- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- Fefu
- رشته دانشگاه
- General medicine
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه.
نمیدونم باید از کجا شروع کنم و چی بگم...
فرشید و الانم یاسین...
شاید کاربرای جدید یاسین رو نشناسن ولی یاسین از قدیمیهای سایت و دوست خیلی از ماها بود..
روزی که خبرشو دیدم دعا میکردم کاش شوخی باشه. اون لحظه که پسر خالهش بهم پیام داد و پرسید چه اتفاقی افتاده دقیقا؟ پیش خودم گفتم وا ینی یاسین زندهس و این اخبار دروغه... که بعد پسرخالهش گفت نمیدونن دقیقا چه طوری اینطوری شده و مامانش هنوز اطلاع نداره و فقط با داداشش دارن خودشونو به شاهرود میرسونن...
انگار که همه اخبار راست بود...
الانم که دارم اینا رو مینویسم هنوز باورم نمیشه.
من هنوز حتی مرگ فرشیدم باور نکردم. مث یه خواب میمونه. انگار اصن تصمیم گرفته بره یه جای دور با هیچکسی در ارتباط نباشه.
یاسین کی بود؟ یاسین با نام کاربری @Azhirock تو سایت فعالیت میکرد.
دانشجوی سال آخر پزشکی بود.
یکی از نویسندگان کتاب داستان زنان بود که سال گذشته برنده عنوان بهترین داستان کوتاه نیز شده بود. و همچنین شاعر کتاب پارانویای شبانه بود.
حالا برای اون دسته افراد که احتمالا بیان بپرسن چرا، چی شد که یاسین فوت شده؟
خبر گذاریها مینويسن مرگ دانشجوی پزشکی بر اثر تصادف.
علت اصلی مرگ یاسین این بوده که میره از ماشین چیزی برداره که متاسفانه ماشین رو سراشیبی بوده و یهو شروع به حرکت میکنه . یاسین تلاش میکنه ماشین رو نگه داره ولی موفق نمیشه و بدنش بین ماشین و جدول گیر میکنه و در انتها بر اثر تروما فوت میکنه.
نمیتونم دیگه بیشتر از این ادامه بدم... باورش سخته....
نمیدونم باید از کجا شروع کنم و چی بگم...
فرشید و الانم یاسین...
شاید کاربرای جدید یاسین رو نشناسن ولی یاسین از قدیمیهای سایت و دوست خیلی از ماها بود..
روزی که خبرشو دیدم دعا میکردم کاش شوخی باشه. اون لحظه که پسر خالهش بهم پیام داد و پرسید چه اتفاقی افتاده دقیقا؟ پیش خودم گفتم وا ینی یاسین زندهس و این اخبار دروغه... که بعد پسرخالهش گفت نمیدونن دقیقا چه طوری اینطوری شده و مامانش هنوز اطلاع نداره و فقط با داداشش دارن خودشونو به شاهرود میرسونن...
انگار که همه اخبار راست بود...
الانم که دارم اینا رو مینویسم هنوز باورم نمیشه.
من هنوز حتی مرگ فرشیدم باور نکردم. مث یه خواب میمونه. انگار اصن تصمیم گرفته بره یه جای دور با هیچکسی در ارتباط نباشه.
یاسین کی بود؟ یاسین با نام کاربری @Azhirock تو سایت فعالیت میکرد.
دانشجوی سال آخر پزشکی بود.
یکی از نویسندگان کتاب داستان زنان بود که سال گذشته برنده عنوان بهترین داستان کوتاه نیز شده بود. و همچنین شاعر کتاب پارانویای شبانه بود.
حالا برای اون دسته افراد که احتمالا بیان بپرسن چرا، چی شد که یاسین فوت شده؟
خبر گذاریها مینويسن مرگ دانشجوی پزشکی بر اثر تصادف.
علت اصلی مرگ یاسین این بوده که میره از ماشین چیزی برداره که متاسفانه ماشین رو سراشیبی بوده و یهو شروع به حرکت میکنه . یاسین تلاش میکنه ماشین رو نگه داره ولی موفق نمیشه و بدنش بین ماشین و جدول گیر میکنه و در انتها بر اثر تروما فوت میکنه.
نمیتونم دیگه بیشتر از این ادامه بدم... باورش سخته....