- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۴
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- دانشگاه علوم پزشکی شیراز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
. سن؟
۱۸
۲. رشتهٔ دانشگاهی که در شرایط ایدهآل انتخاب میکردید، چه رشتهایه؟ :-` الآن چه رشتهای دارید؟ یا خواهید داشت؟
پزشکی هستم ترجیحم بیوتکنولوژی بود
۳. هنری که بهش میپردازید؟
نوازندگی موسیقی سنتی(تار، سه تار، تنبک)
۴. سبک موزیکهایی که گوش میکنید؟ :-؟
سنتی، کلاسیک و هر آهنگی جدا از سبکش اگر به دلم بشینه
۵. اخبارِ چه چیزهایی رو بطور اختصاصی دنبال میکنید؟
[مثلاً اخبار شطرنج رو. یا اخبار بازیهای کامپیوتری رو. ]
فوتبال، سیاست
۶.از لحاظ اعتقادی، خودتون رو در چه دستهای جا میدید؟ [معتقد، آتئیست، آگنوستیک و اینا]
ترجیحا نمیگم
۷. بیشتر در چه زمینههایی مطالعهی آزاد دارید؟ در واقع علاقهمندیهاتون برای مطالعه، در چه حیطههایی هست؟
اشنایی با تکنولوژی و علم روز، رمان کلاسیک، زبان انگلیسی، کتب فلسفی
۸. شبکهٔ اجتماعیای که باهاش بیشتر از بقیهی اپها، راحتید؟
تلگرام
۹. آدمها بعضی وقتها چیزها، حیوانات یا مکانهایی رو برای توصیف خودشون انتخاب میکنن. همچین چیزی دارید؟ (مثل مار، ماهی، گندمزار، روباه و...)
تا حالا بهش فکر نکرده بودم
ققنوس گزینه خوبی میتونه باشه
۱۰. ۳ تا ۵ کاربر از سمپادیا که احساس میکنید شخصیتشون و وایبی که میدن، بهتون نزدیکه.
تازه عضو شدم نمیشناسم اکثر بچه ها رو
۱۱. وقتی از لحاظ روحی - روانی در شرایط خوبی قرار ندارید، ترجیح میدید از جمع کناره بگیرید و بهش فکر کنید یا با وارد جمع شدن، سعی میکنید مسئله رو موقتا از خاطر ببرید؟
هر دو حالت پیش میاد ولی در نهایت وارد جمع شدن حالمو بهتر میکنه
۱۲. با فرض اینکه دوستانِ بسیار صمیمیای دارید، بیرون رفتن با ۲ نفر بیشتر بهتون خوش میگذره یا بیرون رفتن با یه گروه ۸ نفره؟
هر چی بیشتر بهتر
۱۳. بودن داخل سایت مطهری، چه مشخصهای به شخصیت شما اضافه کرده که در شرایط عادی، این ویژگی شکل نمیگرفت؟ [یا پررنگ نبود]
نظری ندارم
۱۴. مرگ در چه حدود سنیای رو دوست دارید؟
نمیشه گفت در یه زمان مشخص تا زمانی که برای خودم و اطرافیام مفید باشم به زندگی ادامه میدم
۱۵. چه بازهی ۵ سالهای از زندگی رو دوست دارید ادامه داشته باشه یا تکرار بشه؟
همشون زیبایی خودشونو داشتن شاید همین بازه سنی الانو ترجیح بدم ولی تکرار میره رو مخ
۱۶. دوست دارید فرزند/فرزندهایی داشته باشید یا به دنیا آوردن فرزند رو اقدام احمقانهای تلقی میکنید؟ [فارغ از شرایط و کشوری که زندگی میکنیم داخلش .-. ]
صد درصد عاشق بچه هام تعدادشونم تا جایی که بتونم چه از لحاظ عاطفی چه مالی تامینشون کنم
۱۷. دوست دارید حیوان خانگیای داشته باشید؟ یا دارید؟
چه حیوانی رو ترجیح میدید داشته باشید؟ :-`
سگ حیوون دوست داشتنیه ولی خب زندگی اپارتمانی اجازه نمیده
۱۸. چه برههی تاریخی از ایران رو برای زندگی بیشتر دوست دارید؟ :-`
برای جلوگیری از جهت گیری سیاسی سوالو بی پاسخ میذارم
۱۹. مسائل عاطفی در چه حدود سنیای، هندل کردنشون راحتتره؟ در واقع چه سنی از نظر شما برای این چیزها مناسبتره؟ :))))))
باید کنترل کرد به اندازه بهش پرداخته بشه که نه از روزمره عقب بیفتی نه زندگی خشک و بدون عشق داشته باشی (به نظرم زندگی بدون عشق با مردگی فرقی نداره)
ولی خب یه مینیمم سنی هم باشه که فرد توانایی تسلط به احساساتشو داشته باشه دیگه حداقلش ۱۷ سال
هرچند اینا همش حرفه وقتی عشق بیاد دیگه این چیزا حالیش نیست
۲۰. یک جمله یا قسمتی از آهنگ یا یک بیت شعر که دوست داشتید رو با ما به اشتراک بذارید. :-`
مُفلِسانیم و هوایِ مِی و مُطرب داریم
آه اگر خرقهٔ پشمین به گرو نَسْتانند
۱۸
۲. رشتهٔ دانشگاهی که در شرایط ایدهآل انتخاب میکردید، چه رشتهایه؟ :-` الآن چه رشتهای دارید؟ یا خواهید داشت؟
پزشکی هستم ترجیحم بیوتکنولوژی بود
۳. هنری که بهش میپردازید؟
نوازندگی موسیقی سنتی(تار، سه تار، تنبک)
۴. سبک موزیکهایی که گوش میکنید؟ :-؟
سنتی، کلاسیک و هر آهنگی جدا از سبکش اگر به دلم بشینه
۵. اخبارِ چه چیزهایی رو بطور اختصاصی دنبال میکنید؟
[مثلاً اخبار شطرنج رو. یا اخبار بازیهای کامپیوتری رو. ]
فوتبال، سیاست
۶.از لحاظ اعتقادی، خودتون رو در چه دستهای جا میدید؟ [معتقد، آتئیست، آگنوستیک و اینا]
ترجیحا نمیگم
۷. بیشتر در چه زمینههایی مطالعهی آزاد دارید؟ در واقع علاقهمندیهاتون برای مطالعه، در چه حیطههایی هست؟
اشنایی با تکنولوژی و علم روز، رمان کلاسیک، زبان انگلیسی، کتب فلسفی
۸. شبکهٔ اجتماعیای که باهاش بیشتر از بقیهی اپها، راحتید؟
تلگرام
۹. آدمها بعضی وقتها چیزها، حیوانات یا مکانهایی رو برای توصیف خودشون انتخاب میکنن. همچین چیزی دارید؟ (مثل مار، ماهی، گندمزار، روباه و...)
تا حالا بهش فکر نکرده بودم
ققنوس گزینه خوبی میتونه باشه
۱۰. ۳ تا ۵ کاربر از سمپادیا که احساس میکنید شخصیتشون و وایبی که میدن، بهتون نزدیکه.
تازه عضو شدم نمیشناسم اکثر بچه ها رو
۱۱. وقتی از لحاظ روحی - روانی در شرایط خوبی قرار ندارید، ترجیح میدید از جمع کناره بگیرید و بهش فکر کنید یا با وارد جمع شدن، سعی میکنید مسئله رو موقتا از خاطر ببرید؟
هر دو حالت پیش میاد ولی در نهایت وارد جمع شدن حالمو بهتر میکنه
۱۲. با فرض اینکه دوستانِ بسیار صمیمیای دارید، بیرون رفتن با ۲ نفر بیشتر بهتون خوش میگذره یا بیرون رفتن با یه گروه ۸ نفره؟
هر چی بیشتر بهتر
۱۳. بودن داخل سایت مطهری، چه مشخصهای به شخصیت شما اضافه کرده که در شرایط عادی، این ویژگی شکل نمیگرفت؟ [یا پررنگ نبود]
نظری ندارم
۱۴. مرگ در چه حدود سنیای رو دوست دارید؟
نمیشه گفت در یه زمان مشخص تا زمانی که برای خودم و اطرافیام مفید باشم به زندگی ادامه میدم
۱۵. چه بازهی ۵ سالهای از زندگی رو دوست دارید ادامه داشته باشه یا تکرار بشه؟
همشون زیبایی خودشونو داشتن شاید همین بازه سنی الانو ترجیح بدم ولی تکرار میره رو مخ
۱۶. دوست دارید فرزند/فرزندهایی داشته باشید یا به دنیا آوردن فرزند رو اقدام احمقانهای تلقی میکنید؟ [فارغ از شرایط و کشوری که زندگی میکنیم داخلش .-. ]
صد درصد عاشق بچه هام تعدادشونم تا جایی که بتونم چه از لحاظ عاطفی چه مالی تامینشون کنم
۱۷. دوست دارید حیوان خانگیای داشته باشید؟ یا دارید؟
چه حیوانی رو ترجیح میدید داشته باشید؟ :-`
سگ حیوون دوست داشتنیه ولی خب زندگی اپارتمانی اجازه نمیده
۱۸. چه برههی تاریخی از ایران رو برای زندگی بیشتر دوست دارید؟ :-`
برای جلوگیری از جهت گیری سیاسی سوالو بی پاسخ میذارم
۱۹. مسائل عاطفی در چه حدود سنیای، هندل کردنشون راحتتره؟ در واقع چه سنی از نظر شما برای این چیزها مناسبتره؟ :))))))
باید کنترل کرد به اندازه بهش پرداخته بشه که نه از روزمره عقب بیفتی نه زندگی خشک و بدون عشق داشته باشی (به نظرم زندگی بدون عشق با مردگی فرقی نداره)
ولی خب یه مینیمم سنی هم باشه که فرد توانایی تسلط به احساساتشو داشته باشه دیگه حداقلش ۱۷ سال
هرچند اینا همش حرفه وقتی عشق بیاد دیگه این چیزا حالیش نیست
۲۰. یک جمله یا قسمتی از آهنگ یا یک بیت شعر که دوست داشتید رو با ما به اشتراک بذارید. :-`
مُفلِسانیم و هوایِ مِی و مُطرب داریم
آه اگر خرقهٔ پشمین به گرو نَسْتانند

بقیه میگن برای معلمی مناسبی.
هیچوقت به طور حرفهای شاخهای رو دنبال نکردم، اما نقاشی و موسیقی رو تفریحی میزنم