نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
واقعا درک نمی‌کنم چرا آدم باید برای تیزهوشان قبول شدن درس بخونه، اون هم هرروز و روزی چند ساعت، و حتی کلاس بره.
تاثیرش چیه؟
بعد اگه کسی که درس خونده و کلاس رفته قبول نشه، خیلی بیشتر از کسی که همینجوری رفته آزمون داده ناراحت(؟) میشه. یک یا دو سال خودش رو هلاک کرده، به جز درس های مدرسه کلی واسه تیزهوشان خونده، کلی پول خرج کرده، و تهش هیچی به هیچی.
حتی اگه قبول بشه ولی از اون هایی باشه که با درس های اضافۀ سمپاد کنار نمیان هم همین طوره.

هایده خیلی بهتر از گوگوشه و قابل مقایسه نیستن

در مجموع، عملکرد پسرها در کسب موفقیت علمی بهتره.

(شاید unpopular )خیلی از ویژگی آدما به پوششون ربط داره
نه این که بخواییم کسی رو تو نگاه اول به طور کلی تحلیل و قضاوت کنیم
ولی تا حد خوبی میتونی آدمارو بشناسی

شیعیان از سنی‌ها خطرناکترن. هر چند که سنی‌ها گروه‌های تندروی بنام‌تری دارن ولی شیعیان تندرو اولین حکومت اسلامی رو در دنیای نوین ایجاد کردن! باید دید اگه این شیعیان حکومت نداشته باشن چه گروه‌های تروریستی مثل طالبان یا القاعده ایجاد خواهند کرد!

پشت کنکور موندن ارزششو نداره و وقت تلف کردنه.

اینکه برای هرچیزی (چیپس،بستنی،پاپ کورن و...) طعم جدید میسازن احمقانست و اصلا خلاقیت حساب نمیشه.

کادو خریدن برای کسی که باهاش صمیمی نیستی; احمقانه، سخت و حوصله‌سربره. ( این البته پاپیولارشه)
همین قضیه برای هر کسی. (اینم آنپاپیولارش)

فکر میکردم کمطرفدارترین رو‌ بیان کردم تا این به ذهنم اومد

هیچ روزی مثل تاسوعا و عاشورای حسینی مناسب مراسم نوش نیست و لذت آن از روزهای دیگر بسیار بیشتر است.

پی.نوشت: ارتحال امام یادم رفته بود که ثواب مراسم عیش و نوش در شب ارتحال از این شب‌های عزیز هم بیشتر است قطعا!

اکثر کنکوری های عزیزی که گند میزنن بخاطر گشادی و بی کفایتی خودشونه
منتظر فشار خوردناتون هستم
بزنید رو دیسلایک

مربا رو با کره باید خوردد
فکرشو کن آلبالو و هویج با کره ایییییی

هری پاتر و ارباب حلقه ها به شدت اوورریتدن و با اینکه به عنوان یه پیشگام خوب بودن با معیار های الان شاید از خیلی لحاظ ها انقدرام خوب نباشن

اینکه هی میگن ببخش تا آروم بشی چرته و تازه باعث میشه خشم فروخورده، بیچاره‌ت کنه 😐

پیاز غیر قابل تحمل ترین بخش غذاهاست مخصوصا اگه پیاز داغ رو غذا باشه

Back
بالا