خانواده های ایرانی
با اینکه به قول خودشون خیرخواه ما هستن
ولی با افکار چرت پرتشون بچه شونو بدبخت میکنن
جدی میگم دستی دستی بچشون رو بدبخت میکنن
هرچی رو که نرسیدن میخوان بچه هاشون برسن
با توجیه کردن شرایط افتضاح مملکت مخالفم
چرا باید یه جوون که کلی شوق داره که توی عرصه ای که توش زحمت کشیده و تلاش کرده و خون دل خورده، پاشه بیاد توی مملکت و صنعتی که از مردمش با بازار خودروی مزخرفش پول میدزده؟ اصن توی ایران صنعت دیگه معنی داره؟
پیشرفتی هم وجود داره؟
از کسایی که میان ریاضی بپرس که چرا میان ریاضی میخونن؟ چرا همشون دنبال دانشگاه های مطرح مثل شریف و امیر کبیر و خواجه نصیر و... هستن؟
این جوون پسفردا میخواد با یکی دیگه زندگی کنه، ادامه حیات بده. هیچ آدمی دوست نداره یا حداقل من خودم به شخصه دوست ندارم مملکتمو جایی که بهش تعلق دارم و خونه منه رو ول کنم پاشم برم یه کشوری که نه زبونشون با من یکیه، نه میتونن من رو درک کنن و نه فرهنگ یکسانی داریم. اما مملکتی که با خرابه فرقی نداره ارزش خودکشی کردن توش نداره
نصیحت کردن بقیه کار اشتباهیه چون در واقع اون حرفایی که ما ب عنوان خیر خواهی ب کسی میزنیم، حرفایی هستن که خودمون نیاز داریم بشنویم
پس نباید انتظار داشته باشیم بقیه ب حرفمون گوش کنن و متهم شون کنیم..
شعر قيصر امين پور در رده اشعار بسيار ضعيف و بى مايه قرار ميگيره.حتى بعضى از اشعارش از حدود چكامه هاى يك نوجوون دبيرستانى هم فراتر نميرن،هرچند تمامش چنين نيست.صرفا يك شاعرك عادى آن هم از نوع نه چندان جذاب(فرضا سعيد سلطانپور هم شاعرى در سطوح پائينه و مبحث اصلى كار او نه شعر كه نمايشنامه بوده،اما حداقل بعضى اشعارش يك نگاهى يا لذتى براى عرضه دارن) كه به واسطه تبليغات رژيم شهرتى اينچنين پيدا كردن.
البته قرار گرفتنش در اين دسته نه اونقدر نازل در حد امثال "نظرى" كه شعرش حتى از جوهر خوندن هم به دور باشه،اما دقيقا از همين دسته شاعران كم ارزشيه كه رژيم به واسطه ذائقه مزخرف خودش دائما در بوق و كرنا مى كرد حال اينكه هيچ چيز آنچنانى براى عرضه نداشتن.
پ.ن:اطلاعى ندارم كه آيا اين حقيقتا نامحبوبه يا نه،چنانچه بين آشنايان و اهل فنش اين نظر من عمدتا نامحبوب نبود.
فک کن تو یه جمعی داری حرف میزنی بعد کسایی که موافقن همه هورا بکشن کسایی که مخالفن هو بکنن. به این میگن بحث؟ استدلال؟ لایک و دیسلایک همین قدر بیمعنیه. ابزاریه در دست کسانی که بزرگ نشدهن تا باهاش بازی کنن.