s@rah
:-"
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۴
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
چرا دوتا دختر دسته گل دارمبچه نداره پس عيدي__O
ساحل و عسل
چرا دوتا دختر دسته گل دارمبچه نداره پس عيدي__O
خدا بهشون صبر بدهچرا دوتا دختر دسته گل دارم
ساحل و عسل
قدیما ما که داخلی بودیم، بنر درست میکردیم قسمت اخبار سایت میذاشتیم. نمیدونم الان تو این سیستم سایت میشه یا نه، ولی برای رویدادهای مهم سایت تبلیغ خوبی بود.کاش میشد این تاپیک رو پین کرد
ویس خودتون رو هرجور که دوست دارین میتونین ادیت کنین ولی بیشتر از ۷-۸ دیقه نشهمیتونم افتخار بدم وسطش واستون نوروز آمد هایده و یا بخشی از بزم خصوصی سال شصت و چهارش رو پلی کنم یا همشو سپردین به کاوه؟ (که مدیونه اگر شرف ما رو با آهنگی سخیف و با ولوم بالاتر نسبت به سایر بخشهای پادکست بر باد فنا بده)
البته ضمن تقدیر و تشکرات فراوان از وی بابت زیر بار این حجم از استرس و فشار روانی رفتن
ریا نشه البت۱: الان دیگه ازینا داریم:)))) :
چون واقعا اوضاع حافظهام بهم ریخته نمیدونم کی درستش کرد، خودت بیا بگو لطفا
فک کنم متین بود، اگه نیومد میرم چک میکنم:)))
۲: تا این لحظه هیچ ویسی نفرستادین، حتی یدونه
اینکه دیر ویس میفرستین باعث میشه تا نزدیک ددلاین هیچ ایدهای نداشته باشیم قراره چیکار کنیم و این خوب نیست:) زودتر بفرستین دیگه
۳:
ویس خودتون رو هرجور که دوست دارین میتونین ادیت کنین ولی بیشتر از ۷-۸ دیقه نشه
اگه ویس جالبه یا چندنفری ریکورد کردین بیشتر شد هم اوکیه
اگه میخواین اول/وسط/آخر ویستون آهنگ باشه هم خودتون میتونین ادیت کنین، هم میتونین بفرستین من ادیت کنم
بدیهیه که برای حالت دوم باید ویستون رو زودتر بدین:))
اگه برنامه خاصی دارین و ایدهای راجب قسمتی دارین به فرناز بگین:)) @Farnaaaz
من هنوز رل ولنتاینمو نگرفتم با چه امیدی با چه شور و شوقی ویس بدم؟من وقتی فهمیدم تا الان یدونه ویس هم نفرستادین :
این دیگه چه حرکت زشتیه؟
قبیحه، اصلا مستهجنه
کاوه میگفت کار با شرخر راه میفته من باور نمیکردم ، زودتر برین ویس بدین
لطفا کار رو به جاهای باریک نکشونید
(ستاد رسیدگی به کم کاری های اعضای سایت)
سلام ^^از آخرین باری که توی پادکست سمپادیا شرکت کردم ۷ ۸ سالی میگذره. احتمالا نه از کسایی که شنیدن اون وویسو افراد زیادی هنوز هستن ک نه افرادی که الان هستن منو میشناسن! خواستم توی این پادکست شرکت کنم اما دیدم تنها چیزی که دوس دارم بخونم ارغوان ابتهاجه که خب تو فضای عید قطعا برای خیلیای شنیدنش اونم با اون همه احساس اندوهی که موقع خوندنش دارم جالب نیس. بهتر که فکر کردم دیدم بهتره که اینکارو نکنم و تو همون فضای ۷ ۸ سال پیش قدیمی خودم بمونم؛ اما برای شما و کارتون کلی ارزوی خوب دارم و امیدوارم کارتون موندگار شه
عید همتون مبارک :)
داشته باشیم هم اهمیتی ندارهدبل دیسلایک نداریم؟
هر آنچه از دل برآید...چی بگیم توی ویسمون؟