- شروع کننده موضوع
mahan138
m.g.h
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- شهرکرد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
میگم که شما هم ( اونایی که دوره اول هستید) این قضیه که اگر مدل زیر 18 باشه باید برای نهم به دهم امتحان بدی رو دارید؟
اخه واسه ما مصوب شده که اگر زیر 18 بشه معدل باید داخل آزمون تکمیل ظرفیت نهم به دهم شرکت کننمشهد که س تا مرکز دوره اول داره و پنج تا دوره دوم همه ازمون میدن.. تعیین مرکز..
اما این قضیه ک نمره ی پایینی بگیری و باید ازمون بدی رو نشنیدم.. ولی نمره ها ک پایینه خیلی اخراج میکنن کلا از مدرسه..
جان!... شاید تازه اینجوری شده.. نمیدونم راستش..اخه واسه ما مصوب شده که اگر زیر 18 بشه معدل باید داخل آزمون تکمیل ظرفیت نهم به دهم شرکت کنن
خب اگه بالا 18 شدن سخت نیس چراعزا گرفتی زیر17 نشی؟جان!... شاید تازه اینجوری شده.. نمیدونم راستش..
بالا 18 شدن ک سخت نیست... من عزا گرفتم زیر 17 نشم.. مامان بابام ب فنام میدن قشنگ...
چون المپیاد میخونم.. و نصف روز رو باید بزاریم برای المپیاد..خب اگه بالا 18 شدن سخت نیس چراعزا گرفتی زیر17 نشی؟
اهاچون المپیاد میخونم.. و نصف روز رو باید بزاریم برای المپیاد..
دوره اولی؟؟
هووم..اها
با اجازه شما
خودت هم که دوره اولیهووم..
دوره اول اسون تره.. باور کن
من دهمم..خودت هم که دوره اولی
اهم. محض اطلاع کلا ۴ تا دوره اول داریم و ۴ تا دوره دوم .مشهد که س تا مرکز دوره اول داره و پنج تا دوره دوم همه ازمون میدن.. تعیین مرکز..
اما این قضیه ک نمره ی پایینی بگیری و باید ازمون بدی رو نشنیدم.. ولی نمره ها ک پایینه خیلی اخراج میکنن کلا از مدرسه..
من در مورد دخترانه ها گفتم..اهم. محض اطلاع کلا ۴ تا دوره اول داریم و ۴ تا دوره دوم .
از هاشمی نژاد ۵ به عنوان افسانه بین سمپادی ها یاد میشه
والا یا اخراج میشی یا تعیین مرکز میدی)جا نمایی هم بهش میگن(میگم که شما هم ( اونایی که دوره اول هستید) این قضیه که اگر مدل زیر 18 باشه باید برای نهم به دهم امتحان بدی رو دارید؟
سید این دختره . سگ زنی تو خونشونه .خب اگه بالا 18 شدن سخت نیس چراعزا گرفتی زیر17 نشی؟
تکمیل ظرفیت نبود اون؟؟ چمیدونم بابا.. از سر ما ک گذشتوالا یا اخراج میشی یا تعیین مرکز میدی)جا نمایی هم بهش میگن(
جلوم بودی.. مث سگ میزدمت محمد حسین...سید این دختره . سگ زنی تو خونشونه .
ما پسراییم که با حداقل نمره پاس میکنیم