کنکور شب‌نشینی اعلام نتایج

وضعیت
موضوع بسته شده است.
شاید گوشی از دستت پرت بشه بخوره توی صورت تخت پایینیت : ))
امتیاز بعدی تخت بالا ((:
یکی از مشکلات تخت بالا همین هست که پایینی ها زیر تخت رو برای خودشون میدونن این یادم رفته بود :))
دوستان بیاید طبق تجربیاتتون از تاثیر رشته‌ی تحصیلی و شهر محل سکونت و تعداد اعضای خانواده و... بر میزان اعتقاد به مالکیت اشتراکی بگید، واجب‌تره. :))

یادمه پارسال، اینا سوالای منم بودن
حتی اینکه کدوم طبقه برم :))
نتیجه این شد تخت پایین بگیرم و طبقه اول نباشم:))
+ وی درنهایت تخت بالا و طبقه اول رو گرفت /=

ولی با اینکه خیلی ذوق دانشگاه رو دارم و اینکه برم محیط جدید، همزمان دلم میخواد نتایج دیرتر بیاد و تابستون طولانی تر بشه:))

امتیاز بعدی تخت بالا ((:

دوستان بیاید طبق تجربیاتتون از تاثیر رشته‌ی تحصیلی و شهر محل سکونت و تعداد اعضای خانواده و... بر میزان اعتقاد به مالکیت اشتراکی بگید، واجب‌تره. :))
هیچ الگوریتم خاصی نداره

تو پادگان من تختِ بالا بودم، نفرِ پایینیم هروقت که من می‌نشستم رو تختش عصبی میشد :‌)) چون آنکادرش بهم می‌خورد و تنبیه میشد. بهش می‌گفتم صبحا کمکت می‌کنم تختتو آنکادر کنیم (تنهایی نمی‌تونست سختش بود) ولی بذار رو تختت ولو شم. قبول می‌کرد. :‌))

امسال فکر نکنم هیچ مرحله‌ای آنلاین باشه چون چندین‌بار اخبار تاکید کرد که روال کاری آموزش پرورش و آموزش عالی و... قراره برگرده به روال قبل کرونا.
قبل کرونا ثبت‌نام‌ها حضوری بوده. حتی بعضی ورودیای پارسال هم برای ثبت‌نام دیدم که ناچار شدن یه سر برن شهر مقصد. خلاصه آمادگی لازم رو کسب کنید، اگه آنلاین بود که فبها.
نه نیمه آنلاین بودن ثبت نام ها

اگه حساس اید رو آنکارد و اینا برین تخت بالا از تخت های پایین به عنوان مبل استفاده میشه:) من خوابگاه دبیرستان پایین بودم دوستم بالا بود و کلا رو تخت من بود و بعد از ظهر ها چرت اینا میخواست برنه رو تخت من میخوابید حتی از خوابگاه های دیگه میوندن کلا ولو بودن رو تخت من :)
اگه با اینا مشکل ندارین پایین رو انتخاب کنین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا