مرگ در راهِ...

• شروع کننده موضوع s@rah
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

s@rah

:-"
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۴
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
در مثال مناقشه نیست.

پیتزا جایگزین داره، ولی‌ اگه تنها پیتزای زندگیت و تنها غذایی باشه که داری، به راحتی حاضر نیستی بدی به یکی دیگه
این بستگی به افراد داره دیگه. بعضیا حاضرن از اون بگذرن و بعضیام نه.

maleck :)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بابایی
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
دانشگاه گیلان
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
وقتی یک بار زندگی میکنیم، چیزی ارزشمندتر از اون نخواهیم داشت. ولی اگر ناچار به گذشتن از زندگیم باشم، فکر نکنم چیزی به جز آزادی لیاقتشو داشته باشه.

ali.1385

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
الهام بخش(!) این تاپیک، تاپیک عقیده بود ولی اینجا نمیخوایم بگیم که واسه چه چیزی حاضریم جونمونو فدا کنیم. قراره بگیم که اصلا حاضریم جونمونو واسه چیزی فدا کنیم؟:-"
حاضرید واسه چیزی بمیرید؟
(اون "چیز" شامل عقیده، نجات انسان ها، و غیره)
چرا؟
به نظرتون این که آدم عمر طولانی ای داشته باشه و آخرش عادی بمیره بهتره یا این که عمر نسبتا کوتاهی بکنه، ولی مرگش به خاطر دیگران بوده باشه؟
و این جمله ی "هر کسی که حاضره واسه چیزی جونشو بده، قتل هم میتونه بکنه" درسته؟
از حرف تا عمل خیلی راهه ولی مسئله(حداقل برای من) اینه که اصلا اون ارزشی که قراره براش فداکاری کنیم واقعا درسته؟!

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
من ی اخلاق بدی دارم فقط ب خودم اهمیت میدم... بعد ی ذره بی احساسم و همیچین ی کوچولو انسانیتم ندارمالبته در ظاهر ن ها... اصن ی گوگولی ایم من...
من موافق نیستم... یکی خیلی احساساتی و عاشق والدینش مثلا... اگه تو موقعیتش باشه ممکنه بگه بزن منو بکش ولی خانواده امو کاری نداشته باش... ولی مطمئنن ی ادمی ک از دیدن گل پژمره دلگیر میشه نمیتونه ادم بکشه.. هوم؟
تازه قتل کلا ی داستان جداس... حتی اگه تو لحظه مغزت هنگ کنه... بعدش عذاب وجدان و ... بعضیا ب خودکشی رسیدن..

_Hani_

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
الهام بخش(!) این تاپیک، تاپیک عقیده بود ولی اینجا نمیخوایم بگیم که واسه چه چیزی حاضریم جونمونو فدا کنیم. قراره بگیم که اصلا حاضریم جونمونو واسه چیزی فدا کنیم؟:-"
حاضرید واسه چیزی بمیرید؟
(اون "چیز" شامل عقیده، نجات انسان ها، و غیره)
چرا؟
به نظرتون این که آدم عمر طولانی ای داشته باشه و آخرش عادی بمیره بهتره یا این که عمر نسبتا کوتاهی بکنه، ولی مرگش به خاطر دیگران بوده باشه؟
و این جمله ی "هر کسی که حاضره واسه چیزی جونشو بده، قتل هم میتونه بکنه" درسته؟
سلام
بله حاضرم پای اعتقاداتم جونمم بدم ولی اجازه ندن کسی زیر سوال ببرتش ؛ اعتقادات ما نشون میده چجوری زندگی کردیم و می کنیم و خواهیم کرد و این خیلی برام با ارزشه

• لایک
امتیازات: s@rah
بالا