• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
موقع دعوا یا بحث با بزرگتر اصلا این منطق رو درک نمیکنم که میگه=ساکت چون تو کوچیک تری و همش وسط صحبت ها بهت بگن=بس کن بس کن
بذار دو دقیقه حرفم رو بزنم این طوری توی هر بحث اون فرد کوچیک تر سرکوب میشه و نادیده گرفته میشه
یا بر فرض مثال میای با مامان بزرگت صحبت کن تا یه چیزی میخوای بگی الکی گریه میکنه و میگه=حیف زحمتی که تو بچگی برات کشیدم
بس کنین

بعضی دروغ ها شیرینن
مثل اینکه موفقیت محصول استمرار و تلاشه در حالی که خود استمرار داشتن از شخصیتت حاصل میشه که‌محصول محیط و ژنتیکه

آدم های جیمیل و فیس بوک باز خیلی آدم های باحالین تازه فیس بوکم رو اوکی کردم

واقعا کله‌ی من یکی خراب میشه وقتی میشنوم یه سری آدما توی ابن اوضاع جنگ رو رومنتیسایز میکنن یا میگن بزنه خوبه.
جنگ قرار نیست باعث تغییر رژیم بشه و این حقیقت تلخیه که هیچکدوم نمی‌خوایم قبول کنیم چون آخرین امیدمونه. چیزی جز تراما و افسردگی و یه فروپاشی اقتصادی (چری آن تاپ در واقع)دیگه نداشته برامون.
تظاهرات هم باعث نمیشه رژیم چنج داشته باشیم چون ماشین سرکوب قویه و فقط کشته میدیم؛ و این کشته ها اصلا ارزششو نداره. به هیچ عنوان ارزش جون آدم رو نداره.(این اصلا کم ارزش کردن اون همه عزیزی که دی ماه و قبلش از دست دادیم نیست؛ قدمی که در راه سرنگونی به ازای هر نفر کشته برداشته میشه نمی ارزه. هیچ قدمی نمی‌ارزه این همه خونواده عزادار شن)
تنها حالتش که فکر می‌کنم جواب بده اینه که مردم و نسل جوونتر این سیستم رو outgrow کنن که حتی این توانایی هم توی مردم فعلا دیده نمیشه..
چرا؟ چون برای پایان دادن به یه سیستم فاسد باید خودمون از چرخ‌ دنده بودن این سیستم بیایم بیرون؛ ولی حاضر نیستیم هزینه بدیم.
نابود شدن محیط زیست بده ولی ما هنوزم حاضر نیستیم سوادمون راجع به مصرف انرژی رو بیشتر کنیم
سهمیه بده مگه اینکه مال خودمون باشه. پارتی بازی بده مگه اینکه کار خودمون راه بیوفته و…
با ترس و وحشت ارسال می‌کنم ولی واقعا نظرم همینه😂
کاش اشتباه کنم

‌نباید خوشبختی رو تو چیزای بزرگ دید، تموم شدن کلاسا خودش نیم قرن خوشبختی رو به ارمغان میاره :)

اگر همیشه به خواسته های پدر مادرت جواب مثبت بدی؛در نهایت ازت ورژن موردعلاقه خودشون رو میسازن و تو دیگه اختیار خودت رو نداری و متعلق به خودت نیستی

کوه رفتن بهترین کار ممکن در دنیاست و همه از کوه‌ بالا رفتن خوششون میاد ولی تنبل هستن و بهانه میارن

در راستای تاپیک، ناموس و بحث در مورد زن/مرد بالایی پایینی:

آدمایی که هی از لول و این چیزا حرف می‌زنن خودشون از همه لو لول ترند و درواقع دنبال هیچ رابطه‌ی سالم(ازدواج، دوستی) نیستن فقط دنبال یکی اند که کمبوداشون رو جبران کنه و لول آپشون کنه:|
دنبال همراه باشید نه نردبون و آسانسور
3ks3ps57z3j2kgqxuycr.gif

با تقریبِ غیرضروری‌ای تقریباً همیشه حق با مامان باباهاست و بهاشو با آرامش و سلامت روانمون می‌پردازیم که بفهمیم از اولم باید به حرفشون گوش می‌دادیم.

فقط ملت ایران با هر عقیده و طرز فکری مرده پرست نیستن، تمام مردم جهان هستن. انسان خاصیتش همینه.(نظرم در مورد مرده پرستی تحقیر شخصیتی در گذشته نیست، منظورم از دست دادن حقیقت توسط مردم اکنونه)

آخرین ویرایش:
به هیچ احد الناسی مربوط نیست که تو چی می پوشی یا عکس پروفایلت چیه و لباست چقد بازه و.... حتی به خانواده ات و هرکس هم دخالت کرد میتونی خیلی راحت برگردی بگی گوه نخور🫴

امسال و المپیک ۲۰۲۸ فاجعه بار ترین مسابقات ورزشی خواهند بود

جایی که سیاست بیشتر از هر زمان دیگه خودشو فرو کرده تو مسابقات

Back
بالا