نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برخلاف اینکه تو اینترنت، کلیشه شده باید به نظرات همه احترام بزاریم ،، کاملااااا یک چیزه غلطه... مثلا از یه ور این جلمه رو میگن از مثلا مثلا پسرایی که خواهراشونو محدود میکنن فحش میدن.. نمیشه به نظرات همه احترام گذاشت. چون بعضیاشون به شدت غلطن

اوباما یه نکبت دیگه ست که صرفا چون بعدش ترامپ اومد بزرگ شد. جایزه ی نوبل و گرمی و امی هم همه اش بساط دموکرات هاست تا چسی با کلاس بودن بذارن.

چایی، مایعی بدبو و بدمزه‌است. خدایی نمی‌فهمم چطوری می‌خورینش :))

فیمینیسم یه چیز کاملا اشتباهه . چون که اغلبا کسانی که تو همین حیطه ن میگن من دخترم ولی چیزای زمخت و دوست دارم یا ازین چرتوپرتا... یا لباس مشکی و پسرونه یا گشاد دوس دارم و از موهای بلند خوشم نمیاد و.... با اینکار دارن دخترا ارزش خودشونو میارن پایین که اونا بی ارزشن بخاطر همین میخوان شبیه پسرا بشن. بخاطر همین کسی دخترا رو جدی نمیگیره یا میگن که فلانی بابا زنه این حرفو زدی خیلی مهمه.. در عوض وقتی یه پسر شبیه یه دختر رفتار میکنه مسخرش میکنن چون که از نظر اونا دخترا مهم نیستن در حالی که یه دختر وقتی مثلا پسرونه رفتار کنه قوی حصابش میکنن.... ادم میتونه دختر باشه ، ظریف باشه ، زیبا باشه ، قوی باشه ، سخت کوش باشه ، احساسی و منطقی باشه ، نه اینکه صرفا خیلیییی دخترونه و یا خودشو از بین ببره و تبدیل به یه تقلید بزرگ کنه. امیدوارم یه کم از منظورمو گرفته باشید که این اشتباه بزرگ از بین بره...

بعضی از آثار نولان،آثار بدی هستن و حوصله سر برن و واقعا بعضی هاشون شایسته تعریف نیستن.

یه گوشه یادداشت کنیم که به رسمیت شناختن همجنسگرایی، باعث به رسمیت شناختن بچه‌بازی، حیوون‌بازی و رابطه با جسد خواهد شد.

یه گوشه یادداشت کنیم که به رسمیت شناختن همجنسگرایی، باعث به رسمیت شناختن بچه‌بازی، حیوون‌بازی و رابطه با جسد خواهد شد.
بنظرم برعکسه
هر چی که درنظر مردم ممکن عه عجیب غریب باشه باید به رسمیت شناخته شه که اگر چیزی باشه به خود فردم ضرر برسونه رو بتونیم کمکش کنیم و از اون حالت خارجش کنیم.
به عبارتی شما حتی اگر نخوای هم یه بیمار نکروفیل رو به رسمیت نشناسی برای مداواش باید قبول کنی که همچین چیزی وجود داره

رمان های فانتزی و تخیلی مزخرفن و
فیلم و سریالایی که زیادی تخیلی هستن از اونام مزخرف ترن

اینتر استلار فیلم مزخرفی بود که فیلم نامه اش نه تو به تصویر کشیدن کراکتر ها خوب عمله کرده بود
نه پوینت علمی جدیدی داشت

Back
بالا