-Pegah-
"استثنایی از قلب یک خاندان "
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- مرحله 1 ادبیات و شیمی
- دانشگاه
- ساری
- رشته دانشگاه
- پزشکی
گایز فیزیک غنی یا رحمانی ؟
رحمانی رو پیشنهاد دادنگایز فیزیک غنی یا رحمانی ؟
ممنونمرحمانی رو پیشنهاد دادن
شگفت انگیز خیلی سبز یا سیرتاپیاز گاجکتاب مختص درسنامه ریاضی واسه سطح ضعیف ک مفهومی و پایه ب پایه ریاضی رو بفهمه چی خوبه؟
طرح درس اساتید روی سایت آپلود شده؟ممنونم
بعد اینکه میدونی راهبرد کلاس شیمی هادیان فر تو تابستون چطوره؟ من برنامش و دیدم منتها کامل متوجه نشدم چون من میخواستم دوازدهم هم پیش خوانی کنم برای همین مشاورم گفت که دبیر خصوصی بگیرم که کیفیت تدریسش از هادیان فر پایین تره نمیدونم چیکار کنم
من سایت و چک نکردم تو چنل آقای هادیان فر دیدمطرح درس اساتید روی سایت آپلود شده؟
بعد اینکه ظرفیت کلاسها محدوده یا برای انتخاب هرکدومشون فرصت داریم فعلا؟
من برنامه راهبردی هیچ کدوم شون رو ندیدم کلا خبری ندارم از این موضوعممنونم
بعد اینکه میدونی راهبرد کلاس شیمی هادیان فر تو تابستون چطوره؟ من برنامش و دیدم منتها کامل متوجه نشدم چون من میخواستم دوازدهم هم پیش خوانی کنم برای همین مشاورم گفت که دبیر خصوصی بگیرم که کیفیت تدریسش از هادیان فر پایین تره نمیدونم چیکار کنم
اکیه مرسی؛)من برنامه راهبردی هیچ کدوم شون رو ندیدم کلا خبری ندارم از این موضوع
و اینکه کلاس ها از این شنبه شروع میشه؟
آیدی چنلشون چیه؟من سایت و چک نکردم تو چنل آقای هادیان فر دیدم
نمیدونم راستش :)
اینستاگرام هم گذاشته فکر میکنم تو چنل گفته بود برنامه کلاسامون و اینستاگرام ببینیدآیدی چنلشون چیه؟
بستگی به سطح خودت داره ولی من اگه مثلا حدود ۸۰ درصد مطالبو قبلا خونده بودم، میومدم اول به صورت فصل فصل از این کتابای ازمونی یا اگرم اونارو نداری از سوالای ازمونای دیگه ازمون میزدم، بعد میرفتم رفع اشکال میکردم. اینجوری که مثلا برای ریاضی و فیزیک و شیمی اول از هر فصل ۴،۵تا ازمون میزدم بعد اشکالا که دستم اومد، اونا رو رفع میکردم که مثلا نیازه اینجای متن شیمی رو بخونم یا مثلا فلان تیپ سوال فیزیکو مشکل دارم همینجوری الی اخر. بعد که کلا تموم شد، دیگه از سوالای ازمونای دیگه یا همون قلمچی سالای قبل ازمون جامع میزدم تااا روز ازمون.برای زیستم ترجیحم این بود که از همون اول ازمون جامع میزدم دیگه فصل فصل نمیزدم چون ترکیبی میخواستم کار کنم. مثلا میتونی روزی دو تا بزنی.بستگی به وقت و سرعتت داره.بعد در کنارش فصلای زیستو تقسیم میکردم و روزی مثلا یکی یا دوتا فصلا از روی کتاب و نکاتی که نوشته بودم میخوندم. یه کاریم که میکردم و خیلی خوب بود این بود که ازمون جامعای زیستو که میزدم، واسه هر سوالی که صحیح میکردم، اگه جاییشو مشکل داشتم میرفتم همون موقع متن کتابو میخوندم اینجوری انگار با همون ازمون زدنام داری متنو مرور میکنی.یه کار دیگه ام که خیلی مفیده ولی اوایل وقتگیره، اینه که تو سوالای ترکیبی من میشستم فکر میکردم علاوه بر این نکات سوال مثلا این مبحث با کجای سه تا کتاب زیست دیگه میتونه ترکیب شه.اخرا انقدر حرفه ای شده بودم که به ایده هایی میرسیدم که اصلا تو هیچ کتابی ندیده بود و یهو مثلا تو سوال سختای قلمچی میومد و خیلی باحال بود دیگهدوستان آزمون بعدی کانون جمع بندی دهم هستش و من کمی سردرگمم که چطور میتونم بهتر جمع بندی بکنم میشه لطفا تجاربتون و در اختیارم بذارید ممنونم .
مرسی مرسی خیلی لطف کردی زیبااابستگی به سطح خودت داره ولی من اگه مثلا حدود ۸۰ درصد مطالبو قبلا خونده بودم، میومدم اول به صورت فصل فصل از این کتابای ازمونی یا اگرم اونارو نداری از سوالای ازمونای دیگه ازمون میزدم، بعد میرفتم رفع اشکال میکردم. اینجوری که مثلا برای ریاضی و فیزیک و شیمی اول از هر فصل ۴،۵تا ازمون میزدم بعد اشکالا که دستم اومد، اونا رو رفع میکردم که مثلا نیازه اینجای متن شیمی رو بخونم یا مثلا فلان تیپ سوال فیزیکو مشکل دارم همینجوری الی اخر. بعد که کلا تموم شد، دیگه از سوالای ازمونای دیگه یا همون قلمچی سالای قبل ازمون جامع میزدم تااا روز ازمون.برای زیستم ترجیحم این بود که از همون اول ازمون جامع میزدم دیگه فصل فصل نمیزدم چون ترکیبی میخواستم کار کنم. مثلا میتونی روزی دو تا بزنی.بستگی به وقت و سرعتت داره.بعد در کنارش فصلای زیستو تقسیم میکردم و روزی مثلا یکی یا دوتا فصلا از روی کتاب و نکاتی که نوشته بودم میخوندم. یه کاریم که میکردم و خیلی خوب بود این بود که ازمون جامعای زیستو که میزدم، واسه هر سوالی که صحیح میکردم، اگه جاییشو مشکل داشتم میرفتم همون موقع متن کتابو میخوندم اینجوری انگار با همون ازمون زدنام داری متنو مرور میکنی.یه کار دیگه ام که خیلی مفیده ولی اوایل وقتگیره، اینه که تو سوالای ترکیبی من میشستم فکر میکردم علاوه بر این نکات سوال مثلا این مبحث با کجای سه تا کتاب زیست دیگه میتونه ترکیب شه.اخرا انقدر حرفه ای شده بودم که به ایده هایی میرسیدم که اصلا تو هیچ کتابی ندیده بود و یهو مثلا تو سوال سختای قلمچی میومد و خیلی باحال بود دیگه
بهتر نیست بیش تر توضیح بدی؟سلاامم
تو این دوران چه طوری انگیزه داشته باشیمم؟:)