- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
این قسمت به ترجمه ربطی نداره.به تفسیر و تاویل اصلی خود آیه مربوطهمن سواد عربیام خوب نیست، دوست دارم بدونم از کجای متن/ترجمه دو دستگی موجودات رو فهمیده.
____
فرگشت دوره و اتمام نداره، یه پروسه دائمیه. چیزهایی که ما از فرگشت میبینیم(و ممکنه کسی با دوره اشتباه بگیرشون) فقط چندتا فریمِ با فاصلهی زیاد از یه ویدیوی طولانیان.
____
من حدس میزنم مترجمین و مفسرین سوادشون توی عربی از من و شما و نویسندهی این مطلب جمعاً بیشتر باشه که "نسله" به چی برمیگرده.
____
خلقت انسان از ۳ نوع باکتری بوده؟ با کدوم مدرک و سند؟ سایتی که اینو ازش کپی کردی پیدا کردم و اونجا هم مدرک و سندی ندیدم. نزدیک ترین چیزی که به این میدونم تقسیم بندی آرکی-باکتری-یوکاریوته که کلاً با مطلب بالا فرق دارن. تو گوگل هم سرچ کردم چیزی ندیدم.
____
بخش آخر این متن هم کاملاً غلطه، بوجود اومدن حیات یه فرایند چند صد میلیون ساله بوده
فرگشت رو هم کسی دوره نامگذاری نکرد.حتی در فقه شیعه نیز اعتقاد بر این است که تسلسل تکامل در همه موجودات وجود دارد و به عینه دیده می شود اما پیش چشم مقلدان کورکورانه آیین های غلطی همچون ... دیده نمی شود. در سوره های عنکبوت و مومنون و سجده و بقره چندین بار راجع به خلقت بحث شده و بعضا برای تبیین و گسترش موضوع تفاسیر چند ده صفحه ای نوشته شده
در خلقت انسان که گفتید منشا خلقت انسان مورد بررسی قرار گرفت در قبل ( نطفه رسی.وجود اکسیژن و پس از انسان اولیه اسپرم و دیگر اجزا ) مطالب یعنی به وجود آمدن مقدمات خلقت انسان
در ضمن بحث حیات و اولین حضورش نیز اشاراتی داشته. رد نظریات تکامل بیشتر برروی فیکسیسم بوده در فقه. حتی تکامل انسان نفی نشده و فقط منبع آن ( چیزی که نظریه داروین میگوید ) نفی شده که به دلیل موهای بلند انسان های اولیه اون هارو گیبون و شامپانزه گرفته!