- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- داراب
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- دانشگاه
- بندرعباس
- رشته دانشگاه
- پزشکی
وای چرا من استرس دارم درحالی که یک ساله همه چی تموم شده و قبول شدم :"))
ناراحت که نه ولی راههای بهتری هم هست برای رفتن از این دنیایه سوال از دوستانی که کنکور دادن دارم .
اگه بپرسم رتبه کنکورتون چند شد ناراحت میشید ؟
این چنله هر یکی دوساعت یبار اعلام میکنهیکی که پای سایته متقبل میشه نتایج که اومد به من پیامک بده؟
داره حالم بد میشه از رفرش کردن و استرسی که در بازه لود شدن صفحه میکشم .---.
خب پس پیامم بدهمن خبر میدم ولی اگ رتبه اتون خوب شده بود ازتون شام میگیرم
انشاالله رتبه ات عالی میشهبستگی به تعداد رقم های رتبه ام داره
اگه مدرسه ی ما رتبه یک رقمی داشته باشه بهت شیرینی میدمشیرینی یادتون نره.
صندلی مدرسه شما هیچی، شهرتونم هیچی حتی استانتونم یک رقمی نداره انگاراگه مدرسه ی ما رتبه یک رقمی داشته باشه بهت شیرینی میدم
چرا همیشه ناراحتیصندلی مدرسه شما هیچی، شهرتونم هیچی حتی استانتونم یک رقمی نداره انگار
چونكه قرار نيست شيريني بدي بهشچرا همیشه ناراحتی
داشت خونم میفتاد گردنتبرای یه لحظه چه فحش هایی که نخوردم
شیرینی میدمچونكه قرار نيست شيريني بدي بهش
آره دو تا گزینه داره 'جستجو' و 'جدید' (هردو تا هم ج دارن ._.)آقا یه چیزی بگم
تا جایی که من یادم میاد موقع دیدن نتایج و بعد از وارد کردن اطلاعات پرونده و اینا، دو تا دکمه داره برای زدن: پاک کردن اطلاعات/ دیدن نتیجه.
بعد من اینقدر استرس داشتم (سر هر دو کنکور لیسانس و ارشد) که هی اشتباهی پاک کردن اطلاعات رو میزدم و اعصابم خرد میشد و داد میزدم که چرا نتیجهم پیدا نمیشه ) خلاصه که مراقب باشین اون پاک کردن رو نزنین اگر گزینهش بود
عه حالا که اینجایین من یه چی بگم.آقا یه چیزی بگم
تا جایی که من یادم میاد موقع دیدن نتایج و بعد از وارد کردن اطلاعات پرونده و اینا، دو تا دکمه داره برای زدن: پاک کردن اطلاعات/ دیدن نتیجه.
بعد من اینقدر استرس داشتم (سر هر دو کنکور لیسانس و ارشد- تازه قاعدتا نباید سر لیسانس اون همه استرس میداشتم چون که رتبهمو یه روز زودتر بهم گفته بودن) که هی اشتباهی پاک کردن اطلاعات رو میزدم و اعصابم خرد میشد و داد میزدم که چرا نتیجهم پیدا نمیشه ) خلاصه که مراقب باشین اون پاک کردن رو نزنین اگر گزینهش بود که اعصابتون به صورت غیرضروری و مضاعف خرد نشه!
غر خوبهکاش زودتر از اعلام نتایج بمیرم. : |
مامانم تازه موتورشو روشن کرده که همینطوری یه سر تا خود اعلام نتایج غر بزنه
من نمیفهمم این همه روز تو این ماه،آخه چرا امروز مامانم باید زود بیاد خونه.
من نیاز به تنهایی دارم.