سلام بچه ها از اونجایی که هنوز نتایج نیومده من همچنان رو گفتن یه سری حرف ها تردید دارم
ولی یه سری نکته خیلی مهمی به نظرم اومد که گفتم خوبه بدونید و نکاتی هستن که خارج از نتایج کنکور می تونم صرفا به خاطر تجربم بهتون بگم:
راجع به منابعی که می خواید استفاده کنید :
+ اقا سریع نرید کتاب بخرید، تو انتخاب منبع از حالا که تابستونه و وقتتون ازاد تره بررسی داشته باشید و با عجله عمل نکنید، یه راه خیلی راحتش اینه که پی دی اف اون کتاب رو دانلود کنید بررسی کنید ببینید بدرد شما می خوره یا نه، یا اینکه از بقیه پرس و جو کنید، مثلا منطق من برای خریدن کتاب هندسه مهر و ماه تو اولای مهر این شکلی بود که عربی مهر و ماه رو خریدم و خییییلی راضی بودم و همچنین به یه کتاب هندسه جامع هم نیاز داشتم، گفتم عربیش خوبه حتما هندسش هم خوبه دیگه، هندسه رو خریدم و موند رو دستم
) خیلی کتاب این شکلی متاسفانه دارم که اصلا بدردم نخوردن بعدا
منطق من <<<<<
+ بعد اینکه نیازی نیست حتما کتاب جدید بخرید می تونید برید دست دوم بخرید و معمولا هم خیلی کتاب های تمیز و سالم و حتی ورق نخورده ای! پیدا می کنید با توجه به اینکه قیمت کتاب ها خیلی بالا رفته این کار به صرفه تره.
+یه نکته دیگه اینکه که به نظر من شما فقط برای هر درس و اون هم دوازدهما بیشتر، نیاز به خرید حداکثر یدونه منبع دارید! اونم برای اینکه به نظرم اگه کتاب به صورت فیزیکی و واقعی
زیر دستتون باشه و برای بار اول بخونیدش بهتره برای منبع های بعدی یا جامع ها رو از رو پی دی اف بزنید و سوالای مهم و خوبشو یه جا حتما بنویسید، یا رو پی دی اف هایلایت کنید
راجع به کارای تابستون(هر چند یه کوچولو دیر شده
) :
+ اول اینکه بگم مهمترین کاری که باید تو تابستون بکنید خوندن و یادگیری عمیقی مطالب دهم و یازدهمیه که یادنگرفتید، مطمئن باشید تو سال تحصیلی وقت نمی کنید که یاد بگیریدشون یا خوب بخونیدشون و تابستون دقیقا برای همین کاره، پیشخوانی دوازدهم هم از نظر من لازم نیست ولی حتما حتما حتما مطمئن بشید که پایه رو خوب یاد بگیرید (البته بگم بعدا تو سال تحصیلی هی باید مرور کنیدشون و اینطوری نیست که دیگه نیازی به خوندنشون نباشه یعنی شما یذره شل کنی هر چی تو تابستون نتیجه گرفتید از دست میده)
+ رقابت تو تابستون با بقیه هیچ معنی ای نداره
جدی نداره ها چون بعدا که سال تحصیلی شروع شه و بخواید ازمون بدید متوجه حرفم میشید
من شاید میانگین تراز قلمچی تابستونم هفت و هزار و چهار یا پونصدی چیزی بود
))) یعنی هیچ اهمیتی به تراز تابستون ندید و فقط با خودتون رقابت کنید
+ بهترین نکته هم تا اینجا از نظر خودم
اینه که روش های مختلف رو توی درس خوندن اجرا کنید و این برنامه رو مثلا هر دو هفته یه بار عوض کنید(نتیجش رو ببینید و یذره بهش عادت کنید بعد) تا شیوه مطالعه خودتون بدست بیاد، من البته تابستون این کارو نکردم از سال دهمم چند تا روش مختلف استفاده کردم تا دیگه برنامه نوشتنه و نحوه خوندن دستم اومد و خیلی منو جلو انداخت(اینطوری که از اول شهریور قلمچی به من یه پیشتبان ویژه داد و اینجوری بود که ما بیشتر راجع به چیز های روانی و جانبی کنکور با هم حرف می زدیم تا نحوه درس خوندن و برنامه ریزی
)
حالا چند تا کاری که می تونید در این راستا انجام بدین:
ساعت هایی که بازدهی بیشتری رو دارین پیدا کنید، میزان نیازتون به استراحت و اینا رو دربیارین(مثلا بعد هر یک ساعت ده دقیقه یا ترجیح می دید دو ساعت بخونید و قطعش نکنید و بعدش یه ربع یا یکم بیشتر استراحت کنید)، ببینید تو هفته کدوم روزش دیگه خیلی احساس خستگی و دلزدگی از درس می کنید(مثلا من از اخرای روز دوشنبه اینطوری بودم
) ببینید چی حالتون رو خوب می کنه، چه تمرکزتون رو می بره بالا، چقدر درس خوندن برای شما کافیه، برای اینکه درسو کامل یادبگیرین باید چی کار کنید، ساعتی برنامه ریزی باید بکنید یا باید حجم تست ها یا مطالبی که باید بخونید رو در نظر بگیرید و غیره
تایم درس خوندنتون هم کم کم زیاد کنید.
+ با درس های که دوسشون ندارید، دوست شید
، من خیلی تو این زمینه موفق نبودم دیگه بیشتر از این چیزی نمی گم .
+ اخرین نکته و جدی ترین نکتم
هم اینه که تا جایی که می تونید فعالیتتون رو تو فضای مجازی کم کنید، واقعا وقتی کمش کنید می فهمید که چقدر کارهای زیادی بوده که شما می تونستید خارج از فضای مجازی انجام بدید و به درستون هم برسید و تازه خوشحال و خوش اخلاق هم باشید و انرژی و توانتون رو سر حواشی و خبر های بد دیگه نذارید.
اینستا تلگرام توییتر همه اینا وقت گیر و بسیار زیاد جذابن
فقط واتساپ رو بذارید بمونه
و در اخر این نکته هایی که معمولا دیگران برای دوران کنکور می گن همه برای اینه که شما تو سال کنکور در حالی که دارید سلامت جسم و روانتون رو حفظ می گنید بهترین بازدهی رو هم داشته باشید، پس یادتون نره که انسانید و هر چقدر هم امسال سال چالش برانگیزی باشه شما باید سعی کنید با درس ها و اینجور چیز های مربوط بهش واقعا خوش بگذرونید
من خودم به شخصه به این خوش گذروندن زیاد اهمیت می دادم
به خاطر همین خیییلی به اون شدت اینطوری نشدم که درسو کامل برای یه بازه زمانی ول کنم و خب از نظر روحی به نظر میاد سالم هم موندم