2022/10/6 #41 TahaTG کاربر فعال ارسالها 29 امتیاز 46 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر اراک سال فارغ التحصیلی 1406 من انصراف میدم از امادگیم.
2022/10/9 #42 esfrwms کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,325 امتیاز 19,301 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه Fefu رشته دانشگاه General medicine دلم میخواست مثل زمانهایی که خودم به کاربرا میگفتم بیاید وُیس بدید خاطره میشه اینا وُیس بدم ولی دل و رمق هیچ کاری نیست....
دلم میخواست مثل زمانهایی که خودم به کاربرا میگفتم بیاید وُیس بدید خاطره میشه اینا وُیس بدم ولی دل و رمق هیچ کاری نیست....
2022/10/9 #43 _aseman_ کاربر فعال ارسالها 26 امتیاز 236 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بوشهر سال فارغ التحصیلی 1401 منم دوست دارم باشم
2022/10/14 شروع کننده موضوع مدیر #44 Becoming کاربر خاکانجمنخورده عضو کادر مدیریت مدیر داخلی حامی مالی سایت فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 2,217 امتیاز 39,834 نام مرکز سمپاد Frz شهر Sari سال فارغ التحصیلی 1398 رشته دانشگاه دواسازی سلام دوستان با توجه به اتفاقات اخیر و هم زمان شدنش با تولد سمپادیا و انتشار پادکست، ساخت پادکست رو به تعویق میندازیم؛ برای وقتی که حالمون خوب باشه...
سلام دوستان با توجه به اتفاقات اخیر و هم زمان شدنش با تولد سمپادیا و انتشار پادکست، ساخت پادکست رو به تعویق میندازیم؛ برای وقتی که حالمون خوب باشه...
2022/10/14 شروع کننده موضوع مدیر #45 Becoming کاربر خاکانجمنخورده عضو کادر مدیریت مدیر داخلی حامی مالی سایت فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 2,217 امتیاز 39,834 نام مرکز سمپاد Frz شهر Sari سال فارغ التحصیلی 1398 رشته دانشگاه دواسازی مرسی از ارمغان، محراب، حنا و فرناز عزیز که برای کمک به پادکست اومده بودن و همهی عزیزانی که اعلام آمادگی کردن و وویس فرستادن
مرسی از ارمغان، محراب، حنا و فرناز عزیز که برای کمک به پادکست اومده بودن و همهی عزیزانی که اعلام آمادگی کردن و وویس فرستادن