- توقیف شده
101
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
- مدال المپیاد
- آرزویی شاید دور
شل کنید لذت ببرید
ولی به ما گفتن که ترم دوم هم تکمیلی هست و برای سمپادی ها جداگانهستجریان اینه که چون امتحانات ترم دوم پایه نهم همگانی و وزارتیه و تکمیلی نیست ، اومدن گفتن که اگه معدل ترم اول چون شامل تکمیلی هم میشه کمتر از ۱۸ بشه باید برای دهم آزمون ورودی بدیم
زیر 17 بالای 15 خوبهجان!... شاید تازه اینجوری شده.. نمیدونم راستش..
بالا 18 شدن ک سخت نیست... من عزا گرفتم زیر 17 نشم.. مامان بابام ب فنام میدن قشنگ...
عجبآره مال تبریز هم همینطوریه
مدرسه ما بر عکس بود.آخ ما یه معاون داشتیم هر روز سر صف به ما میگفت شما تست ریونی هستید هررررنمره و معدلی که بگیرید باید واسه مدرسه بالا دوباره ازمون بدید. از این مطمئن باشید.
نشر اکاذیب میکرد، خیلی عادی اومدیم بالا
درس نخون زیاد داشتیم اما هیچوقت کسی اخراج نشد از مدرسه ما
بستگی به مدرسه داره.واسه چیزی که قرار نیسن اتفاق بیفته چرا استرس بکشی واقعا
من دوره اول خیلی معمولی میخوندم معدلمم زیر19.79نیومد هیچوقت
ما از این برچسبا نداریم...مدرسه ما بر عکس بود.
(کلا غلطه بگیم فلانی تست ریونی هست و اون یکی تکمیل ظرفیتی و از این فاکتورها برای توهین استفاده کنیم.)
ما تکمیل ظرفیتی بودیم بچهها میگفتن اینا تکمیل ظرفیتین هوش ندارن و...
ما تفاوت رتبه ها صدم صدمه... نمره ای ک مرکز ما سسزدهم شده تو کلاس تو مرکزای دیگه شده سومبستگی به مدرسه داره.
تفاوت زیاده بین مراکز.
البته تکمیل ظرفیت ما ۷ به ۸ بود. خوبه که بحث برچسب مطرح نیست.ما از این برچسبا نداریم...
اتفاقا ب نظرم تکمیل ظرفیت قبول شدن سخت تره... از دروس نهم و هشتم..فاجعس...
ما تفاوت رتبه ها صدم صدمه... نمره ای ک مرکز ما سسزدهم شده تو کلاس تو مرکزای دیگه شده سوم
سر این صدم صدمها مدرسه دوره اول ما کابوس میساخت برای یه عده.ما از این برچسبا نداریم...
اتفاقا ب نظرم تکمیل ظرفیت قبول شدن سخت تره... از دروس نهم و هشتم..فاجعس...
ما تفاوت رتبه ها صدم صدمه... نمره ای ک مرکز ما سسزدهم شده تو کلاس تو مرکزای دیگه شده سوم
البته من ک از اول اهمیت نداشت برام... تا جایی ک لذت میبردم میخوندم بعدش ادامه نمیدادم.. هر نمره ایم شد ک شد...البته تکمیل ظرفیت ما ۷ به ۸ بود.
سر این صدم صدمها مدرسه دوره اول ما کابوس میساخت برای یه عده.
در این مورد چیزی به ما نگفتنولی به ما گفتن که ترم دوم هم تکمیلی هست و برای سمپادی ها جداگانهست
بابا عالیه که . من دو تا از دوستای تجربیم جمع نمره ریاضی هر دوشون شد 8زیر 17 بالای 15 خوبه
ما معلم شیمی مون امتحان گرفت بالای 14 ندادیم
توی دوره دوم آره ولی دره اول سختتر میگیرنمرکز ما همچین موز هم نبوده اصولا سیستم کارنامه و نمره دهی دوره اول طوریه که اگه بخونی به 18 و اخراج واینها نکشه
همچین راحتم اخراج نمیکنن و هوای دانش اموزارو دارن مگ دیگه وضعیت خیلی بد باشه
مدرسه هواتو داره و نگران اینا نباش.
اصلا قرار نیست کمکش کننهیچ جوره نشه کمکش کرد