اینکه من از واژه رژیم استفاده می کنم اتفاقا اصلا طبق رفتار شبکه هایی مثل بی بی سی نیست،واژه رژیم بی اندازه بیانگر این مسئله است.از واژه ایران هم استفاده نمی کنم چون در شان ایران نیست چنین کثافت کاری هایی رو با نام اون عنوان کنیم.
باید دید تاثیر کدام یک بیشتره.دو گروه شبه نظامی یا دولت های منطقه؟دیپلماسی متوهمانه یعنی همین.اینکه روابطمون با تمام کشور های منطقه رو از دست بدیم به این امید و خیال که همون گروه ها برای ما کافی اند!خب اولا اون گروه ها بی اندازه وابسته به پول ما هستند و اگر زمانی(مثل حالا) نتونیم مثل سابق بهشون پول برسونیم چندان کاری از پیش نمی برن.رهبر حزب الله لبنان فعلی هم ابدا کسی مثل عباس موسوی نیست.
امارات و بحرین زیر فشار اقتصادی هستند؟
فعلا که عرب های حوزه خلیج فارس بر خلاف گفته شما حتی با آمریکا هم روابطشون مطلوب نیست. از آغاز این جنگ اوکراین و قبل از اون بارها از سمت آمریکا تقاضا شده بود که تولید نفت رو بالا ببرند و نمی بردند و نمی برند.
این درست مثل این هست که بگوییم یک خانه ای در آمریکا هدف قرار گرفته،تعداد زیادی ژاپنی در آمریکا هست پس هدف مورد نظر ژاپنی بوده! این اصلا قابل استناد نیست.
فکر کنم مدیران دیگه تسلیم شدن و کاری به اینجور بحث ها ندارن چون عملا صحبتهامون هیچ ربطی به موضوع نداره