- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- Sari
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- دواسازی
دیگه کم کم نوبت به کنکوریهای 1402 میرسه...
مشکلات درسیتون رو اینجا مطرح کنید.
مشکلات درسیتون رو اینجا مطرح کنید.
منم ثبت نام کردم این پکیج رو غیبت واست ثبت نمیشه واسه درس هایی که نگاه نمیکنی من پرسیدم هر کدوم رو خواستی نگا میکنی بقیه هم آفلاین هستسلام نمیدونم تاپیک درست اومدم یا نه
بچه ها من پکیج الماس ماز رو گرفتم، کلاسهای طول سالش برام بازه ، میتونم صرفا یه استاد رو انتخاب کنم تو همه ی درسا و هروقت مشکل داشتم فقط همون مبحث رو شرکت کنم یا از کلاس حذفم میکنن؟ کلاسهای فرهمندنیا در چه سطحیه؟ میارزه پنجشنبه جمعه وقت بذارم برم سر کلاساش؟
خیلی ممنونمنم ثبت نام کردم این پکیج رو غیبت واست ثبت نمیشه واسه درس هایی که نگاه نمیکنی من پرسیدم هر کدوم رو خواستی نگا میکنی بقیه هم آفلاین هست
فرهمند نیا هم من پیشنهاد شو از خیلیا شنیدم خودم هم اونو انتخاب کردم
----------------------
ولی من آماده کنکوری شدن نیستم اصلا!شوخی بدیه
من فقط شیمی و زیست اش رو قراره انتخاب کنم فیزیک و ریاضی رو حضوری تو شهر خودمون میرمخیلی ممنون
فقط میشه بگید بقیه ی درسا رو با چه استادی انتخاب کردید؟
الان چقدر از شروع دورهاش گذشته؟
سلام منم الماس ثبت نام کردم تا جایی که اطلاع دارم نه حذف نمیکننسلام نمیدونم تاپیک درست اومدم یا نه
بچه ها من پکیج الماس ماز رو گرفتم، کلاسهای طول سالش برام بازه ، میتونم صرفا یه استاد رو انتخاب کنم تو همه ی درسا و هروقت مشکل داشتم فقط همون مبحث رو شرکت کنم یا از کلاس حذفم میکنن؟ کلاسهای فرهمندنیا در چه سطحیه؟ میارزه پنجشنبه جمعه وقت بذارم برم سر کلاساش؟
من با یکی از سفیران ماز در ارتباطم گفتن ک سال های پیش کاملا هماهنگ نبوده ولی امسال سعی میکنن با برنامه ازمون ها پیش برن منتها من برنامه تابستون اقای هادیان فر مدرس شیمی و که دیدم منطبق با برنامه ازمون ها نبود@strawberry @Arminium
کلاسهای پکیج الماس ماز، با برنامه ازمونش پیش میره؟
کلاسا هنوز شروع نشده و برنامه ی پارسال رو نگاه میکردم ربط خاصی به بودجه بندی ازمونا نداشت@strawberry @Arminium
کلاسهای پکیج الماس ماز، با برنامه ازمونش پیش میره؟
سلام من بر مافیای امتحان نهایی...امتحانات آموزشوپرورش متفاوت خواهد بود، امتحانات بین صفر تا صد خواهد بود، واریانس بیشتر خواهد شد آزمونها دقیقتر شده و همه اینها معنیدار خواهد شد. یقین بدانید به نفع دانشآموزان خواهد بود.
اگه هنوز انتخاب نکردینخیلی ممنون
فقط میشه بگید بقیه ی درسا رو با چه استادی انتخاب کردید؟
واسه فیزیک هم اقای رحمانی
کلیب هاشون هست میتونید نگا کنیدعزیزی رو انتخاب کردم ،فیزیک موندم بین غنی و رحمانی . کدومشون سطح بالاتر درس میده؟ دوست دارم اگه یه جلسه هم میرم سر کلاس یه نکته یاد بگیرم نه اینکه مطالب ابتدایی رو تدریس کنن
عزیزی واقعا خوبه رحمانی هم من شنیدم که خوبه هنوز ندیدم تدریسش واگه هنوز انتخاب نکردین
واسه ریاضی اقای عزیزی و ابراهیمی رو پیشنهاد دادن
واسه فیزیک هم اقای رحمانی
فرهمندنیا به نظرمبرای زیست خیراندیش بهتره یا فرهمندنیا؟
فرهمندنیابرای زیست خیراندیش بهتره یا فرهمندنیا؟