الماس خانم
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- تیزهوشان جیرفت
- شهر
- جیرفت
- سال فارغ التحصیلی
- 1391
کدوم کتاب تست زیست رو میپسندین؟سبکشون شبیه تر ب کنکور باشه

خیلی سبز پایه به پایه و جامع پینوکیوکدوم کتاب تست زیست رو میپسندین؟سبکشون شبیه تر ب کنکور باشه
به عنوان منبع اول پیشنهادم بهت پینوکیو جامع هست. کتابای پایه به پایه خیلی سبز به نظر من سطحشون برای سال کنکور خیلی پایینه. بعدش یا ایکیو یا نشر الگو که البته جفتشون توی یسری موارد نظراتشون خلاف کنکور و کتاب درسیه که توی نشر الگو خیلی خیلی بیشتره. پس بهتره به عنوان منبع اولت نباشن تا نکات اشتباهی توی ذهنت شکل نگیره.کدوم کتاب تست زیست رو میپسندین؟سبکشون شبیه تر ب کنکور باشه
من هر دو رو بررسی کردم واقعیتش و حس میکنم نردبام بازم نسبت به آیکیو (با وجود سطح بالا) سطح بالاتری داره. البته بستگی داره به عنوان منبع چندم مد نظرت باشه. اگر خوب تستهای یک یا دو منبع رو زدی و حس کردی به تسلط کافی رسیدی، بعید میدونم خیلی فرقی کنه که کدوم رو انتخاب کنی. تنوع تست خوبی هم دارن به نظرم.دوستان بین ای کیو جامع و نردبام جامع ریاضی کدوم بهتره؟
ممنونم :)من هر دو رو بررسی کردم واقعیتش و حس میکنم نردبام بازم نسبت به آیکیو (با وجود سطح بالا) سطح بالاتری داره. البته بستگی داره به عنوان منبع چندم مد نظرت باشه. اگر خوب تستهای یک یا دو منبع رو زدی و حس کردی به تسلط کافی رسیدی، بعید میدونم خیلی فرقی کنه که کدوم رو انتخاب کنی. تنوع تست خوبی هم دارن به نظرم.
فکر میکنم با این وجود، استفاده از منبعی مثل آیکیو واست مناسبتر باشه. (میکرو هم یکم باز سطحش نسبت به آیکیو پایینتره [ولی منبع پیشرفتهای محسوب میشه] ولی تنوع تستش بالا و مناسبه)ممنونم :)
من یازدهم و دهم نردبام کار کردم ولی احساس میکنم تیپ تستای جامع نردبام کمتره و نمیتونم به تسلط برسم🫀
مبتکرانبرای شیمی پایهبهپایه خیایسبز بهتره یا جامع خیلی سبز؟
مبتکران خیلی حجیمه و کلا با شیوه بیانش اوکی نشدم.مبتکران