- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
گردوی همسایه هندونه ست.نه آقا مشابه کجا بود
به روز کردن ضربالمثلها
گردوی همسایه هندونه ست.نه آقا مشابه کجا بود
اگه ی نفر حاضر ب تعویض اتاق نشد چی 😭اگر نرمال نباشن نهایت کارمون عوض کردن اتاقه
که تازه باید یکی دیگه رو پیدا کرد که حاضر به تعویض اتاق شه
هم خوابگاهیها از یه سیاره دیگه نیومدن که مثلا بگی اونایی که از سیاره هم خوابگاهی اومدن نرمالن یا نه : ))مشکل اینه که
همخوابگاهیا ادمای نرمالین ؟

(کاربر پهلوی پسر است.)اوکی ولی-
پسرا رو به چه چشمی می بینی

اگر حاضر به تعویض شد ولی بازم کنار یه مشت ادم انرمال بیوفتی چیاگه ی نفر حاضر ب تعویض اتاق نشد چی 😭
ادم زیاده توی محیط خوابگاه. معمولا این شرایط پیش نمیاد که همه با هم جور باشن و شما فقط با هیچکی نسازین. ( مگه اینکه خیلی حساس باشین و ویژگیهای رفتاری خاصی داشته باشین)اگه ی نفر حاضر ب تعویض اتاق نشد چی 😭
خلاص میکنی میزنی بغل، دوباره راه میفتی.اگر حاضر به تعویض شد ولی بازم کنار یه مشت ادم انرمال بیوفتی چی
وااای اگه اونا انرمال تر بودن چی😭🤣اگر حاضر به تعویض شد ولی بازم کنار یه مشت ادم انرمال بیوفتی چی

در عوض كسانى كه از خوابگاه ترس داشتن الان ديگه با شوق ميرن اونجا.لطفا جایی که پسر هست اینا رو جا ننداز.
پسرا نزده میرقصن. ((:
مردن نیست ولی خستگی و بیحوصلگی هست که از ترم پیش توم مونده نسبت به خوابگاه.ادم زیاده توی محیط خوابگاه. معمولا این شرایط پیش نمیاد که همه با هم جور باشن و شما فقط با هیچکی نسازین. ( مگه اینکه خیلی حساس باشین و ویژگیهای رفتاری خاصی داشته باشین)
درون صورت اگه وضع مالی خوبی داشته باشین، خونه جایگزینشه.
وضع مالی خوبی نداشته باشین، صبر و بردباری و تحمل
تهش مردن نیس فقط : )

با شناختی ک از خود ناز نازوی لوسم دارمادم زیاده توی محیط خوابگاه. معمولا این شرایط پیش نمیاد که همه با هم جور باشن و شما فقط با هیچکی نسازین. ( مگه اینکه خیلی حساس باشین و ویژگیهای رفتاری خاصی داشته باشین)
درون صورت اگه وضع مالی خوبی داشته باشین، خونه جایگزینشه.
وضع مالی خوبی نداشته باشین، صبر و بردباری و تحمل
تهش مردن نیس فقط : )
اره هست اینمردن نیست ولی خستگی و بیحوصلگی هست که از ترم پیش توم مونده نسبت به خوابگاه.

اون بخش مسابقات رعب اور شامل چیه ؟(کاربر پهلوی پسر است.)
بعدشم حداقل ده سال و نیم تحصیل بین پسرها با داشتن برادری که حداقل شیش هفت سال از بلوغش گذشته کافیه دیگه.
از خاطرات زندگی خوابگاهی داییها، تفریحات ترسناک، مسابقات رعبآور و شوخیهای هراسانگیزش کم نشنیدم. ((((:

روزِ روزش آیکیوی من برای جواب دادن به این قبیل جملات کافی نیست، چه برسه الان که پای استرس بیخ گلومه. ((:در عوض كسانى كه از خوابگاه ترس داشتن الان ديگه با شوق ميرن اونجا.
منظورت همونیه که فکر میکنم؟روزِ روزش آیکیوی من برای جواب دادن به این قبیل جملات کافی نیست، چه برسه الان که پای استرس بیخ گلومه. ((:

میدونستم ممکنه هر کسی کارای اون جوری کنه اما به خاطر خود اون حرف دادمش. هر کی که بود.@A M I N
پوکرفیست بوی نگاه پدرانی رو میده که کل زندگیاشون رو وقف صالح بار آوردن فرزند کردن و حالا دیدن ای دل غافل![]()
منم ناز نازوی لوس بودم : )با شناختی ک از خود ناز نازوی لوسم دارم
احتمال بالای ابتلا ب مشکلات روانی و افسردگیو در خودم میدم در اون صورت