- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- خرم آباد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
خانوادهی ایرانی اونقدری که راجع بهش بد میگن، بد نیست واقعا و خیلیاتون اینو بعدا که بزرگتر شید متوجه میشید.

تعداد دیسلایک های این پست یه چیز عجیبی رو نشون میده ، اینکه بیشتر مردم علاقه ای به فهمیدن و درک دین های مختلف ندارن و با اینحال اکثرا از اسلام ناراضی هستن چرا؟ چون میگن مانع آزادیه.مسیحیت صدها برابر برتر از اسلامعه و با توجه به تاثیراتی که تو دنیا گذاشته میشه گفت از مفیدترین باورهای تاریخ بشره.
این مهملات دوره تاریک اروپا و قرون وسطی، (وای نه ببین زنا رو آتیش میزدن 😂😂) اکثریتش یا از بیخ سند نداره یا به طرز خیلی زیادی درش اغراق شده مثل داستان گالیله که اصل داستان یه چیز دیگست اصن.
اکثر کسانی هم که عصر روشنگری رو رقم زدن یا مسیحی معتقد بودن یا شدیدا تحت آموزههای مسیح بودن و روشنگری به هیچوجه یه جنبش در تضاد با مسیحیت نبود. نهایتا در تضاد با (بخشی از) کلیسا بود نه خود نهاد دین.
دلیل دیسلایکهای این پست: ادیان همه به درد نخورن.تعداد دیسلایک های این پست یه چیز عجیبی رو نشون میده ، اینکه بیشتر مردم علاقه ای به فهمیدن و درک دین های مختلف ندارن و با اینحال اکثرا از اسلام ناراضی هستن چرا؟ چون میگن مانع آزادیه.
تا زمانی که از دین های دیگه چیزی ندونید و بررسی و مقایسه نکنید نمیتونید راجب یکی از اونها تصمیم بگیرید ، چون این ادیان سیر پیچیده و مرتبط و گاها متضادی داشتن.
مسیحیت و اسلام تفاوت هایی دارن که اگر راجبش تحقیق کنید کاملا متوجه میشید که این پست بالا چقدر درسته.
در قوانین یکی از اونها گفته میشه ازدواج تنها بین یک مرد و یک زن است. و در کتاب مقدس دیگری گفته میشه هر کدام از زنان که خوشتان آمد دو ، سه و چهارتا بگیرید. در یکی به فروتنی و صلح و در دیگری به جنگ و برتری جویی تشویق میشه.
و من نمیتونم دلیل دیسلایک های این پست رو بفهمم چون بسیاری از فلاسفه و دانشمندان بزرگ تاریخ(باوجود کاستیها) مسیحیان معتقدی بودند، مثل دکارت و بیکن.
اونم سه ثانیه ای میکردن من هرسال پای ثابت کنکور بودم
آره خلاصه، خلاصه که آرهاتلتیکو یکی از بهترین و زیباترین فوتبالای حال حاضر رو بازی میکنه برخلاف عقیده ملت
نظر پرطرفدار: پنیر نباید غالب باشد نه این که نباشد.پنیر پیتزا و سس از حد که بگذره باعث میشه طعم خود غذا از بین بره و نباید رو چیزایی مثل برگر، ماکارونی، سیب زمینی سرخ کرده و ... پنیر ریخت