• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
فرومی که هم آدم ۱۳ ساله توش هست و آدم ۳۰ ساله، یه جوریه. با هم نمیخونه. به نظرم همه بعد از ۲۵ سالگی باید از سایت خداحافظی کنن و دوستی ها رو هم بیرون از سایت ادامه بدن.
این رو چند روز پیش به خاطر تجربه های فراوونی که شنیده بودم میخواستم بنویسم ولی پشیمون شدم اما تازگی دوباره یک تجربه دیگه هم شنیدم. هر جوری حساب میکنم نمیشه به همه تو هر سنی گفت خودت باید حواست به خودت باشه.

پاپ ایرانی خیلی هم اشغال نیست ولی راک ایرانی در نود درصد اشغاله

لازم نیست آدم همیشه فیلم و سریالای عمیق و خفن و پرمفهوم بیینه و گاهیم باید چیزای سطحی و پر از دراما دید

دنیای دیگه ای وجود نداره. خدا وجود نداره. بعد از مردن همه چیز تموم میشه و تنها زندگی ما همین جهنمیه که الان توش هستیم

نژاد برتر (فقط و فقط از لحاظ فیزیکی)، وجود داره.
فکر می‌کنم فقط هم توی همین مورده که توان بقای آفریقایی تبار ها توی شرایط سخت به مراتب از سفید پوست ها بیشتره.

احساس می‌کنم بعضی‌ها لینک ناشناس‌شون رو خودشون پر می‌کنن ولی نمی‌تونم ثابت کنم.
[اون آقاهه پشت فرمون ماشین]

ماست، ترشی، سالاد نمی‌ذارن مزه ی غذا رو بفهمی و عشق کنی
غذا رو باید بدون اینا خورد و آخرش ماست /ترشی /سالاد رو جداگونه خورد

احساس می‌کنم بعضی‌ها لینک ناشناس‌شون رو خودشون پر می‌کنن ولی نمی‌تونم ثابت کنم.
[اون آقاهه پشت فرمون ماشین]
آقاهه = جیمز دوکس توی سریال دکستر 😂

رفع اسپم:
نود درصد کسایی که ازدواج کردن اگه هیچوقت همدیگه رو نمیدیدن آدمای خوشحال‌تری بودن و اگه طلاق نگرفتن صرفا دارن هم رو تحمل میکنن.

ترنسلیت واقعا(در هر زبانی) بد ترجمه نمیکنه؛ خیلی جاها بهتر از اکثر ترجمه‌های انسانیه..

کباب و جوجه با دوغ خوشمزه تره

گردو و موز در کیک واقعا اذیت کنندس. گردو سفته و به کیک که مثلا باید یچیز نرم و تو دهن آب شونده باشه نمیخوره، موز هم لزج میشه و طعم عجیبی می‌گیره.

ترامپ واقعا مغزش مشکل داره و برخلاف نظر یه عده از هموطنان کوچیکترین اهمیتی برای ایرانیا قائل نیست.

ترامپ مغزش مشکل نداره فقط میخواد چنین چهره ای داشته باشه،دمدمی مزاج ، خنده دار و غیر قابل پیش‌بینی درصورتیکه هفت خط عالمه

Back
بالا