی جونشو بده، قتل هم میتونه بکنه" درسته؟

Bay Harbor butcher

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
'
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
0
الهام بخش(!) این تاپیک، تاپیک عقیده بود ولی اینجا نمیخوایم بگیم که واسه چه چیزی حاضریم جونمونو فدا کنیم. قراره بگیم که اصلا حاضریم جونمونو واسه چیزی فدا کنیم؟:-"
حاضرید واسه چیزی بمیرید؟
چرا؟
به نظرتون این که آدم عمر طولانی ای داشته باشه و آخرش عادی بمیره بهتره یا این که عمر نسبتا کوتاهی بکنه، ولی مرگش به خاطر دیگران بوده باشه؟
اصولا وقتی حاضریم برای یه چیز بمیریم نشون میده اون چیز خیلی برای ما ارزش منده و دوستش داریم.
منم برام اعتقاداتم خیلی ارزشمنده و حاضرم براش بمیرم(البته فعلا به زبون! در عمل معلوم نیست...)
طول زندگی مهم نیست عرض زندگی مهمه :)
بله کسی که حاضره برای چیزی بمیره، قطعا میتونه برای اون چیز هرکاری بکنه حتی قتل
ولی کی گفته قتل چیز بدیه؟ مثلا یک سرباز برای دفاع از کشورش در جنگ، سرباز های دشمن رو میکشه

asal_a

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
0
حاضرم بخاطر کسایی که دوسشون دارم هر کاری بکنم و جونمو بدم چون با ارزش ترین چیزیه که دارم
و همچنین بخاطر حرفایی زدم و افکارم

• شروع کننده موضوع

s@rah

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۴
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
مثلا یک سرباز برای دفاع از کشورش در جنگ، سرباز های دشمن رو میکشه
بله حتی ممکنه نسل کشی کنه
بله اینا درسته و خب طبیعیه که مثلا تو جنگ کسی که واسه دفاع از کشورش رفته سربازای دشمن رو بکشه؛ ولی بعضیا میگن کسی که از زندگی خودش حاضره بگذره، قتل مردم عادی هم واسش عادی میشه. نه فقط دشمن و در کل کسی که باهاش اختلاف عقیده داره...

Bay Harbor butcher

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
'
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
0
بله اینا درسته و خب طبیعیه که مثلا تو جنگ کسی که واسه دفاع از کشورش رفته سربازای دشمن رو بکشه؛ ولی بعضیا میگن کسی که از زندگی خودش حاضره بگذره، قتل مردم عادی هم واسش عادی میشه. نه فقط دشمن و در کل کسی که باهاش اختلاف عقیده داره...
اون دبگه بستگی به عقیده هه داره
مثلا اگه خیلی افراطی باشه چرا خب

• لایک
امتیازات: s@rah
  • شروع کننده موضوع

s@rah

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۴
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
چیزی مهم تر از زندگی و زنده بودن وجود داره؟

فکر نمیکنم.
بله زنده بودن و زندگی کردن خیلی خوبه ولی بالاخره هممون دیر یا زود میمیریم...
(و به همین خاطر، نظر خیلیاس که بهتره مرگمون هم واسه بقیه باشه..)

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک
بله زنده بودن و زندگی کردن خیلی خوبه ولی بالاخره هممون دیر یا زود میمیریم...
(و به همین خاطر، نظر خیلیاس که بهتره مرگمون هم واسه بقیه باشه..)
مثل اینه به آدم یه پیتزا بدن، بعد بندازش دور چون اگه بخوره تموم میشه.

اره اگه من مریض باشم و دارم درد میکشم و میدونم به زودی مرگم میرسه، شاید حاضر باشم برای نجات دیگری بمیرم. ولی در حالت نرمال نه

MRΣZA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق

اره اگه من مریض باشم و دارم درد میکشم و میدونم به زودی مرگم میرسه، شاید حاضر باشم برای نجات دیگری بمیرم. ولی در حالت نرمال نه
درسته، ولی منظور ما این نیستش که آرزوی مرگ کنیم یا بخوایم خودکشی کنیم یا به خودمون بمب ببندیم و بریم تو بازار و ...

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک
  • شروع کننده موضوع

s@rah

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۴
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405

ما نمیگیم از زندگی لذت نبریم چون یه روز قراره تموم شه.
میگیم خب وقتی قرار نیست تا ابد زنده باشیم، پس چه فرقی میکنه به چه شیوه ای بمیریم؟
همین مثال پیتزا که زدین، میشه گفت خب ما پیتزا رو میخوریم ولی اگه ببینیم یکی داره از گرسنگی میمیره، بخشی از پیتزا رو میدیم بهش.:-"

Herearshia

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی ساری
شهر
ساری
سال فارغ التحصیلی
1404
حاضرید واسه چیزی بمیرید؟
چرا؟
حتما!
به نظرم زندگی عادی و پیر شدن خسته کننده است
با مردن برای یه هدف خاص تبدیل به الگو میشی یا حتی شاید با مرگ تو جون چندین نفر نجات پیدا کنه!

• لایک
امتیازات: s@rah
  • شروع کننده موضوع

s@rah

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۴
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
چه جمله ایی بهتر از اینکه

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد
زندگی درد قشنگیست که جریان دارد

این "تو " میتونه یه شخص یه هدف یه ارزو و هرچیزی باشه که باعث تداوم زندگی میشه
اینکه سعی کنی یکیو تو اتیش نجاتش بدی یا نمیدونم کمک کنی از مرگ جون سالم به در ببره بحثش جداست
که در این صورتم خیلی ها با اینکه در حالت نرمال ازاری به کسی ندارن ولی در این شرایط نمیتونن اینکارو انجام بدن با به خطر انداختن جون خودشون

و تا زمانی که ادم تو شرایطش قرار نگرفته شاید نمیتونه نظر قطعی بده

ممکنه یکی خیلی زندگی دوست باشه ولی یه روزی برای نجات جون عزیزانش در زمانش بتونه خطر کنه
و برعکس یکی خیلی ادعا کنه منم منم من فلان میکنم بهمان میکنم و در شرایطش یه طوری عقب بکشه که بگیم هه تو همون منم منمی

و در نهایت در حال حاضر من خودم حاضر نیستم انچنان برای چیزی جونمون فدا کنم تا وقتی میتونم زندگی کنم
زندگی با ارزشه واقعا با تموم در و بدی ها و هر چیزی که داره
آره خب ممکنه من الان بگم حاضرم به خاطر فلان چیز بمیرم ولی تو شرایطش که قرار بگیرم بترسم و جا بزنم که این بحثش جداس...

زندگی خیلی باارزش و قشنگه با همه مشکلاتش
ولی اینم که از زندگیت -این چیز باارزش- بگذری به خاطر ادامه زندگی یک یا چند نفر دیگه، خیلی کار قشنگیه...
چون هرکی زندگیش براش باارزشه در حالی که ممکنه تو کل زندگیش هیچ کار مفیدی نکنه. ولی این جانفشانی(:))) ارزش و مفادت(مفید بودن:))) زیادی داره...

PD

‌از دلقکا میترسیدی؟
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
شهربابک
سال فارغ التحصیلی
1401
بله حتی ممکنه نسل کشی کنه، مثل هیتلر، که بدلیل اعتقاد افراطی به نظریه داروین، فکر کنم حدود 15000 انسان پیر و معیوب رو کُشت !
مدرکی نیست که ثابت کنه هیتلر متاثر از داروین بوده یا حتی داروین خونده باشه. سعی شده از نظریه‌ی داروین برای توجیه نژادپرستی استفاده بشه ولی نه توسط هیتلر.

• شروع کننده موضوع

s@rah

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۴
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
  • شروع کننده موضوع

s@rah

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۴
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
دیواری که خشت اولش کجه تا فلک الفلاک کج میره
باید خراب بشه و از اول ساخته بشه :relieved:
دیوار با تمدن انسان فرق داره
دیواری که خشت اولش کج باشه رو دیگه نمیشه صاف کرد جز با خراب کردن و از اول ساختنش
ولی آدما میتونن تغییر کنن

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
شیمی
شاید خودخواه باشم ولی نه برای عقیده ای و نه برای کسی حاضر نیستم بمیرم. واقعا دلم میخواد پیر شدن و مرگ طبیعی رو تجربه کنم هرچقدر هم که کسل کننده و یکنواخت باشه. اما همیشه این حقیقت هم که قراره همه مون یه روزی بمیریم پس از مرگمون هم برای تاثیرگذاری استفاده کنیم و بیشتر به فکر کیفیت زندگی باشیم تا کمیتش آزارم میده. یعنی به نظرم حرف درستیه ولی با شناختی که از خودم دارم وقتی پای زندگیم و تاثیرگذاری باشه قطعا جونم رو انتخاب میکنم

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک
ما نمیگیم از زندگی لذت نبریم چون یه روز قراره تموم شه.
میگیم خب وقتی قرار نیست تا ابد زنده باشیم، پس چه فرقی میکنه به چه شیوه ای بمیریم؟
همین مثال پیتزا که زدین، میشه گفت خب ما پیتزا رو میخوریم ولی اگه ببینیم یکی داره از گرسنگی میمیره، بخشی از پیتزا رو میدیم بهش.:-"
در مثال مناقشه نیست.

پیتزا جایگزین داره، ولی‌ اگه تنها پیتزای زندگیت و تنها غذایی باشه که داری، به راحتی حاضر نیستی بدی به یکی دیگه

Bk_201

کاربر فوق‌حرفه‌ای
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
دیگه سمپاد نیستم
شهر
به شما ربطی نداره
سال فارغ التحصیلی
1404
مرگ در راه یک زندگیه درست حسابی

• لایک
امتیازات: f.hn