- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 0
من یکو نیم دادم بازم خانومی همه ترمزو کلاچارو خودش میگیره کولرم روشن نمیکنه : ((کلاسای رانندگیتون در چه حاله؟((: میگن گرون شده کلی.
من یکو نیم دادم بازم خانومی همه ترمزو کلاچارو خودش میگیره کولرم روشن نمیکنه : ((کلاسای رانندگیتون در چه حاله؟((: میگن گرون شده کلی.
چ قدر الهاماتت درست درمیاد ؟سازمان سنجش زر مفت زده، من بهم الهام شده پسفردا میاد
عاقا منو 2 تومن چاپیدنمن یکو نیم دادم بازم خانومی همه ترمزو کلاچارو خودش میگیره کولرم روشن نمیکنه : ((
از یه تایمی به بعد افزایش قیمت داشتن و یهو از یک و خورده ای شد دو و خورده ای .---. اینجا که اینطور بودعاقا منو 2 تومن چاپیدن
تپسی من میرمچرا بحث رفت به کلاسای رانندگی؟ نکنه بیخیال دانشگاه شدید میخواید از همین الان برید تو کار اسنپ؟
خیلی زحمت میکشیمنی که یک سال گذشته و هنوز نرفتم امتحان عملیمو بدم
کنکور ندادی ببینی ادم بعدش خستس خستهههههههههههههههخیلی زحمت میکشی
اصلا چه کاریه، بعد کنکور بمیرید دیگهکنکور ندادی ببینی ادم بعدش خستس خستههههههههههههههه
مگه قراره کنکور بدم؟خودتم دو سال دیگه میبینیم
چون من پرسیدمچرا بحث رفت به کلاسای رانندگی؟ نکنه بیخیال دانشگاه شدید میخواید از همین الان برید تو کار اسنپ؟
زمان کنکورم خونواده اسممو بهار نوشته بودن قایم کرده بودن تا تابستون که حواسم پرت نشهدو و خورده ای دادم و یکماه قبلش فقط!یکوسیصد بوده، تازه کولرم ندارن
منو توی محل نوسترآداموسِ پسر خطاب میکننچ قدر الهاماتت درست درمیاد ؟
خوبهمنو توی محل نوسترآداموسِ پسر خطاب میکنن
یه نود مهمونمون کنی رتبتم بهت میگم بری پی انتخاب رشتت
خود رییس سازمان سنجشم بگه من قبول ندارم، بعدم من گفتم پسفردا، حرف مرد همییشه یکیه، پسفردا میادتا ۱۲هم به احتمال زیاد نتایج نمیاد پسر نستراداموس منبع نسبتا موثق دارم
اگه شیرینی میخوای الهاماتتو عوض کن
چه خوبزمان کنکورم خونواده اسممو بهار نوشته بودن قایم کرده بودن تا تابستون که حواسم پرت نشه
من نمیدونم ما ک ماشین نداریم و قرار نیس برامون بخرنچه خوب
من با دعوا رفتم اونم به زور نصف پولشم از جیب خودِ بدبختم دادم. میترسن بعد از گواهینامه ویارِ ماشین کنم هاها