• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور شب‌نشینی اعلام نتایج

وضعیت
موضوع بسته شده است.
هم‌اتاقیم ماست محلی میاورد و خودش دوست نداشت (مامانش به زور باهاش میفرستاد). ما با نون تازه منتظر مینشستیم که برسه خوابگاه و ماستشو غارت کنیم 😂
خوشمزه‌تر از اینا اون غذاهایی بود که دوستان عزیز کله‌ی صبح با عطر و ادکلن می‌رفتن بیرون و شب با یه قابلمه غذا برمی‌گشتن. ماشاالله دوستان دختر کدبانویی داشتن.
هم چهارتا تیکه بهشون مینداختیم هم غذا می‌خوردیم :))

نه اونو موقعیت پیش نیومده: )))
و البته ترس‌هایی دارم هنوز

ولی در اینده چند سال دیگم میبینم که تست کردم

امیدوارم مامانم/بابام نباشی: )))
کلاب چی؟
حالا کلاب رقص اینا هم نه ولی کلاب مهندسا من تو یوتیوب دیدم : <

خوشمزه‌تر از اینا اون غذاهایی بود که دوستان عزیز کله‌ی صبح با عطر و ادکلن می‌رفتن بیرون و شب با یه قابلمه غذا برمی‌گشتن. ماشاالله دوستان دختر کدبانویی داشتن.
هم چهارتا تیکه بهشون مینداختیم هم غذا می‌خورذیم :))
دلم خون شد از یادآوری اون ر‌وزایی که این دخترا آشپزخونه رو قرق میکردن که ۴ جور غذا درست کنن ببرن برای دوست پسراشون:)))) به ما فقط بوی غذا میرسید

هم چهارتا تیکه بهشون مینداختیم هم غذا می‌خورذیم :))
لواشک خونگی و کیک : ))

کلاب چی؟
حالا کلاب رقص اینا هم نه ولی کلاب مهندسا من تو یوتیوب دیدم : <
کلاب رقص در خوابگاه به وجود میاد
حتی اگه بلد نباشی (مثل من) یاد می‌گیری :)
مخصوصا شبای امتحان که واقعا همه قاطی میکنن :))

اون شیشه اس
گویا یه ماده ای(دوپامین ) رو تو بدنت بیش از 100 برابره وقتی که در حال سکسی ترشح میکنه و باعث میشه که مغزت فقط شیشه بخواد
یعنی ممکنه تو در حالی که داری از گشنگی میمری و بحث انتخاب بین غذا و شیشه باشه تو شیشه رو بی درنگ انتخاب کنی
(همه اینا شنیده اس و بی منبع )
دیگه نگفته بود شیشه
کلا اثرگذاری این گونه مواد به صورت ترشح بیش از حد یه سری ماده‌ی شادی‌اور در دستگاه عصبیه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا