هر جا میری میبینی یک چسوی پارسی منتظر حمله نتانیاهو برای برقراری دموکراسی و ایران مقتدر و مستقله. جدیدا حتی از ترور فرمانده جدید گردان رضوان حزب الله هم ناراضی بودن و اون رو کافی ندونستن.پارسیان ترسو و خود چس پندار هستند که در ۱۴۰۰ سال گذشته فقط دو حکومت سامانی و فهلوی تشکیل دادند که ارتش سامانیان هم از ترکها بود و ارتش فهلوی از آفتابه خمینی شکست خورد. حکومتها برای دفاع از مملکت در مقابل حمله خارجی مجبور به کوچاندن ترک و کرد به خراسان و جاهای مختلف بودند چون چس پنداران پارسی فقط وزارای کاردان و همهچیزدان بودند.
چسوهای تهرانی مدنی مخالف خشونت، برای رژیم چنج طرفدار حمله امریکا و اسراییل هستند. حتی در انقلاب مشروطه هم خود کاری نکردند و ترک و لر و بختیاری با اسلحه پایتخت رو تصرف کردند! تنها کنش و واکنش اونها جملات و کلمات "حاجی پشمام، حاجی برگام" هستش.
من جوک نگفتم، واقعیت رو گفتم.
). این حکومت از دل همین مردم بر اومده و از سرمونم زیاده.یک روزی همه چیز درست خواهد شد.
کلا ایرانیا یه «خودچیزپنداری» خاصی دارناکثر کاربرای سایت دقیقا همون قشر احمق جامعه هستن که نمیدونن احمقن که هیچ بلکه فکر میکنن بینش والاشون از کل جامعه بیشتره. همون قضیه کسی که کتابای کمی خونده خطرناک تر از کسیه که کتابی نخونده. یکم از حالت عادی جامعه شااااید باهوش تر باشن ولی همین باعث توهمشون شده و فکر میکنن عاقل کلن و میتونن با توهین کردن به بقیه آدما و نژادا و هر چیز دیگهای برای خودشون کردیت بگیرن که واااای از نادانی مردم خشمگین شدم.🤗🤗🤗🤗