- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
ili
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- حوزه علمیه قم
- رشته دانشگاه
- شیطان پرستیِ آنتوان لاوی(ص)
ایده ی بحث از ح .ب یکی از بچه ها تحت استفاده کردن از کلمه ی لز برای لزبین ها بود
و مراجعه من به صفحه شخصیش گفت که این کلمه رو برای افرادی که خود حقیقی شون نیستن به کار می بره
و گفت که تاپیک بزنم
این که چرا این بحثو نیووردم توی جامعه شناسی دلیلش اینه که ما از این کلمه استفاده نمی کنیم چراکه بچه های لزبین ناراحت می شن و یه چیز توهین امیزه
ولی از دیدگاه فلسفی
سوالی هایی که می شه پرسید
¹اگر من از لز استفاده نکنم چجوری وجه تمایز بین لزبین واقعی و لز رو تشخیص بدم؟
²من چجوری می تونم تشخیص بدم لزبین واقعی هستم یا نه؟ ممکن هست که یه زمانی در آینده منی که تا الان می دونستم لزبینم خوشم نیاد از دخترا و بعد لزبین نباشم؟
³اگر اینجوری باشه پس همه در این لحظه و اکنون تا وقتی که معلوم نشه چه اتفاقی می افته لزبین فیک هستن؟
⁴چیو می تونم به عنوان خود حقیقیم تشخیص بدم ؟و اعتبار این چیز حقیقی تا کی و چه زمانیه؟
⁵ از دیدگاه سوم شخص چجوری می تونیم تشخیص بدیم که چی حقیقه ؟
و مراجعه من به صفحه شخصیش گفت که این کلمه رو برای افرادی که خود حقیقی شون نیستن به کار می بره
و گفت که تاپیک بزنم
این که چرا این بحثو نیووردم توی جامعه شناسی دلیلش اینه که ما از این کلمه استفاده نمی کنیم چراکه بچه های لزبین ناراحت می شن و یه چیز توهین امیزه
ولی از دیدگاه فلسفی
سوالی هایی که می شه پرسید
¹اگر من از لز استفاده نکنم چجوری وجه تمایز بین لزبین واقعی و لز رو تشخیص بدم؟
²من چجوری می تونم تشخیص بدم لزبین واقعی هستم یا نه؟ ممکن هست که یه زمانی در آینده منی که تا الان می دونستم لزبینم خوشم نیاد از دخترا و بعد لزبین نباشم؟
³اگر اینجوری باشه پس همه در این لحظه و اکنون تا وقتی که معلوم نشه چه اتفاقی می افته لزبین فیک هستن؟
⁴چیو می تونم به عنوان خود حقیقیم تشخیص بدم ؟و اعتبار این چیز حقیقی تا کی و چه زمانیه؟
⁵ از دیدگاه سوم شخص چجوری می تونیم تشخیص بدیم که چی حقیقه ؟